eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Evet evet biliyorum arada beni arıyorlar. Hamile kaldınız mı veya kalırsanız mutlaka ihmal etmeden haber verin diye. Bende her seferinde yok daha değilim diyorum. Bencede güzel bi sistem bi dr.unla konuş için rahatlasın yinede. Herşey güzel olsun inşallah.

turk canım ,
benimde doktorum dedi tetonoz aşısını sağlık ocağıda söylemişti zaten . 20 haftada oluyorsun bugün oldum ilk dozu,2. doz 1 ay sonra,önemli bi aşı aslında, tüp yada normal gebelik farketmiyor..

benim doktorumda kasmıyor ilşki bile serbest dedi. bi tek ılık suyla duş fazla kalmamak şartıyla.nasıl gerek yokmuş ya tetonoza doktorum önemli dedi, sen yinede yaptır bağııklığı bebeğede geçiyormuş

benim yediğim zaten geri çıkıyor aman zaten çok da yemeyeyimm kilo alma dedi 5. aya kadar yada en fazla 2 kilo al dedi

benimki sadece otobüse minibüse binme dedi işe arabayla gidip geliyorum eşim götürüyo çiğ et yeme dedi o kadarr tetanozu belki bana erken diye demiş olabilir doğumu da 18 temmuz gibi dedii

ben yarın yine kontrole gidicem. doktor annemin evine yakın o yüzden bu gece de bburda kalıcaz.

merve naptı acaba? daha iyidir inşallah morali.

mervecim nerdesin ya? merak ediyorum seni.

Mirageciğim vakit yaklaşıyor desene Ayy heyecanlandım şimdiiiiii
Maşallah her şey yolunda gidiyor maşallah
Bu kez olacak galiba doktorun ne diyor peki:)
Bende biraz toparlandım kötü ve olumsuz düşünmeme kararı aldım canım ne yapalım
Rabbimden gelene razıyız her ne olursa olsun kabulümdür artk

Ayy tuba senin doktorunda bi cinsmiş benim doktorum hiçbirşey demiyo benim kiloma
Sen takılma ya boşver yeeeee:):)
bizde hala ilişki olmuyor 5 ay oldu galiba doğuma kadarda düşünmüyoruz

Hkere hoşgeldin canım geçmiş olsun aşını vurunmuşsun
annenler nasıldı iyimiydi

mervecim hoşgeldin canım. valla ona bakarsan geçen sefer de benim herşey yolunda gitmişti ama olmadı :)) inşallah bu defa olacak, ben de öyle inanıyorum. doktorum ne desin iyi şanslar diyor :)) senin de iyi olmana çok sevindim. herşey güzel olacak Allahın izniyle. içini ferah tut arkadaşım.

Kısmetinizde ne varsa o artık canım
Tabi tüp bebek merkezlerinde öyle diyorlar ya bol şanslarrrrrr
Fitil oluyorum o lafa
Allah'a sığındım kalbim çok rahat canım

Yemek saati
Canımın ne çektiğini tahmin edemezsiniz
Kelle paça
Eşim sağolsun hazırladı
bende afiyetle yiyeceğim

kız kusura bakma ben birden galyana geldim seninkide ikiz gibi yazdım. keşke olsaydı diye birşey yok.Allah bilir doğrusunu.bunu doğur sonra bir tane daha inşallah.

ayşegül şimdi tablomuzu inceliyordum da, seninki sebepsiz infertilite, tuttuğunda düşük oluyorsa benim o bahsettiğim arkadaşımla aynı sorun demektir. bir sonraki tedaviye başlamadan önce bir akupunktur denesene ya. o tam yeni tedavşye hazırlanıyordu akupunkturla kendiliğinden hamile kaldı. benim doktorum bana da dedi akupunktur yaptı diye de benim artık param kalmadı öyle alternatif şeyler yapmak için, olsa kesin giderdim.

cnm hayırlısı olsun transferin yaklaşıyormuş..inş yüzün güler.. bende 2-3 gündür evi kırkladım.. zaten transferli yatarken diodum tutmazsa evi kırklarım die :))) napimm yaa işte vakit geçirmek olssun :)

heheh bana sordun galiba boyacım, anneler avrupa yakası ben anadolu,herzaman gidip gelemiyorum eşimi işleri oluyor..

hoşbulduk canım iyiyim senn nasılsın, toparlandınmı canım, iyi gidiyo hamişlik inann çok dua ediyorum sizlere,Rabbim bukadar edilenen duayı boşa çevirmez,ama herşeyi bi vakti zamanı var.

eh işte gün geçtikçe daha iyi oluyor insan ama yine de bir yanım eksik gibi. 10 günde olsa alışmıştım :S nasip inş ileride nasip olur .. Allah razı olsun duaların için cnm..

evet cnm sana sormaya çalışmıştım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…