• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar bu arada hafta sonu abimler ablamlar bizdeydi aldım ablamla yengemi gelinlikçiye gittik. ve ne oldu biliyomusunuz hiç beğenmediler gelinliğimi nasıl aldın bunu dediler bana o kadar moralim bozuldu ki :50: valla sinir bozukluğundan ağladım :43:
sonraa beni sakinleştirdiler dediler ki biz senin prenses gibi olmanı istiyoruz. gittik aysiraya en başta beğendiğim bi gelinlik vardı onu giydim işte bu dediler. henna da ki gelinliği iptal edip aysiradakini aldık benimde tam olarak içime sindi :16: ama hennaya 350 tl kapora vermiştik onu geri vermeyiz dediler onu napcaz bilmiyorum :50:

canımmmmmmmmmmmm umarım içine sinmiştirrr....en önemlisi senin beğenmennn kaporayı geri vermezler heralde:41:

aynen canım bende merak ediyorum akşam saatlerinde geliyo bazen belki bugün gelir :31:

Kızlar beni sorduğunuzu görünce çok sevindim duygulandım:43: teşekkür edrim size.ablamın notebook u vardı canım format atmaya götürmüşlerdi geldiğimde bgn geldi,bende daha yeni girebildim.tabi kaç gündür girmediğim için herşeyi okumak istedim 1 saat sürdü:9:
durum aynı kızlar izmir deyim işte ben,çok fazla görüşmüyoruz telde ya günde 1 telefonla yada 1-2 mesaj.bende düşünüp taşınıyorum işte.aklıma gelen hadi tamam düzelttik,eylülde olck dedik ama yetişecekmi eşya almak dışında hallettiğimiz hiç birşey yok.istediğim salonda yer olcakmıkına içinde düğün içinde aynı soru,gelinliği diktirecektim çok yoğun olcak gelinlikçiler yetişecekmi,ne biliyim :44: bir sürü şey geliyor aklıma.sonra kırıldım çok bu dönemde bu kıgınlıkla nasıl yaparım 3 ay sonra evlilik,çok kötü bir dönem geçiriyorum,bi yandan sınav yaklaşıyor,bu durum var,sağlığımda çok bozuk şu ara, dokunsalar ağlıcak gibiyim.dönünce konuşcaz işte ve ne konuşcağımı bile bilemiyorum kafam öyle karışık ve kendimi öyle yorgun hissediyorum ki :50: bazen evlenirsek diye hayal kruyorum sonra hemen kırıcı sözleri ve hareketleri yaptığım hatayı ne kadar büyütüp uzattığı aklıma geliyor umudum kalmıyor :50: dua edin bana.

Tatlım aklım hep sendeydi..hala olumlu bir gelişme olmadığı için üzgünüm :50::50: artık çok zaman kalmadı birşeyler netleşmeli, kesinleşmeli..gelinlik, mobilyalar bunlar 1 hafta içibde hal olur merak etme...ama düğün salonu falan bulmak zor olur canım..nişanlın hiç düğün hakkında birşey demiyormu? Bence ailelere açılın ve onlarla bir orta yol bulun canım :50::50:

kızlar bu arada hafta sonu abimler ablamlar bizdeydi aldım ablamla yengemi gelinlikçiye gittik. ve ne oldu biliyomusunuz hiç beğenmediler gelinliğimi nasıl aldın bunu dediler bana o kadar moralim bozuldu ki :50: valla sinir bozukluğundan ağladım :43:
sonraa beni sakinleştirdiler dediler ki biz senin prenses gibi olmanı istiyoruz. gittik aysiraya en başta beğendiğim bi gelinlik vardı onu giydim işte bu dediler. henna da ki gelinliği iptal edip aysiradakini aldık benimde tam olarak içime sindi :16: ama hennaya 350 tl kapora vermiştik onu geri vermeyiz dediler onu napcaz bilmiyorum :50:

tatlım istediğin gelinliği bulmuşun içine sinmiş...350 tl kaporada ne yapalım yanarsa yansın artık...önemli olan senin o gelinlik içinde mutlu olman :16::16::16:

canımmmmmmmmmmmm umarım içine sinmiştirrr....en önemlisi senin beğenmennn kaporayı geri vermezler heralde:41:

