Boyacı merhaba günaydın nasılsın canım.Daha iyisin değil mi?
ilk aklıma sen geldin zaten şekeerrr.Seviyom seni ,ayşeyi ,ayşegülü,havini... Allah razı olsun hepinizden kızlar.Mevlüt okutucam eve taşınınca o zaman sizi de andırıcam isminizi:)sizede toplu dua yaptırayım.İnşallh.Mirage canım doğru opu olmyck karıştırdım.İnşallh transferin olunca girme nete yatıp dinlen ,gözünü seveyim stress falan da yapmaa.Sanada iyi gecelr bnde kaçıcm yarın iş var iyi geceler arkadaşlar
selam kızlar. napıyosunuz bakiim? nasılsınız bugün?
Kedi canim iyi sayilirim sizler nasilsiniz? Kafam cok karisik ne yapmam gerektigini bilemiyorum hic. Hayata kusmus dirumdayim. Swnin haberini simdi okudum canim allah sorunsuz bir sekilde su 9 ayi gecirmeyi basip etsin...
canım hayata küsme hayata küsünce oda sana küsüyor daha zorluklar çıkarıyor karşına bak kediye mutlu ve pozitif olduğu için Allah ikizlerini nasip etti.sen şimdi diyorsunki ne diyo bu kız saçmalamış. sen benim yaşadıklarımı takip etmedin galiba takip etseydin anlardın şeker.biraz zaman ver kendine hiçbirşey düşünme kafanı yaşadıklarını boşalt.tedaviinin stresini üstünden at karar verme bu aralar daha çok erken emin ol tekrar hevesin gelecek isteyeceksin.
Canim cok sagol destegin icin ama ne bileyim ya isyan etmis oluyorum am bazen neden ben diye dusunuyorum. Ben mi istedim sanki boyle olmsini neden bana bu yuku verdi diye dusunmeden edemiyorum. Allah affetsin beni. Senin yasadiklarini takip edemedim canim bilmiyorum cok neler yasadigimi ama insallah allahim daha cok bekletmez ve bize de anne olmayi nasip etsin.canım hayata küsme hayata küsünce oda sana küsüyor daha zorluklar çıkarıyor karşına bak kediye mutlu ve pozitif olduğu için Allah ikizlerini nasip etti.sen şimdi diyorsunki ne diyo bu kız saçmalamış. sen benim yaşadıklarımı takip etmedin galiba takip etseydin anlardın şeker.biraz zaman ver kendine hiçbirşey düşünme kafanı yaşadıklarını boşalt.tedaviinin stresini üstünden at karar verme bu aralar daha çok erken emin ol tekrar hevesin gelecek isteyeceksin.
Canim cok sagol destegin icin ama ne bileyim ya isyan etmis oluyorum am bazen neden ben diye dusunuyorum. Ben mi istedim sanki boyle olmsini neden bana bu yuku verdi diye dusunmeden edemiyorum. Allah affetsin beni. Senin yasadiklarini takip edemedim canim bilmiyorum cok neler yasadigimi ama insallah allahim daha cok bekletmez ve bize de anne olmayi nasip etsin.
hepimizin aklına şeytan getiriyor bu düşünceleri çünkü zaten o bizim iyiliğimizi hiçbir zaman istemez. bu dünyada hem ahirette ne kadar batsak o o kadar sevinir.böyle düşünüp te onu sevindirme.düşünce aklına geldiğinde hangi duayı biliyorsan onu oku.ayrıca hiçbirimiz bu şekilde anne olmayı istemezdik amahiç kimsede kör sağır doğmak istemezdi kimse 18 inde evladını şehit vermek istemezdi kimse babasız anasız doğmak istemezdi ama işte hepsi imtihan şuan sen mümkün oldukça düşünme depresif anlarda insan herşeyi yapabiliyor.Allah korusun aklına mukayet ollll bana nasihat etme deme başıma geldide biliyorum.
Canim o kadar guzel ozetlemissin ki soyledierimden ve dusuncelerimden utandim ve pismanlik duydum. Ama dedigin gibi seytan bu bos durmuyor. Hep beynimizi kurcaliyor... Allah sabir versin hepimize.....ben simdi cikiyorum hepinize iyi gunler
şekerim o an onlar online dı o yüzden onları söyledim yoksa sen de dualarımdasın olur mu öyle şey... anlamı devamı var dimekcanım yaaa çok sevindim maşallah size tatlım bir kız bir erkek tam idealim bu arada kız hani bana dua
meryemcim ayşe çok güzel anlatmış.. yeni negatif almış biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum kii.. bende aynı şeyleri düşündüm neden ben nie başkalarının oluyorda benm olmuyor.. üstelik herşeyde güzel gidiyorken bebeğim tutunmuşken neden beni bıraktı diye günlerce kendime gelmedimki..hala da çok iyi sayılmam.. hatta ben yeni tedavi düşünmüyorum bile dedim burda biliyor arkadaşlar okadar soğudum ,, o kadar uzaklaştım .. psikolojim bozuldu .. yoruldum.. hepsi üst üste geldi diye düşünüyorum.. ama hergün sabah kalktığımda da bu duygulardan birinin eksildiğini farkettim.. bi gün soğukluk gitti , bi gün kalktım daha yakın hissettim , bi gün yorgunluğum geçti derkeeennn şimdi yeni tedaviye ne zaman başlasam diye düşünüyorum ... çok mu hevesliyim hayır ama biliyorum ki sonucum pozitif olursa bunların hepsini unutacağım ve mutlu olacağım.. bunun tek yoluda yeni bir tedavi :)
maşallah kızlar. bugün ne kadar muhabbetlisiniz. bütün gün 2 sayfa mı yazabildiniz? geliyorum geliyorum kimsecikler yok.
meryemim ve boyacım yok canlarım birbirimizden farkımız. aynı acıları yaşıyoruz. aynı isyanları etmemek için direniyoruz. ama olacak, inanın ki olacak...sadece sabır ve az daha bu yolda harcanabilecek para lazım. Allahım bizi evlatsın bırakmayacak, göreceksiniiiiiz.
meryemcim nasılsın canım?
sağol canım sen nasılsın bende öğlen arası yapıyorum yemeğimi genelde sen neler yapıyongamzecim naber ne var ne yok.bende işten geldim yemek hazırladım eşimi bekliyorum.
Canim daha iyiyim yavas yavas toparlaniyorum. Bugun kirmizilar da geldi rahatladim diyebilirim.sen nasilsin?bu arada gercek ismim ayse bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?