slm feray benimde haziranda olmuştu ilk tüp denemem aynı senin gibi test günü pozitif 2 gün sonra test tekrarı ve fazla yükselmemiş sdnra düşüşe geçti zaten değerler 3 adet ara eylülde ikinci nasip olursa çok üzülmüştüm ama nasip değilmiş inşallah ikinci ve son denememizde meleklerimiz gelecek
Bencede canım ya abartılacak bişey olduğunu sanmıyorum
Ya milletin canı çok hassas yada bizim canımız taşlaşmış artık
Bende daha iyiyim çok şükür
Kayınvakiden ne zaman geliyo
valla yaptırdım canım iyi olduğunu düşünüyorum, tabi herkes kendi bilir. kayınvalidem geldi rahattım bugün çok şükür.
eve o kadar yorgun geliyorum ki ancak okuyorum sen nasılsın canım
Hoşbulduk havinim nasılsın görüşmeyeli
slm uzun zamandır giremiyorum ben aslında girmek istemiyorum da denebilir,hazirandaki denememden sonra farklı zırha büründüm sanki ama şuan silkindim ve kendime geldim,kısmetse ocak 30 da dondurulmuş embriyolarımızı deneyeceğiz...umarım Rabbim bizim gibi isteyen herkesi meleklerine kavuşturur...sen ne yaptın varmı bir gelişme???
nasıl olayım işte ev komşular eylül topiği arası koşuşturuyom sen neler yaptın görüşmeyeli
evet tutunmadılar biri düştü diğeri dış gebelik oldu...şimdi genetik test ardından histereskop...tutunması için...
Komşularınla aran iyi demi maşallah
bende bildiğin gibiyim işte hep evdeyim:)
Son gittiğim doktorda yaptırma dedi bana
bebeğe çok yüklenmeyelim seninki zaten riskli dedi
bende ne yapacağımı şaşırdım
Aaa geldimi canımmm eee neler yaptı sana anlat bakalım
şehir dışındamıydı?
yok canım avrupa yakasında oturyor oda gelirken aldık, bugünlük pırasa yemeğinden açılışı yaptık yarın pazarr var neler alırlar bilemiyrum, ama önüme yemek gelmesi çok güzel:) zaten herşeyi yiyemiyorum maşallah sana kelle paça filan ohh yarasın kuzuya. ben geçen biftek yaptım ama pişene kadar aldığım kokusu yetti yiyemeidm tiksindim.
bu arada sen ence başka bi doktora git ya, o kadn psikolojini bozcak. benimki normal gebelik gibi şuan diyor, rahat ol diyor.ama marta gidicem şükrana ne olur olmaz hastaenede kaydım olsun diye.
pırasamı iyi yiyebildiysen ee seninkiler sana çok yakınmış ne güzel benim kimsem yok
yok bende her şeyi yiyemiyorum işte
niyeyse kelle paça çekti canım suyunu içtim zaten limonlu limonlu
bidahada yemem kokusundan feleğim şaştı:):)
bende evir çevir makarna bulgur pilavı patates salatası sıkıldım bunlardan
yeni arayışlar içine girdim:)
canım hani bende gen bozukluğu varya o yüzden riskliye giriyor tüp olduğu için değil yoksa
canım çok şükür komşularımla aram iyi ben onlara çıkmasam onlar gelir kapıma vurur rabbim onlardan razı olsun canım bu havalarda dışarı çıkma zaten bende apartmanda geziniyom işte seninde iki komşun olaydı idi
herkeze meraba keyifler nasıl kızlar.herkez o ses türkiyeyi izliyor heralde acun hepimizi kendine bağladı.
inşallah bişi çıkmıcak mervecim sen gönlünü ferah tut,aynen bende hamur işi patates yemesi güzelde hiç faydalışeyler yyemiyorum.
kızlar ben bugün erken yatıcam yorgnum hepnize iyi geceler
canım sanada merhaba hoşgeldin ben o ses türkiyeden leyla ile mecnuna geçtim
Aynen ya valla iki komşu var biri laz uşağu ne konuştuğunu pek anlamıyorum o yüzden iletişim kuramıyoruz
biride işte çocukları felan var onlarla ilgileniyr 24 saat:)
inşallah bişi çıkmıcak mervecim sen gönlünü ferah tut,aynen bende hamur işi patates yemesi güzelde hiç faydalışeyler yyemiyorum.
kızlar ben bugün erken yatıcam yorgnum hepnize iyi geceler
oda güzelmiş bende iyiyim sağolasın gamzede geldi naber gamze nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?