• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Kızlar davetiye, nikah şekeri,kuaför, fotoğraf işlerini ne yaptınız?
Ben kararsız kaldım, sizin durumlar nasıl?

Davetiyeyi sade istiyordum, gittim seçtim bir günde, çok seçenek var en kolay iş. Nikah şekeri yerine gelin damat figürlü magnet yaptırdım, kuaförü dış çekim yerine ve düğün yerine yakın ayarladım, fotoğrafçıyı 5 ay önceden ayarladık en önemli iş, dış çekim yapılacak. Kolay gelsin canım

:32::32::52::52::52::52: ne kadarrr heyecanlııııııııııııı :52::32:

hayırlı olsun canım darısı başımızaaaa :ssz::1:

:1: olur öyle şeyler canım şimdi duyguların karışıltır ondan öyle hissediyosundur zamanla herşey yoluna girer :34:
evet fazlasıyla heyecanllı:1::1:
slm kızlaaarrrrrrr nasılsınız

ay canım ne güzel harika bir düğün ve sonra balayı geçirmen dileğiyle canım

ayyyyy canım benim her işim kötü gidiyo dün hastaneye kaldırıldım 2 şişe serum yedim:9::9::9:
aglayamadığım için sürekli kusuyom stresten kınamda dua edin bugun güzel atlatıyım:16::16:

videoyu hazırlamadım, nası bişey hazırlayacğıma da karar veremedim.. nikah salonundakilere bırakmak istemiyorum...
canım yemek takımını da sıkıntı etme, sonuçta yatak odası değil ki.. millet de siz evlenir evlenmez evinize damlayacak değil ya.. hallolur inşallah düğünden önce ama olmasa da dünyanın sonu değil.. en mutlu gününü berbat etme sakın bunu takıp da..
paraya gelince, hesap yaptıkça bizim de sonlara doğru öyle olacağımızı zannediyorum.. ama maddiyat için strese sıkıntıya girmemek lazım, düğünde geleceklerle vs bi şekilde kapatılır inş.. ama nişanlım da yetecek mi vs sıkıntısında..
hem neden boğulasın ki canım, Allah yardımcın olsun inş... mutsuz olma lütfen çok az kaldı... mutluluk kapımızda inş..

biz de sürekli didişiyoruz.. bi alınganlık bende, bi sinir stres onda... yoruldum artık.. aynı evdeyken de böyle olmayız inş.. :14:
off orası öyle altı üstü 2000 tl falan lazım şu anda acil. oda düğn zamanı nakit gerektiren yerler için. ben biraz pimpirikliyim sanırım. nişanlım rahat ol buluruz diyo ama bakalım bu kadar borcun altından nasıl kalkıcaz :31:
yemek takımınında dün siparişini verdik 13 ünde gelicek o tarihe kadar perde ile halılarımda gelir 15 i hafta sonu sanırım ev temizlenip eşyalar yerleşir artık :16:
kızlar herşeyim tamam beniiiiiiimmmmmm ve kaldı bugunu saymazsak 3:)))
:52::52::52::52::32::32::32::32:
evet fazlasıyla heyecanllı:1::1:

ayyyyy canım benim her işim kötü gidiyo dün hastaneye kaldırıldım 2 şişe serum yedim:9::9::9:
aglayamadığım için sürekli kusuyom stresten kınamda dua edin bugun güzel atlatıyım:16::16:
canım sakin ol düğününü de berbat etme sakın. herşey güzel olucak öyle düşün o gün senin günün ne yaparsan yap o günü kimse bozamaz ok çoook güzel olucak herşey :34:

Aynı durumdayız canım. Eşyalar gelicek, yerleştirilicek, çeyiz gidicek ve 24 gün. Sıkıntıdan stresten birbirimize sardık, alıngan olduk. :50:

inşallah hallederiz canım.. aramız iyi olunca sanki herşey kolaycacık bitecek gibi..
ama bir de tartışınca heryer dar geliyo insana...
sakin olmamız lazım...

kızlar herşeyim tamam beniiiiiiimmmmmm ve kaldı bugunu saymazsak 3:)))

:52::52::52: hadi insalllah herşey cok güzel geçeeer..

ah canıııım!! Allah şifa versin yaa... dün serum yedin,bugün kına.. inşallah güzel geçer canım benim.. kuaför güzelcecik makyajını yapsın çaktırmasın hastalığını :32: inş sen de rahat olursun... bu kadar stres yapmaya gerek yok kii... sakiin ooolll... canına yazık değil mi.. altı üstü göbecik atacaksınız :21::1:

off orası öyle altı üstü 2000 tl falan lazım şu anda acil. oda düğn zamanı nakit gerektiren yerler için. ben biraz pimpirikliyim sanırım. nişanlım rahat ol buluruz diyo ama bakalım bu kadar borcun altından nasıl kalkıcaz :31:
yemek takımınında dün siparişini verdik 13 ünde gelicek o tarihe kadar perde ile halılarımda gelir 15 i hafta sonu sanırım ev temizlenip eşyalar yerleşir artık :16:

canım benim, cidden takılacak bi miktar değil ki... bulursunuz, insallah düğünde de bol bol gelenler olsun da sizi rahatlatsın :1:
borçsuz evlenilmiyor..
bak salonun da hallolmak üzere.. benim mıbilyalarıma da hep 15i- 16sı dedik gelişlerine... aksilik olmazsa o hafta mobilya yerleşme ve temizlik inş.. sıkıntı etme.. aynı durumda sayılırız :16:

