eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ah canım Rabbim dha güzel zamada daha sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah,herşey bizim için imtihan dünyası.rabbim sana güç sabır versin inşallah,..

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize juzurlu mutlu bir akşam diliyorum

miragem canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim rabbim bu sefer inş seninde yüzünü güldürecek

miragem destek ne demek hep bu süreçte yanındayız canım inş bu sefer rabbim bebişini önce göbüşünde büyütüp zamanı geldiğinde kucağına alacaksın inş

burcu canım tedavin hayırlı olsun inş bundan sonra herşey istediğin gibi olur

maşallah kuzulara büyümüşlerde cinsiyetleri belli olmaya başlamış rabbim sağlıkla gelişip büyümelerini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kuzularını canım

bizlerede dua edin bizlerde tez vakite hamile kalılım bizlerde arkanızdan gelelim inş

hkerem canım hoş geldin ne mutlu sana anneyle hasret giderdin canım darısı başımıza oooo hadi kayınvalidende geliyomuş ne güzel sende keyfine bakarsın canım

ayşegül canım nasılsın

tuba canım mide bulantıların nasıl bıraz da olsa hafifledimi

Ayy tuba senin doktorunda bi cinsmiş benim doktorum hiçbirşey demiyo benim kiloma
Sen takılma ya boşver yeeeee:):)
bizde hala ilişki olmuyor 5 ay oldu galiba doğuma kadarda düşünmüyoruz

canım hemşiresi söyledi hamilelikten sonra masa başı çalışmaya başladım ya ben onun için doktorum karışmıyo ama haksız da sayılmaz ikiz ya ben de korkuyorum çok kilo alırsam diye
hoşş böyle kusarken biraz zor da bugün yine çok bunaldım sabah beri ne yediysem çıktı yutmamdan 5 dk sonra olduğu gibi çıkıyo sinir oldummm artık besleyemeyeceğim diye korkuyorum dün de dişimin kenarı kırıldı iyice kötü etkilendim

Yemek saati
Canımın ne çektiğini tahmin edemezsiniz
Kelle paça
Eşim sağolsun hazırladı
bende afiyetle yiyeceğim

ayy maaşallah eşin yapabilio mu öyle şeyler afiyet olsunnn dikkat et iyi pişmiş olsun

keşke deme kuzumm ya ben hep ikiz istedim şükürler olsun verdii rabbim ama şimdi de onun korkuları var riskleri vs ayy ben bugün çok negatifim sanırım daha fazla yazıp kimsenin canını sıkmayayım bence...

aminn canım Allah razı olsunn hiç dualarım eksik olur mu sizleree

ayşegül canım nasılsın

bulantı nispeten daha az ama kusmalar son gaz devam hatta bugün çok bunaldım artık kusmaktan dün dişimin kenarı kırıldı iyice tedirginim güçten düştüm iyice
sen nasılsın kuzucummm

Son düzenleme:

hoşbulduk havincim, nasılsın. darısı başınıza, oh bu aralar keyif yapcam çok şükür yemeğim hazır olcak.

canımm ya belki canını sıkarım diye korktuğum için söylemek istemedim ama duramadım bi arkadaşımında aynı durumdaydı düşük yapıyordu çift rahmi olduğu son gebeliğinde tespit edildi hsg ye rağmen falan görememişler çokk nadir görülen bişey ama yaşadı genetik de temiz çıkarsa bi laparoskopi histeroskopi falan danışsan mı doktorunaa

aminn canım Allah razı olsunn hiç dualarım eksik olur mu sizleree

rabbim razı olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin inş

bulantı nispeten daha az ama kusmalar son gaz devam hatta bugün çok bunaldım artık kusmaktan dün dişimin kenarı kırıldı iyice tedirginim güçten düştüm iyice
sen nasılsın kuzucummm

canım benim rabbim kolaylık versin ben kusmaktan çok korkarım çünkü boşluklarım çok ağırır rabbim kolaylık versin hayırlısıyla 12. haftaya az kaldı belki kusmalarınsa 12. haftadan sonra azalır

canım tabi güçten düşersin yediğin midene inmeden dışarı çıkıyo sen kendine dikkat et buda hayırlısıyla geçecek canım az kaldı dişinde ağrı yoktur inş

hoşbulduk havincim, nasılsın. darısı başınıza, oh bu aralar keyif yapcam çok şükür yemeğim hazır olcak.

amin canım amin size sürüneyimde bende tedavimin sonunda inş hamile kalırım

canım ben iyiyim şükür ev komşular arası gün dolduruyom senin adına sevindim bıraz rahat edersin yemek düşenmezsin hiç değilse sen bu günlerin sefasını sür canım

boşlukları geçtiikcanım kasıklarıma kramp giriyor öğürmekten ikiye katlanmış kalıyorum bazen kalkamıyorum olur olmadık yerde kusasım gelince utanıyorum bebeklerim iyi olsun da katlanırım ama şu dişlerime falan bişey olmasa çok hassastır dişerim zaten problemli şimdi tedavi de olamam

canım bebişlerin dediğin gibi sağlıklı olsunda bunlarda geçecek hayırlısıyla dua edelim dişlerine bişey olmasın inş hamilelikte diş sıkıntın olmasın birde inş

ayşegül canım nasılsın

iyyim tatlım nasıl olayım bakınıyorum arada sizlere....tv izliyorum o ses türkiye:))
sen nasılsın kuzucummm
canım sen ayva yemeyi denesene hem bulantını alır hemde tokluk hissi verir iştahını açar ama ekmek ayvası hem bebeklerin gamzeli olur:))))))))

neden canım sıkılsın hayatım baktırdık her şey normal bilinmeyen infertilite zaten önce genetik test ardından muhtemelen histereskopi:))) dedi dr...

hep iyi ol zaten canım bende o ses türkiyeye bakıyom ne tesadüf :))

Daha senden beslenmiyorlar annesi meraklanma şuan senin depodakileri silip süpürüyorlar:)
EE daha beni,m kusmam geçen hafta kesildi seninkiler bir an önce kesilsin
benim karın kaslarım ağrırdı artık kusmaktan

hoşblduk canım iyi herkes ama doyamadım:) aşı oldum öyle abartılacak bi ağrı yok, sen nasılsın, kötü düşünme canım, bebişin inşallah iyi..

Bencede canım ya abartılacak bişey olduğunu sanmıyorum
Ya milletin canı çok hassas yada bizim canımız taşlaşmış artık
Bende daha iyiyim çok şükür
Kayınvakiden ne zaman geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…