aynen canım bende merak ediyorum akşam saatlerinde geliyo bazen belki bugün gelir
Kızlar beni sorduğunuzu görünce çok sevindim duygulandım
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
teşekkür edrim size.ablamın notebook u vardı canım format atmaya götürmüşlerdi geldiğimde bgn geldi,bende daha yeni girebildim.tabi kaç gündür girmediğim için herşeyi okumak istedim 1 saat sürdü
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
durum aynı kızlar izmir deyim işte ben,çok fazla görüşmüyoruz telde ya günde 1 telefonla yada 1-2 mesaj.bende düşünüp taşınıyorum işte.aklıma gelen hadi tamam düzelttik,eylülde olck dedik ama yetişecekmi eşya almak dışında hallettiğimiz hiç birşey yok.istediğim salonda yer olcakmıkına içinde düğün içinde aynı soru,gelinliği diktirecektim çok yoğun olcak gelinlikçiler yetişecekmi,ne biliyim :44: bir sürü şey geliyor aklıma.sonra kırıldım çok bu dönemde bu kıgınlıkla nasıl yaparım 3 ay sonra evlilik,çok kötü bir dönem geçiriyorum,bi yandan sınav yaklaşıyor,bu durum var,sağlığımda çok bozuk şu ara, dokunsalar ağlıcak gibiyim.dönünce konuşcaz işte ve ne konuşcağımı bile bilemiyorum kafam öyle karışık ve kendimi öyle yorgun hissediyorum ki
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
bazen evlenirsek diye hayal kruyorum sonra hemen kırıcı sözleri ve hareketleri yaptığım hatayı ne kadar büyütüp uzattığı aklıma geliyor umudum kalmıyor
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
dua edin bana.