anemmmm okuldayım bakayım dedim bu heyecan dolu haberini okudum kalbim hızlı hızlı çarptı :)
perşembe mübarek gün tatlum
yavrun gelsin artık hayatımıza şenlendirsin buraları....
destek ekibin olarak burdayız...:)))
cnm hayırlısı olsun transferin yaklaşıyormuş..inş yüzün güler.. bende 2-3 gündür evi kırkladım.. zaten transferli yatarken diodum tutmazsa evi kırklarım die :))) napimm yaa işte vakit geçirmek olssun :)
keşke deme kuzumm ya ben hep ikiz istedim şükürler olsun verdii rabbim ama şimdi de onun korkuları var riskleri vs ayy ben bugün çok negatifim sanırım daha fazla yazıp kimsenin canını sıkmayayım bence...
iyi gcelerrr arkadaşlar nasılsınız?bn çookk sevinçliyim bugün sağlık ocağına gittim cinsiyet için bir de 2 gündür hiç bişey hissetmediğim için.dr.bana biri kız biri erkek dedi inanamadım!
Ayy eşime söyledim suratı düştü neymiş bn herkese 2 erkek geliyo demiş miş rezil olcakmışş yaw bunlar bi tuhaf vallaa.sevineceğinee ,iki erkek olsaymış birbiriyle oynr boğuşur oynarlarmış biri kız biri erkek boğuşamıyo sanki
iyi gcelerrr arkadaşlar nasılsınız?bn çookk sevinçliyim bugün sağlık ocağına gittim cinsiyet için bir de 2 gündür hiç bişey hissetmediğim için.dr.bana biri kız biri erkek dedi inanamadım!
Ayy eşime söyledim suratı düştü neymiş bn herkese 2 erkek geliyo demiş miş rezil olcakmışş yaw bunlar bi tuhaf vallaa.sevineceğinee ,iki erkek olsaymış birbiriyle oynr boğuşur oynarlarmış biri kız biri erkek boğuşamıyo sanki
mirageee şekerim senin opu ne zaman Allahım İnşallh bu sefer kavuşacaksın bebeğine.Hep dualarımdasınız.burda paylaşıyom sevincimi ama içim hiç rahat değil şurda sizin de iyi haberlerinizi dymadan da ayrımayacağım zaten.Hepinizi çok seviyom
mirageee şekerim senin opu ne zaman Allahım İnşallh bu sefer kavuşacaksın bebeğine.Hep dualarımdasınız.burda paylaşıyom sevincimi ama içim hiç rahat değil şurda sizin de iyi haberlerinizi dymadan da ayrımayacağım zaten.Hepinizi çok seviyom
kızlar ben uykuya gidiyorum, görüşürüz sonra. öpüldünüzzz...
kızlar ben uykuya gidiyorum, görüşürüz sonra. öpüldünüzzz...
ilk aklıma sen geldin zaten şekeerrr.Seviyom seni ,ayşeyi ,ayşegülü,havini... Allah razı olsun hepinizden kızlar.Mevlüt okutucam eve taşınınca o zaman sizi de andırıcam isminizi:)sizede toplu dua yaptırayım.İnşallh.Mirage canım doğru opu olmyck karıştırdım.İnşallh transferin olunca girme nete yatıp dinlen ,gözünü seveyim stress falan da yapmaa.Sanada iyi gecelr bnde kaçıcm yarın iş var iyi geceler arkadaşlar
ilk aklıma sen geldin zaten şekeerrr.Seviyom seni ,ayşeyi ,ayşegülü,havini... Allah razı olsun hepinizden kızlar.Mevlüt okutucam eve taşınınca o zaman sizi de andırıcam isminizi:)sizede toplu dua yaptırayım.İnşallh.Mirage canım doğru opu olmyck karıştırdım.İnşallh transferin olunca girme nete yatıp dinlen ,gözünü seveyim stress falan da yapmaa.Sanada iyi gecelr bnde kaçıcm yarın iş var iyi geceler arkadaşlar
canım bebişlerin dediğin gibi sağlıklı olsunda bunlarda geçecek hayırlısıyla dua edelim dişlerine bişey olmasın inş hamilelikte diş sıkıntın olmasın birde inş
iyyim tatlım nasıl olayım bakınıyorum arada sizlere....tv izliyorum o ses türkiye:))
canım sen ayva yemeyi denesene hem bulantını alır hemde tokluk hissi verir iştahını açar ama ekmek ayvası hem bebeklerin gamzeli olur:))))))))
neden canım sıkılsın hayatım baktırdık her şey normal bilinmeyen infertilite zaten önce genetik test ardından muhtemelen histereskopi:))) dedi dr...
Daha senden beslenmiyorlar annesi meraklanma şuan senin depodakileri silip süpürüyorlar:)
EE daha beni,m kusmam geçen hafta kesildi seninkiler bir an önce kesilsin
benim karın kaslarım ağrırdı artık kusmaktan
kız ilknur transferim yaklaşmış dedim diye verdiğin tepkileri görünce hamileyim dediğimde vereceğin tepkileri görmek için sabırsızlanıyorum valla :))))
inşallah canım teşekkür ederim. hepimizin inşallah. iyi etmişsin biraz stres de atmışsındır bu sayede.
tubacım bahsetmişimdir benim kanka tüp bebekle ikiz doğurdu. o da başlarda kusuyordu ama sonrasında çok sağlıklı beslenmeye çalıştı. ceviz yerdi çok bir de muz. çatır çatır da doğurdu o yüzden hiç korkma. yalnız şöyle bir sorun yaşadı. işi biraz daha erken bırakması gerekirken biraz daha gitmek için inat etti, çünkü kendini iyi hissediyordu. ağırlıktan bir kemiğinin şekli bozuldu ve doğumdan sonra 2 ay falan yürüyemedi, sadece koltuk değneğiyle tuvalete gidebildi ve çok zor güner geçirdi. bunu söylüyorum ki aaynı hatayı yapmayasınız ikiz anaları. unutmayın önce önemli olan sizsiniz işiniz değil.
Boyacı merhaba günaydın nasılsın canım.Daha iyisin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?