:52::52::52::52::32::32::32::32:

canım sakin ol düğününü de berbat etme sakın. herşey güzel olucak öyle düşün o gün senin günün ne yaparsan yap o günü kimse bozamaz ok çoook güzel olucak herşey :34:

inşallah hallederiz canım.. aramız iyi olunca sanki herşey kolaycacık bitecek gibi..
ama bir de tartışınca heryer dar geliyo insana...
sakin olmamız lazım...

:52::52::52: hadi insalllah herşey cok güzel geçeeer..

ah canıııım!! Allah şifa versin yaa... dün serum yedin,bugün kına.. inşallah güzel geçer canım benim.. kuaför güzelcecik makyajını yapsın çaktırmasın hastalığını :32: inş sen de rahat olursun... bu kadar stres yapmaya gerek yok kii... sakiin ooolll... canına yazık değil mi.. altı üstü göbecik atacaksınız :21::1:

canım benim, cidden takılacak bi miktar değil ki... bulursunuz, insallah düğünde de bol bol gelenler olsun da sizi rahatlatsın :1:
borçsuz evlenilmiyor..
bak salonun da hallolmak üzere.. benim mıbilyalarıma da hep 15i- 16sı dedik gelişlerine... aksilik olmazsa o hafta mobilya yerleşme ve temizlik inş.. sıkıntı etme.. aynı durumda sayılırız :16:

sağolun kızlar uyandığımdan beri hala midem fena....ağlayamamaktan mideme vurdu stres:19:
ağlasam açılcam ama yapamadım:31::31::31::31:
şimdi banyo yapıp namaz kılıp kuaföre gitcem dua edin kızlar mahvetmeyeyyim herşeyi:29::29::29::29:

sağolun kızlar uyandığımdan beri hala midem fena....ağlayamamaktan mideme vurdu stres:19:
şimdi banyo yapıp namaz kılıp kuaföre gitcem dua edin kızlar mahvetmeyeyyim herşeyi:29::29::29::29:

dualarımız seninle canım sıkma kendini ağla yaa gün senin günün :34:

vay vay gelinlerin heyecanı tavan yapmış,sakin olun kızlarrrrr en fazla 2 ay sonra bunları sanki siz yaşamamış gibi olacaksınız:)

buarada ayarlamayanlar için söyliyim,çıkış dans ve pasta müziği olmak üzere 3 parça ayarlamayı unutmayın:)
benımkınde karışmıştı biraz:)

buarada ayarlamayanlar için söyliyim,çıkış dans ve pasta müziği olmak üzere 3 parça ayarlamayı unutmayın:)
benımkınde karışmıştı biraz:)

offf garden ım yaa çok heyecan basıyo valla :27: yetişmiceck aksilik olucak gibi geliyo insana. ama az kaldı yaa 20 gün :30:
sen tabi geçtin bu safhalardan alıştın artık 2 ay sonra bu konuyu tekrar konuşalım :9:

offf garden ım yaa çok heyecan basıyo valla :27: yetişmiceck aksilik olucak gibi geliyo insana. ama az kaldı yaa 20 gün :30:
sen tabi geçtin bu safhalardan alıştın artık 2 ay sonra bu konuyu tekrar konuşalım :9:

:)aynen canım hele son 3-4 gün kala tansıyonlar tavan yapıyo:)ama gerçekten çok çok keyifli bi okadarda gergin:)özledım valla o günleri..
bu arada her cicim ayında oldugu gibi birbirine giren çiftler zamanla birbirlerine alışıyo,sen bılıyosun yaşadıgım sorunları,allaha çok şükür aştık,alıştık çok mutluyum,herşey çok güzel..
allah herkese bu mutlulugu yaşatsın,püürüzlere takılmayın:)
bu arada o gün o heyecanla,ne müziği duyacak,ne dans ederken farkına varacak nede pasta yerken tat alacaksınız,yok böyle bi heyecan,,nişan söz falan hikaye:):)
bidaha evlenesım geldı yahuu

