eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

iyi gcelerrr arkadaşlar nasılsınız?bn çookk sevinçliyim bugün sağlık ocağına gittim cinsiyet için bir de 2 gündür hiç bişey hissetmediğim için.dr.bana biri kız biri erkek dedi inanamadım!
Ayy eşime söyledim suratı düştü neymiş bn herkese 2 erkek geliyo demiş miş rezil olcakmışş yaw bunlar bi tuhaf vallaa.sevineceğinee ,iki erkek olsaymış birbiriyle oynr boğuşur oynarlarmış biri kız biri erkek boğuşamıyo sanki

kız ilknur transferim yaklaşmış dedim diye verdiğin tepkileri görünce hamileyim dediğimde vereceğin tepkileri görmek için sabırsızlanıyorum valla :))))

inşallah canım teşekkür ederim. hepimizin inşallah. iyi etmişsin biraz stres de atmışsındır bu sayede.

keşke deme kuzumm ya ben hep ikiz istedim şükürler olsun verdii rabbim ama şimdi de onun korkuları var riskleri vs ayy ben bugün çok negatifim sanırım daha fazla yazıp kimsenin canını sıkmayayım bence...

tubacım bahsetmişimdir benim kanka tüp bebekle ikiz doğurdu. o da başlarda kusuyordu ama sonrasında çok sağlıklı beslenmeye çalıştı. ceviz yerdi çok bir de muz. çatır çatır da doğurdu o yüzden hiç korkma. yalnız şöyle bir sorun yaşadı. işi biraz daha erken bırakması gerekirken biraz daha gitmek için inat etti, çünkü kendini iyi hissediyordu. ağırlıktan bir kemiğinin şekli bozuldu ve doğumdan sonra 2 ay falan yürüyemedi, sadece koltuk değneğiyle tuvalete gidebildi ve çok zor güner geçirdi. bunu söylüyorum ki aaynı hatayı yapmayasınız ikiz anaları. unutmayın önce önemli olan sizsiniz işiniz değil.

eşinde yani bulmuş bunuyor.kız çocuğu her eve şart ayrıca kız olan evde bereket olur.kız erkek boğuşsunlar canım.boşverrr takma kedicik erkek milleti işte.

ayyy ayy nasıl mutlu oldum canım yaa:))) allahım sağlıklı sıhhatli kucağınızada almayı nasip etsin:)) kız kendini sevdirir üstelikte babaya çok düşkün olur bak sen doğunca eşin neler yapacak onun zilli hareketlerine:)))

mirageee şekerim senin opu ne zaman Allahım İnşallh bu sefer kavuşacaksın bebeğine.Hep dualarımdasınız.burda paylaşıyom sevincimi ama içim hiç rahat değil şurda sizin de iyi haberlerinizi dymadan da ayrımayacağım zaten.Hepinizi çok seviyom

kediiiiiiiiii ben sana ne dedim söyle ne dedim hep. bir kız bir erkek demedim miiiii??? çooook sevindim canım yaaa.

ne opusu kız? dondurulmul yapıyorum ya, direk transfer. önümüzdeki haftasonu ya da pazartesi dedi doktor bugün. ben de şaşırdım çünkü önümüzdeki hafta sonu falan olur diye düşünüyordum nedense.

canım yaaa sen önce kendi bebeklerinin iyice tadını çıkar.bizim için de dua etmeyi eksik etme.bir kız bir erkek ikiz bebeklere sahip olmak eminim her kadının hayalidir Rabbim sana nasip etti çok şükür.

kedi canım çok sevindim ne güzel rabbim gönlüne göre verdi rabbim sağlıklı sıhatli gelişip gününde saatinde kucağına almanı nasip etsin

eşinde enteresan yani canım eşini boşver bak na güzel iki duyguyuda tatacaksın kız başka oluyo erkek başka rabbim sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin

kızlar ben uykuya gidiyorum, görüşürüz sonra. öpüldünüzzz...

ilk aklıma sen geldin zaten şekeerrr.Seviyom seni ,ayşeyi ,ayşegülü,havini... Allah razı olsun hepinizden kızlar.Mevlüt okutucam eve taşınınca o zaman sizi de andırıcam isminizi:)sizede toplu dua yaptırayım.İnşallh.Mirage canım doğru opu olmyck karıştırdım.İnşallh transferin olunca girme nete yatıp dinlen ,gözünü seveyim stress falan da yapmaa.Sanada iyi gecelr bnde kaçıcm yarın iş var iyi geceler arkadaşlar

canım sen iki meleğinle bize bol bol dua et inş dualarınız vesilesiyle rabbimin de izniyle bizde bu tedavilerimizle bebişlerimizi göbüşümüzde büyütmeye başlıyacağız

canım valla dualarda unutmaman çok güzel bizde bol bol hamilelerimize sağlıkla kucağınıza alın diye dua ediytoz zaten canım sanada hayırlı geceler

Allah razı olsun canım bende seni çok seviyorum.bize çok dua edin mevlütte.

canım bebişlerin dediğin gibi sağlıklı olsunda bunlarda geçecek hayırlısıyla dua edelim dişlerine bişey olmasın inş hamilelikte diş sıkıntın olmasın birde inş

amin canımm rabbim kimseye sıkıntı yaşatmasın

ayva ilk zamanlar çok iyi gelirdi ama şimdi bastırsa da midemi onu da kusuyorum ama kusması zor oluyoo :)) ilk günlerimde kurtarıcım ayvaydı
hadiii hayırlısı yapılsın yapılsın herşey yapılsın garantiye alınsın :)) hadi inşallahhhh

Daha senden beslenmiyorlar annesi meraklanma şuan senin depodakileri silip süpürüyorlar:)
EE daha beni,m kusmam geçen hafta kesildi seninkiler bir an önce kesilsin
benim karın kaslarım ağrırdı artık kusmaktan

süpersin walla lütfen benimki de kesilsin artıkkk

harikaa darısı banaa allahh allahhhh

yok yok doktor ne derse onu yapıyoruz biz tek onlar iyi olsun başka bişey istememm darısı da sizlere olsunnnn

canım ne güzel .. nasıl sevinidm yaa cnm bnm .. allahım sağlıklı sıhhatli kucağınızada almayı nasip etsin:)) maşallaahh cnmm ..

Boyacı merhaba günaydın nasılsın canım.Daha iyisin değil mi?

cnm günaydın bende sana yazıyordum.. iyiym şükür haberini okudum çok çok daha iyi oldum.. maşaallah arkadaşım :) inş.. rabbim yüzünüzü hep güldürsün.. eşinide boşver erkek milleti illaa bişi sölicek ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…