slm kızlarrrr son 8 günnnnnn yarın çeyizim gidiyo içim buruk sevinçli karışık
veeeee
dün resmi olarak karı koca olduk nikahımız kıyıldı ve evlilik cüzdanını aldık şimdi düğünü bekliyoruz bakalım allahım sen yardım et bize dün alabildiğine gezdik anadolu yakasına geçtik beykoz korusuna gittik sahilden geçtik üsküdar kadıköy falan en sonunda çamlıcada süper bir yemek yedik kocamla gez gez arabada otururken bile yoruldum ama çok güzel birşeymiş ya nikah kutlaması yaptık kocamla allahım çarşamba kınayı cumarteside bi düğünü atlatalım kazasız belasız mutlu mesut yaşayalım yuvamızda
slm kızlarrrr son 8 günnnnnn yarın çeyizim gidiyo içim buruk sevinçli karışık
veeeee
dün resmi olarak karı koca olduk nikahımız kıyıldı ve evlilik cüzdanını aldık şimdi düğünü bekliyoruz bakalım allahım sen yardım et bize dün alabildiğine gezdik anadolu yakasına geçtik beykoz korusuna gittik sahilden geçtik üsküdar kadıköy falan en sonunda çamlıcada süper bir yemek yedik kocamla gez gez arabada otururken bile yoruldum ama çok güzel birşeymiş ya nikah kutlaması yaptık kocamla allahım çarşamba kınayı cumarteside bi düğünü atlatalım kazasız belasız mutlu mesut yaşayalım yuvamızda
bizim nikah düğünde kıyılacak imam nikahıda perşembe kıyılır sanırım en boş gün o gün oluyo herhalde.
kızlar ben hala evlenme modunda değilim yaa sanki başkası evlenicekte ben onun için koşturuyomusum gibi hissediyorum.
ama eve gidince de inanamıyorum o evden ayrılacağıma. dün annemle babamı öptüm gözleirm doldu zor tuttum kendimi çok karmaşığımmm
bende öleydimm kuzum hatırlıosannn...aama düğün günü mutluluktan hiç o hüznü yaşayamadımm..sadece o günümün keyfini çıkardım..birtek kuşak bağlanırken ağladım..çok fazla ağlayıp kendinizi o günde hırpalamayın kuzularımm
ne günlerden geldik bu güne yaa..hatırlasana..bu topiği sen açtığında ilk ben gelmiştim...çok sorunlarım vardı..ayyy kuzum yaa düşününce bile gözlerim dolıyo hala inanamıyorum. rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
bizim nikah düğünde kıyılacak imam nikahıda perşembe kıyılır sanırım en boş gün o gün oluyo herhalde.
kızlar ben hala evlenme modunda değilim yaa sanki başkası evlenicekte ben onun için koşturuyomusum gibi hissediyorum.
ama eve gidince de inanamıyorum o evden ayrılacağıma. dün annemle babamı öptüm gözleirm doldu zor tuttum kendimi çok karmaşığımmm
evet kuzum ilk sen gelmiştin. senin yerin ayrı zaten bende. onca telaş bitti ama güzel oldu herşey. son 5 kaldı kınayı sayarsam 4ne günlerden geldik bu güne yaa..hatırlasana..bu topiği sen açtığında ilk ben gelmiştim...çok sorunlarım vardı..hepsi boşmuşşş en güzel günlerimiz boşu boşuna heba olmuş yaniii
evlendiğimiz ilk gece kocam gözleri dolarak evlendikmi biz inanamıyorum dedi..çok duygusaldı yaaa..rabbim sanada yaşatsınn :26::26:
canım hadi bakalım az kalmış senn de ben de şu anda tam 12 günlük evliyim artık... düğün sabahına kadar bu hissetiklerin değişmicek ve düğün sabahı ailenin evinden çıkarken öyle bi his kaplıcak ki içini o zaman herşeye yabancı olcaksın bi anda ama kısa bi süreliğine sonra heyecandan unutcaksn ama şunu söliim ben kendimi bu ara bi tuhaf hissediyorum ailemi çok özlüyorum yaaaaama çok da mutluyum eşimle bi garip yaniii:)))
canım hadi bakalım az kalmış senn de ben de şu anda tam 12 günlük evliyim artık... düğün sabahına kadar bu hissetiklerin değişmicek ve düğün sabahı ailenin evinden çıkarken öyle bi his kaplıcak ki içini o zaman herşeye yabancı olcaksın bi anda ama kısa bi süreliğine sonra heyecandan unutcaksn ama şunu söliim ben kendimi bu ara bi tuhaf hissediyorum ailemi çok özlüyorum yaaaaama çok da mutluyum eşimle bi garip yaniii:)))
Kızlar cumartesi çeyizim gitti, çok ilginç bişey.. taşınıyoruz resmen..