Tatlım aklım hep sendeydi..hala olumlu bir gelişme olmadığı için üzgünüm :50::50: artık çok zaman kalmadı birşeyler netleşmeli, kesinleşmeli..gelinlik, mobilyalar bunlar 1 hafta içibde hal olur merak etme...ama düğün salonu falan bulmak zor olur canım..nişanlın hiç düğün hakkında birşey demiyormu? Bence ailelere açılın ve onlarla bir orta yol bulun canım :50::50:

tatlım istediğin gelinliği bulmuşun içine sinmiş...350 tl kaporada ne yapalım yanarsa yansın artık...önemli olan senin o gelinlik içinde mutlu olman :16::16::16:

kızlar öyle diyosunuz aslında yapıcak bişry yok tabi ama bu zamanda 350 tl havaya gitmesi kötü olur yawww :ssz: bu arada tabiki çoook içime sindi :))))
foto çekmeyi unuttuk bu ayın sonunda provam olucak o zaman çekerim fotosunu ;)

Son düzenleme:
meraba arkadaşlaaar umarım herkes iyidiiir bu arada ankarada olup gelinlikçi arayan varsa tavsiye ediceim uygun güzel bi yer var aklınız da bulunsuun:)

canım ben bi yerle görüşmüştüm ama emin değilim oradan alıp almamaya karar veremedim.senin tavsiye edeceğin yerede gidip bakmak isterim

sweeting tatlım bencede kayınvalide evinde olması doğru olmaz kınanın..ev çok küçük olur falan dersen bir okul falan tut..ama kayınvalide evi kınaya uygun olmaz bence :31::31: evinde olsun kınan çokmu küçük eviniz :44::44:

canım bizim ev uygun olmaz küçük ama kayınvalidemin evi aparman dairesi ama dublex üst katta çok geniş balkonu var orası olur diye düşündük ama bilmiyorum işte herkess eğlenmeye gelecek kim organizasyonu yapacak evde zaten az kişiyizde 20 25 kişi falan düşünüyoruz konu komşudan ziyade yakın akrabalar teyze hala arkadaşlar... gibi ama yada bir yer tutup konu komşu herkesi çağıracağız...
hani bir yer tutacaksakta şimdiden tutmak lazım ki anca yer bulamayız yoksa...

Son düzenleme:
canım ben bi yerle görüşmüştüm ama emin değilim oradan alıp almamaya karar veremedim.senin tavsiye edeceğin yerede gidip bakmak isterim

canım ben de gelinliğimi diktirdiğim yeri önerebilirim. Hrb elegant gelinlik, izmir caddesinde zaten google da aradığında hemen web siteleri çıkar karşına. ben orası ile konuşmanı şiddetle tavsiye edebilirim. çok ilgililer ve gelinliklerinin kumaşı, dikişi gerçekten çok güzel, bir de fiziğine hangi gelinliğin daha uygun olduğuna dair çok güzel yönlendiriyor. Benim beğendiğim modeli bedenime göre dikiyorlar şu an ve vücut yapıma göre bir takım değişiklikler yaptı mesela, çok daha güzel oldu :) . elini çabuk tutmanda fayda var canım, zira düğün mevsimi gelinlikçiler çok yoğun oluyor, özellikle bahsettiğim yere hafta sonu yerine hafta içi gidebilirsen daha rahat konuşursun :34:

canım bizim ev uygun olmaz küçük ama kayınvalidemin evi aparman dairesi ama dublex üst katta çok geniş balkonu var orası olur diye düşündük ama bilmiyorum işte herkess eğlenmeye gelecek kim organizasyonu yapacak evde zaten az kişiyizde 20 25 kişi falan düşünüyoruz konu komşudan ziyade yakın akrabalar teyze hala arkadaşlar... gibi ama yada bir yer tutup konu komşu herkesi çağıracağız...
hani bir yer tutacaksakta şimdiden tutmak lazım ki anca yer bulamayız yoksa...

canım bu senin ne yapmak istediğine bağlı tamamen nasıl olsun istiyosan öyle yap bence içinde hiçbişy kalmasın :34::32:

canım senin içine hangisi sindiyse onu giymelisin benimde nişan kıyafetiimi annem beğenmemişti ama ben seve seve giydim.hayırlı olsun bunuda sevmişssin 350 tl ye üzüldüm bende ama çok da kafana takma her işte bir hayır vardır :16:

arkadaslar akıl verın sımdı ben boyle bırazcık buyuk bı tv unıtesı alıcam salonuma ama herkez dıyor kı tv ünitesı alırsan konsol alma dıyor sadece masa sandalye al dıyolar SİZCEE ????