:)aynen canım hele son 3-4 gün kala tansıyonlar tavan yapıyo:)ama gerçekten çok çok keyifli bi okadarda gergin:)özledım valla o günleri..
bu arada her cicim ayında oldugu gibi birbirine giren çiftler zamanla birbirlerine alışıyo,sen bılıyosun yaşadıgım sorunları,allaha çok şükür aştık,alıştık çok mutluyum,herşey çok güzel..
allah herkese bu mutlulugu yaşatsın,püürüzlere takılmayın:)
bu arada o gün o heyecanla,ne müziği duyacak,ne dans ederken farkına varacak nede pasta yerken tat alacaksınız,yok böyle bi heyecan,,nişan söz falan hikaye:):)
bidaha evlenesım geldı yahuu

vayyy gerçektenmi çook sevindimmmm :16: rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım benim. evliliğe alışma evresinde öyle sorunlar illaki oluyomus özellikle kadınlar için daha zor diyolar. şükür ki siz aştınız mutlusunuz bakalım bizim ki nasıl geçicek :9:

vayyy gerçektenmi çook sevindimmmm :16: rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım benim. evliliğe alışma evresinde öyle sorunlar illaki oluyomus özellikle kadınlar için daha zor diyolar. şükür ki siz aştınız mutlusunuz bakalım bizim ki nasıl geçicek :9:

herşey çok güzel olsun inşallah canım benım
bız bu salı 2,balayına çıkıyoruz:)
evliliğin süper yanlarını yaşamanıza çok çok az kaldı,
rabbim burda evlenecek olan kımseyı pişman etmesin..
insanın bir yol arkadaşının olması muhteşem bir duyygu..

ohhh ne güzel yaa 3 ay arayla 2 kre tatile çıkıyosunuz. valla bende şu günler geçsede hem kocişime kavuşsam hemde şöyle güzel bir tatil yapsam diye bakıyorum :9:

ohhh ne güzel yaa 3 ay arayla 2 kre tatile çıkıyosunuz. valla bende şu günler geçsede hem kocişime kavuşsam hemde şöyle güzel bir tatil yapsam diye bakıyorum :9:

valla emınım derin bir oh çekeceksin balayında,:)
bikere bu düğün dernek derdi bitiyo,insan ilk başta amaçsız kalmış gibi oluyo :)))bana öyle olmuştu..
hatırlarsan konuşmustuk daha önce balayı otelı mevzusunu
adam&eve gitmiştik biz,valla unutulmaz unutturulmaz bidaha yaşanır yanı o derece diyim:)

canım nasıl geçti? insallah herşey yolunda gitmiştir...

maşallah maşallah ve amiiinnn insallah insallah (şu manyak adam gibi oldu ama cidden yaa içimden gelerek söylüorum...)

üşenmeyip bütün sayfaları okuyasım geldi bayanlar:) sanırım güzel telaşlardır tabii ki bir o kadar da zor okuduğum kadarıyla henüz başıma gelmedi ama okudukça yazdıklarınızı bir yandan evlenesim geliyor bir yandan korktum :D umarım çok çok çok mutlu olursunuz ve Allah'ın izniyle her şey yolunda gider.. Hepinize mutluluklar diliyorum :)

üşenmeyip bütün sayfaları okuyasım geldi bayanlar:) sanırım güzel telaşlardır tabii ki bir o kadar da zor okuduğum kadarıyla henüz başıma gelmedi ama okudukça yazdıklarınızı bir yandan evlenesim geliyor bir yandan korktum :D umarım çok çok çok mutlu olursunuz ve Allah'ın izniyle her şey yolunda gider.. Hepinize mutluluklar diliyorum :)

samimi dileklerin için teşekkürler canım :16:

kızlaaaaaaar dün harika bi kınam oldu bazı komediler dışında mesela kızlar yol yaptı mumlarla kardeşim heyecandan kına tepsisiyle başka yöne gidince peşine takıldım:1:
tam ağlıcağım zamanlarda eşim sürekli güldürcek şeler söledi ağlayamadım ilk müzikten son müziğe kadar göbek attım vallahi:33:
herkes bayıldı aksesuarlarımdan abiyeme kaftanıma kadar:21:

bu arada biz yarın hangi müzikle girces bilmiyom ama ilk dans seven ne yapmaz olcak:29:

kızlaaaaaaar dün harika bi kınam oldu bazı komediler dışında mesela kızlar yol yaptı mumlarla kardeşim heyecandan kına tepsisiyle başka yöne gidince peşine takıldım:1:
tam ağlıcağım zamanlarda eşim sürekli güldürcek şeler söledi ağlayamadım ilk müzikten son müziğe kadar göbek attım vallahi:33:
herkes bayıldı aksesuarlarımdan abiyeme kaftanıma kadar:21:

bu arada biz yarın hangi müzikle girces bilmiyom ama ilk dans seven ne yapmaz olcak:29:

güzel geçmesine çok sevindim canım panik yapıcak kadar bişey yokmuş dimi :9: inş düğünün daha da güzel geçer canım darısı başımıza artık :52:

Back