ben üniversiteyi de ailemden uzakta okudum,sanki 2. ayrılık gibi.. 2 yıldır evdeydim, hepberaber olmak başka.. annemle babam evde yalnız kalacaklar, bunun düşüncesi çok üzüyor beni..
pazar günü de evi yerleştirdik, öyle güzel oldu ki
ama işte ayrılık düşüncesi olunca insanın içinde garip bir burukluk oluyor..
canım aynı şeyleri yaşıyoruz bende o kadar koşturuyorum ama hep başkası için yapıyorum sanki çok tuhaf duygular içindeyimslm kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr
cumartesi çeyizim gitti yerleştirdik maşallah diyeyim herşeyim çok güzel oldu allahım sana şükürler olsun
dünde en yakın arkadaşımın düğünü vardı kırklareline gittik oraya verdik bi hafta arayla evleniyoruz dün onun evden çıkması kuaföre beraber gittik oradaki anlar falan hep onun yerine koydum kendimi çok zor ya ben napıcam bilmiyorum evde kimse kimsenin yüzüne bakamıyor artık baksak herkes ağlıcak gibi ev tamamen boşaldı bi kaç parça eşyam kaldı sadece artık haftanın içine de girdik çarşamba kınam var inanamıyorum ya sanki benim kınam değil gibi bu hazırlıklar başkasına sanki hele cumartesi napçam bilmiyorum allah yardımcımız olsun diyelim ama gerçekten ağlamak istemiyorum ağlarsam annem babam ağlıcak daha çok üzülecekler off allahım yardım et bize hepimize
ben de aynı senin gibiyim, sabah uyandığımda annemin yüzü çok asık gibi geldi bana.. canı sıkkın yani, üzgün resmen...
çok kötü bişey yaa onları öyle görmek..
kesin gün içinde ağlar..
ne kadaar zormuş bu sabah daha net anladım...
sanırım o an insan gitmek istemez, çok kötü hissediyorum düşününce bile gözlerim doldu..
ne garip bişey bu..
arkadaşlar 15 gün oldu annem hala ağlıyor içim gidiyo vallahi
kızlar hepinize hoşçakalın diyorum yarın kınam var perşembe cuma işe gelmeyeceğim bugün artık tatile çıkmış bulunmaktayım yarın akşama kınam var hepiniz bol bol dua edin bana kızlar çok heyecanlıyım cumartesi düğün günü nasıl geçicek bana bilmiyorum çok kötüyüm içim buruk iki hafta tatil yapacağım bu haftayla beraber iki buçuk hafta yani işe geldiğim gün buraya geleceğim yeni gelin olarak allahım sen hepimize yardım et herkes kendine iyi baksın kızlar ben gidiyorum artık hoşçakalın allaha emanet olun mousse canım sanada mutluluklar şimdiden aynı gün gelin olacağız paytak paytak koşan koala sende bizden bir gün sonra evleniyorsun sanada mutluluklar allahım hepimize harika bir düğün ve tatil geçirmemizi sağlasın haydi kızlar hepinize hoşçakalın 15 ekimde görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?