arkadaslar akıl verın sımdı ben boyle bırazcık buyuk bı tv unıtesı alıcam salonuma ama herkez dıyor kı tv ünitesı alırsan konsol alma dıyor sadece masa sandalye al dıyolar SİZCEE ????

bence ev kira değilse salonunda büyükse al takım olsun yaşam ünitesinin içine yemek takımlarını koyarsan kötü durur bi bardak takımı hoş durur. :34:

canım bence takımı gösteren konsolu ama tabiki sen bilirsin yerin yoksa yapıcak bişey yok tabiki. tv ünitem daha güzel olsun dyosan konsoluda olmayıversin :34:

kızlarrrrrr ablam gelinlikçiyle konuşmuş iade ediceklermiş parayı çok sevindimmmmm :32::32:

kızlarrrrrr ablam gelinlikçiyle konuşmuş iade ediceklermiş parayı çok sevindimmmmm :32::32:

oh oh hadi gözün aydın canım açıkçası ben de pek beğenmemiştim ilk aldığını... ben de bugün çıktım günlük pijama şortlu takımlar evin içinde giymeye penye mini elbise gibi bişey aldım. elbisenin mor şeritli olanını buldum nette benimki kırmızı siyahlısı diğerleri aynısı ekliyim resimleri $3758_buyuk_zoom.jpg $3825_kucuk.jpg $8706_buyuk_zoom.jpg $big_978.jpg

canım konsol bana göre olmazsa olmaz bişey bütün yemek takımlarını içine koyuyosun düzenli duruyo misafirlik takımları mutfağa ya da başka bi yere koyarsan olmuyo hem de salona hoş bir hava veriyo bence tv ünitesi yemek masası konsol şeklinde al vitrin yerine tv ünitesi geçmiş olur işte

oh oh hadi gözün aydın canım açıkçası ben de pek beğenmemiştim ilk aldığını... ben de bugün çıktım günlük pijama şortlu takımlar evin içinde giymeye penye mini elbise gibi bişey aldım. elbisenin mor şeritli olanını buldum nette benimki kırmızı siyahlısı diğerleri aynısı ekliyim resimleriEki Görüntüle 436591 Eki Görüntüle 436593 Eki Görüntüle 436594 Eki Görüntüle 436596

:9: bunlar çok güzelmiş yaa bende almak istiyorum bunlardan birsürü :9:
canım ekliyim yeni gelinlik modelini bakalım bunu beğenicekmisin :31: $Screen shot 2012-06-04 at 1.47.44 PM.jpg

günaydın canımmmmmmmmmmm :34:
canım benim senin adına inan çok üzüldüm. salonu madem tutmadınız bir kaç ay erteleyebilirsiniz belki. ablanla konuştunmu hiç oda akıl verir sana biraz. olay çok büyüdü çığrından çıktı bile denilebilir. evet hatalıydın ama dediğin gibi bu davranışları sözleri haketmedin. kırılman çk normal. çoook iyi düşün canım kendini düşün mutlu olurmusun olmazmıısın onu düşün.evlilik 1 kere yapıldımı bozulması çok zordur eminim üzülmeni asla istemem. Allah hepimzin hakkında hayırlısını versin zamana bırakmakla iyi yaptın canım :34:

canım zaten ekimde 2 yıl nişanlı kalmış olcaz.artık 2 yıldan fazla nişanlı kalmak istemiyorum.hadi onuda geçtim kışın düğün istemiyorum,bakalım ank ya bi gidiyim ne olcak :26:

canım içine sinsin de :) başkalarının güzel yorumlar yapması morelmen insanı daha iyi hissettiriyor.giden para helal para, gittiğine üzülme bi şakilde döner o sana :)

mobilyalar tamam canım.düğün yerine takığım daha çok.istemediğim bir yer olursa asla da kabul etmem 1 kere olcak içime sinmeyen biryere gitmem.Ablama anlatamam tatlım henüz,çünkü bizim daha önce sıkıntımız olmuştu,nişanlım dönmem için 4 ay uğraşmıştı ailem onunla bu son diye konuşmuşlardı eğer anlatırsam çok sinirlenirler düzeleceği varsada iyice karışır artık dönüş olmaz.şu an sakin olmak daha iyi sanırım.ank gidince konuşcam hepsini tavrını düzeltmeyeceksen bitsin diyeceğim zaten.

Back