ah canım Rabbim dha güzel zamada daha sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah,herşey bizim için imtihan dünyası.rabbim sana güç sabır versin inşallah,..eh işte gün geçtikçe daha iyi oluyor insan ama yine de bir yanım eksik gibi. 10 günde olsa alışmıştım :S nasip inş ileride nasip olur .. Allah razı olsun duaların için cnm..
evet cnm sana sormaya çalışmıştım :)
selam kızlar ben geldim doktordan. yeni yumurtalar oluşmaya başlamış, bu da transfere yaklaştık demekmiş. önümüzdeki hafta sonu bilemedin pazartesi transfer dedi. çarşamba günü estrofemi günde 4'e çıkaracakmışım. perşembe saat 16:00da yeniden kontrolüm var. transfer lafını duyunca ben tabi yine bi gerildim :) ama bu defa dikkatli olmam gerekiyor. size ve desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacım var. çünkü bildiğiniz gibi bu defa gerçek hayatta hiçbir arkadaşım veya akrabam tedavimden haberdar değil. hatta herkese henüz düşünmüyorum biraz bekleyeceğim başlamak için dedim. Allah bu yolda yürüyen hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Allahım sağlıkla sağlıklı bebekleri kucağımıza versin inşallah.
kızlarr randevumu aldım cuma günü saat:2,30 a gidicem teldeki kız muayene ücreti 250 milyon dedi biz şimdi bi ön görüşme olur die düşünmüştük hemen verecekmiyiz o parayı bahçeci hastaları bana bilgi vereb ilirmi ben sormayı unutum dabide ben bugün regl oldum sanırım bi daha ki aya kalır.aslında bizim bütün testlerimiz hazır ya vereecez emre beye eksik bişey varsa yaptırırız demişti telde görüştüğümde.
kızlar bugün muayenem vardıı biri kız büyük ihtimalle, diğerine önce erkek dedi sonra kız sonra ikinciden emin değilim 15 gün sonra ikisini de net söylerim dedi büyümüşler dedi
ama benim kafam çok karışıyo yaa bu dönem sormam gereken neler var bilmiyorumm acaba atladığım bişeyler varmı diye merakediyorum
kızlar hepinizi çok özledim, maşallah muhabbet koyuaşımı oldum hasretlik giderdim..
mirage canım had hayırlısı maşallah, biz yanındayız merak etme canım.
tubadefekti bebişlerine maşalllah, iyi olsunlar inşallah. bizede 12 hftalıkken direkt erkek dedi ama 20 haftalık olduk hala belli değil, renkliultra. bekliyorum, aralarda hep bi kız bi erkek dedi anlayamadı, ama insan heyecan yaıyor bir an önce bilmek istiyor, amann sağlıklı olsunlarda hiç farketmiyor kız erkek..
kızlr sayfaları tam okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir. bu hafta keyfim kebap inşallah kayınvalidecim geldi bana bakacak bir hafta 10 gün,
Ayy tuba senin doktorunda bi cinsmiş benim doktorum hiçbirşey demiyo benim kiloma
Sen takılma ya boşver yeeeee:):)
bizde hala ilişki olmuyor 5 ay oldu galiba doğuma kadarda düşünmüyoruz
Yemek saati
Canımın ne çektiğini tahmin edemezsiniz
Kelle paça
Eşim sağolsun hazırladı
bende afiyetle yiyeceğim
benimki ikiz değil ama keşke olsaydı. Dua ediyoruz merak etmeyin. bizde geçtik aynı yerlerden halada geçiyoruz. Zor her insanda kaldıramaz.
sizinki çok geç kalmış yaa. niye böyle oldu ki. Gerçi biz doktora gidince önce sağlığını, kalp atışını durumunu soruyoruz. sonra anca aklımıa gelirse cinsiyetini. Fark etmez ama insan merak ediyor işte.
