bende öyle düşünüyorum da böyle diyince insanda tereddüt oluşuyor. Arayıp soracağım yarın zaten.
Artık hamilelikleri sağlık ocakalrı takip ediyor biliyorsunuz değil mi. Hamilelik belli bir haftaya gelince hamilelik kan testini falan götürüyorsunuz ve size bir kayıt açıyorlar. o takvim üzerinden aşılar kontroller vs ne varsa arıyorlar tarih gelince. Sende gidiyorsun aşını falan oluyorsun. aslında güzel bir şey
teşekkür ederim canımm hayırlı olsun senin de artık az kaldı bebişlerini göbüşüne almana:) ya aslında ben pimpirikli biri değilim ama işte her kontrol zamanı yaşıyorum bunu
hem de nasıl canımm yaa dışarıda bi göbek ama bi aletle iççinde iki tane bebek görüyorsun bakrken inanamıyorsun rabbim herkese nasip etsinn
ayyy maaşallahhh :) yazmazmıyım kuzum ama yine dee yapacağımız fazla ekstra bişey olmuyo doktorum beni kasmıyo şu illa şöyle olacak diye ondan sanırım bebeklerimi çok hafife alıyormuşum gibi gelio :))
ben tetanozu bugün sordum gerek yok dedi... şu kızamık salgını muhabbeti var ya onu sordum şimdilik yapacak bişey yok dedi. ben tüm ilaçlarımı bırakmıştım bulantılardan dolayı clexanı kesti
proluton haftada bir devam
2 hafta daha progestan tb. vajinal devam
premesis bulantılar bitene kadar devam bunlar dışında kullanamadığım
osteocare, becozym c, elvit ve forbiol var içebilirsen iç dedi
bende hemen hemen hiç olmadı bulantı. sanırım bir defa 9-10. haftalarda kusmuştum. Öyle bir yemek yemeye başaldım ki yatana kadar tıkınıyorum. sağolsun eşimde bir meyvesuyu sıkıyor bir ceviz fındık getiriyor bir bakmışız muz soymuş geliyor. Bende ne bulursam yiyorum. Valla kamyonla dayasalar kapıya yiyip bitireceğim.
benim doktorumda kasmıyor ilşki bile serbest dedi. bi tek ılık suyla duş fazla kalmamak şartıyla.nasıl gerek yokmuş ya tetonoza doktorum önemli dedi, sen yinede yaptır bağııklığı bebeğede geçiyormuş
ben yarın yine kontrole gidicem. doktor annemin evine yakın o yüzden bu gece de bburda kalıcaz.
merve naptı acaba? daha iyidir inşallah morali.
selam kızlar ben geldim doktordan. yeni yumurtalar oluşmaya başlamış, bu da transfere yaklaştık demekmiş. önümüzdeki hafta sonu bilemedin pazartesi transfer dedi. çarşamba günü estrofemi günde 4'e çıkaracakmışım. perşembe saat 16:00da yeniden kontrolüm var. transfer lafını duyunca ben tabi yine bi gerildim :) ama bu defa dikkatli olmam gerekiyor. size ve desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacım var. çünkü bildiğiniz gibi bu defa gerçek hayatta hiçbir arkadaşım veya akrabam tedavimden haberdar değil. hatta herkese henüz düşünmüyorum biraz bekleyeceğim başlamak için dedim. Allah bu yolda yürüyen hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Allahım sağlıkla sağlıklı bebekleri kucağımıza versin inşallah.
mervecim nerdesin ya? merak ediyorum seni.
benim yediğim zaten geri çıkıyor aman zaten çok da yemeyeyimm kilo alma dedi 5. aya kadar yada en fazla 2 kilo al dedi
benimki sadece otobüse minibüse binme dedi işe arabayla gidip geliyorum eşim götürüyo çiğ et yeme dedi o kadarr tetanozu belki bana erken diye demiş olabilir doğumu da 18 temmuz gibi dedii
turk canım ,
benimde doktorum dedi tetonoz aşısını sağlık ocağıda söylemişti zaten . 20 haftada oluyorsun bugün oldum ilk dozu,2. doz 1 ay sonra,önemli bi aşı aslında, tüp yada normal gebelik farketmiyor..
Mirageciğim vakit yaklaşıyor deseneAyy heyecanlandım şimdiiiiii
Maşallah her şey yolunda gidiyor maşallah
Bu kez olacak galiba doktorun ne diyor peki:)
Bende biraz toparlandım kötü ve olumsuz düşünmeme kararı aldım canım ne yapalım
Rabbimden gelene razıyız her ne olursa olsun kabulümdür artk
mervecim hoşgeldin canım. valla ona bakarsan geçen sefer de benim herşey yolunda gitmişti ama olmadı :)) inşallah bu defa olacak, ben de öyle inanıyorum. doktorum ne desin iyi şanslar diyor :)) senin de iyi olmana çok sevindim. herşey güzel olacak Allahın izniyle. içini ferah tut arkadaşım.
Hkere hoşgeldin canım geçmiş olsun aşını vurunmuşsun
annenler nasıldı iyimiydi
kız kusura bakma ben birden galyana geldim seninkide ikiz gibi yazdım. keşke olsaydı diye birşey yok.Allah bilir doğrusunu.bunu doğur sonra bir tane daha inşallah.benimki ikiz değil ama keşke olsaydı. Dua ediyoruz merak etmeyin. bizde geçtik aynı yerlerden halada geçiyoruz. Zor her insanda kaldıramaz.
sizinki çok geç kalmış yaa. niye böyle oldu ki. Gerçi biz doktora gidince önce sağlığını, kalp atışını durumunu soruyoruz. sonra anca aklımıa gelirse cinsiyetini. Fark etmez ama insan merak ediyor işte.
hoşgeldn canım nasılsın .. nasıl gidiyor hamişlik :)
hoşgeldn canım nasılsın .. nasıl gidiyor hamişlik :)
hoşbulduk canım iyiyim senn nasılsın, toparlandınmı canım, iyi gidiyo hamişlik inann çok dua ediyorum sizlere,Rabbim bukadar edilenen duayı boşa çevirmez,ama herşeyi bi vakti zamanı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?