• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hayırlısı inşallah canım Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin bebişini sana..

iyi bakıyor sağolsun, ne pikniği kız

amin canım amin inş bu sefer bebişlerim benimle olur hiç bırakmazlar beni 9 ay sonrada hayırlısıyla kucağıma alırım

canım bende iyiyim bugn beklenen kırmızılar geldi doktorumu aradım yarın sabah tekrar ara dedi yoğundu konuşamadık inş bende hayırlısıyla tedavime bir aksilik çıkmadan start veririm

mirage canım çok sevindim rabbimin izniyle rahim kalınlığın güzel gidiyo inş transfer gününe kadar tam istenilen kalınlığa ulaşmış olacak bebişinin sana sıkı sıkı tutunması için rabbim bu sefer inş doldurur kucağını canım

kız haviiiiin reglinin bu kadar yakında olduğunu söylememiştiiiiin. şaştım kaldım valla. ya da söylemiştin de ben leyla olduğum için aklımdan mı çıktı??? çok sevindim havin, peşğeşe alcaz güzel haberleri inşallaaaaaaaah. başarıcaz bu defa inşallah haviniiiim.

Mirage Allah şifa versin Büyük anneannene elbet hepimizin gideceği yer orası er yada geç:31:
Güzel haberlerle gelmişsin bize maşallah:nazar:
1 hafta sonra frigonu göbüşüne almış olacaksın inşallah:49:

teşekkür ederim merveciiim. frigoma kavuşmama çok az kaldııııı. ama bak 1 buçuk ay hemen geçti şimdi sanki zaman yavaşladı. doktora gidene kadar yol bitmedi bugün yaa :))

kız haviiiiin reglinin bu kadar yakında olduğunu söylememiştiiiiin. şaştım kaldım valla. ya da söylemiştin de ben leyla olduğum için aklımdan mı çıktı??? çok sevindim havin, peşğeşe alcaz güzel haberleri inşallaaaaaaaah. başarıcaz bu defa inşallah haviniiiim.

teşekkür ederim merveciiim. frigoma kavuşmama çok az kaldııııı. ama bak 1 buçuk ay hemen geçti şimdi sanki zaman yavaşladı. doktora gidene kadar yol bitmedi bugün yaa :))

Bence bu heyecanını pozitif haberi aldıktan sonraya sakla şimdiden tüketme derim:49:
asıl macera o zaman başlıyooo bak gör sen:52::52:

canım geçen adet döngüm karışınca bu sefer günüm yine uzar diye düşündüm gün olarak şu gün olurum diye yazmadım inş yarın doktorumla bir görüşeyim bakalım neler olacak inş bende hayırlısıyla tedavime start veririm bu gelen kırmızılarım son kırmızılarım olur diye dua ediyom inş bu sefer bebişlerimiz bizimle olur sıkı sıkı tutunurlar bize canım rabbim güldürür yüzümüzü doldurur kucağımızı

bu arada kendisi ortalarda gözükmüyor ama yarın test sonucunu alacak olan bir arkadaşımız var. ferihacım iyi şanslar, güzel haberlerini bekliyoruz topic olarak.

bu arada kendisi ortalarda gözükmüyor ama yarın test sonucunu alacak olan bir arkadaşımız var. ferihacım iyi şanslar, güzel haberlerini bekliyoruz topic olarak.

ferihanın yarın test günümü rabbim hayırlı sonuçlar almasını nasip etsin

canım geçen adet döngüm karışınca bu sefer günüm yine uzar diye düşündüm gün olarak şu gün olurum diye yazmadım inş yarın doktorumla bir görüşeyim bakalım neler olacak inş bende hayırlısıyla tedavime start veririm bu gelen kırmızılarım son kırmızılarım olur diye dua ediyom inş bu sefer bebişlerimiz bizimle olur sıkı sıkı tutunurlar bize canım rabbim güldürür yüzümüzü doldurur kucağımızı

Havinim yarın muayene olacakmısın peki sadece ön görüşmemi yapacaksın?

Ay Ferihayı hatırlayamadım:26:
Green melek sanırım artık uğramıyor topiğe:1:

Havinim yarın muayene olacakmısın peki sadece ön görüşmemi yapacaksın?

yarın saat 11 gibi arıyacağım doktoru ona göre bir yol haritası çizeceğiz bu akşam aradım müsait değildi yarın ara dedi inş yarın hayırlısıyla görüşmemden sonra bende tedaviye start veririm dua edin

yarın saat 11 gibi arıyacağım doktoru ona göre bir yol haritası çizeceğiz bu akşam aradım müsait değildi yarın ara dedi inş yarın hayırlısıyla görüşmemden sonra bende tedaviye start veririm dua edin

Hadi inşallah Ya nasip deyip başlayın canım
Ohh erkekler ne rahat diyorum biz çekiyoruz bütün yükü:31:

yarın ikinci günüyse başlar herhalde hemen. havin acaba sana da mı uzun protokol yapacaklar? benimki bu defa uzun protokoldü, reglden önce başlamıştım.

canım ben iptal olan tedavimdede lurcin kullanmadım heralde bunda da kullanmam yarın 2. günüm ve başlatması lazım inş yarın bir görüşmeyi yapalımda sonunda ne çıkar ona göre başlarım hayırlısıyla inş

Back