miragem canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim rabbim bu sefer inş seninde yüzünü güldürecek
miragem destek ne demek hep bu süreçte yanındayız canım inş bu sefer rabbim bebişini önce göbüşünde büyütüp zamanı geldiğinde kucağına alacaksın inş
burcu canım tedavin hayırlı olsun inş bundan sonra herşey istediğin gibi olur
maşallah kuzulara büyümüşlerde cinsiyetleri belli olmaya başlamış rabbim sağlıkla gelişip büyümelerini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kuzularını canım
bizlerede dua edin bizlerde tez vakite hamile kalılım bizlerde arkanızdan gelelim inş
hkerem canım hoş geldin ne mutlu sana anneyle hasret giderdin canım darısı başımıza oooo hadi kayınvalidende geliyomuş ne güzel sende keyfine bakarsın canım
ayşegül canım nasılsın
tuba canım mide bulantıların nasıl bıraz da olsa hafifledimi
miragem canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim rabbim bu sefer inş seninde yüzünü güldürecek
miragem destek ne demek hep bu süreçte yanındayız canım inş bu sefer rabbim bebişini önce göbüşünde büyütüp zamanı geldiğinde kucağına alacaksın inş
burcu canım tedavin hayırlı olsun inş bundan sonra herşey istediğin gibi olur
maşallah kuzulara büyümüşlerde cinsiyetleri belli olmaya başlamış rabbim sağlıkla gelişip büyümelerini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kuzularını canım
bizlerede dua edin bizlerde tez vakite hamile kalılım bizlerde arkanızdan gelelim inş
hkerem canım hoş geldin ne mutlu sana anneyle hasret giderdin canım darısı başımıza oooo hadi kayınvalidende geliyomuş ne güzel sende keyfine bakarsın canım
aminn canım Allah razı olsunn hiç dualarım eksik olur mu sizleree
bulantı nispeten daha az ama kusmalar son gaz devam hatta bugün çok bunaldım artık kusmaktan dün dişimin kenarı kırıldı iyice tedirginimgüçten düştüm iyice
sen nasılsın kuzucummm
hoşbulduk havincim, nasılsın. darısı başınıza, oh bu aralar keyif yapcam çok şükür yemeğim hazır olcak.
rabbim razı olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin inş
canım benim rabbim kolaylık versin ben kusmaktan çok korkarım çünkü boşluklarım çok ağırır rabbim kolaylık versin hayırlısıyla 12. haftaya az kaldı belki kusmalarınsa 12. haftadan sonra azalır
canım tabi güçten düşersin yediğin midene inmeden dışarı çıkıyo sen kendine dikkat et buda hayırlısıyla geçecek canım az kaldı dişinde ağrı yoktur inş
boşlukları geçtiikcanım kasıklarıma kramp giriyor öğürmekten ikiye katlanmış kalıyorum bazen kalkamıyorum olur olmadık yerde kusasım gelince utanıyorum bebeklerim iyi olsun da katlanırım ama şu dişlerime falan bişey olmasa çok hassastır dişerim zaten problemli şimdi tedavi de olamam
iyyim tatlım nasıl olayım bakınıyorum arada sizlere....tv izliyorum o ses türkiye:))ayşegül canım nasılsın
tuba canım mide bulantıların nasıl bıraz da olsa hafifledimi
canım sen ayva yemeyi denesene hem bulantını alır hemde tokluk hissi verir iştahını açar ama ekmek ayvası hem bebeklerin gamzeli olur:))))))))bulantı nispeten daha az ama kusmalar son gaz devam hatta bugün çok bunaldım artık kusmaktan dün dişimin kenarı kırıldı iyice tedirginimgüçten düştüm iyice
sen nasılsın kuzucummm
canımm ya belki canını sıkarım diye korktuğum için söylemek istemedim ama duramadım bi arkadaşımında aynı durumdaydı düşük yapıyordu çift rahmi olduğu son gebeliğinde tespit edildi hsg ye rağmen falan görememişler çokk nadir görülen bişey ama yaşadı genetik de temiz çıkarsa bi laparoskopi histeroskopi falan danışsan mı doktorunaa
iyyim tatlım nasıl olayım bakınıyorum arada sizlere....tv izliyorum o ses türkiye:))
canım sen ayva yemeyi denesene hem bulantını alır hemde tokluk hissi verir iştahını açar ama ekmek ayvası hem bebeklerin gamzeli olur:))))))))
neden canım sıkılsın hayatım baktırdık her şey normal bilinmeyen infertilite zaten önce genetik test ardından muhtemelen histereskopi:))) dedi dr...
canım hemşiresi söyledi hamilelikten sonra masa başı çalışmaya başladım ya ben onun için doktorum karışmıyo ama haksız da sayılmaz ikiz ya ben de korkuyorum çok kilo alırsam diye
hoşş böyle kusarken biraz zor da bugün yine çok bunaldım sabah beri ne yediysem çıktı yutmamdan 5 dk sonra olduğu gibi çıkıyo sinir oldummm artık besleyemeyeceğim diye korkuyorum dün de dişimin kenarı kırıldı iyice kötü etkilendim
ayy maaşallah eşin yapabilio mu öyle şeyler afiyet olsunnn dikkat et iyi pişmiş olsun
keşke deme kuzumm ya ben hep ikiz istedim şükürler olsun verdii rabbim ama şimdi de onun korkuları var riskleri vs ayy ben bugün çok negatifim sanırım daha fazla yazıp kimsenin canını sıkmayayım bence...
aminn canım Allah razı olsunn hiç dualarım eksik olur mu sizleree
hoşblduk canım iyi herkes ama doyamadım:) aşı oldum öyle abartılacak bi ağrı yok, sen nasılsın, kötü düşünme canım, bebişin inşallah iyi..
gamze canım sen nasılsın
mervem hoş geldin nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?