• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

selam kızlar, nasılsınız? bnm işlerim çookkkk yoğun burayı takip edemiyorum ancak kalbim sizlerle :)

günaydın canımmmmmmmmmmm :34:

canım zaten ekimde 2 yıl nişanlı kalmış olcaz.artık 2 yıldan fazla nişanlı kalmak istemiyorum.hadi onuda geçtim kışın düğün istemiyorum,bakalım ank ya bi gidiyim ne olcak :26:

canım içine sinsin de :) başkalarının güzel yorumlar yapması morelmen insanı daha iyi hissettiriyor.giden para helal para, gittiğine üzülme bi şakilde döner o sana :)
hakkında hayırlısı olsun canım senin için tek duam o çoook mutlu olalım hepimiz çünkü hepimizin amacı istediği bu kadar sıkıntı çekmesinin sebebi bu. Allah gönlümüze göre olanı versin canım. eminim hayatında herşey düzene giricek. eylül de olucak dersenzde diktirme yapmazsın gelinliğini hazır alırsın bikaç parça eşyanda eksik olsa bişey olmaz gönüller bir olsun huzurun olsun yeterki en önemlisi bu.
gelinlik içinde 2. si daha çok içime sindi evet onay almak çok önemliymiş özellikle fikrine değer verdiğin insanlar olunca. para iadesi de yapıcaklar ablam ikna etmiş :32:
bu çok çok daha güzel canım :16: hayırlısıyla giy inşallah:)

teşekkür ederim canım aminnn diyim :32:

canım zaten ekimde 2 yıl nişanlı kalmış olcaz.artık 2 yıldan fazla nişanlı kalmak istemiyorum.hadi onuda geçtim kışın düğün istemiyorum,bakalım ank ya bi gidiyim ne olcak :26:

canım biraz kafanı topla da sen sınavın da var izmirden dönünce bir yer bulursunuz inşallah salon falan gerisi zaten son bir ayda bile yapılır sizin aranız düzelsin her şey hakkında hayırlı olsun da gerisi önemli değil:34: benim de sınav var diye hiçbir şey yapmadık daha araya ramazan da giriyo ama son ay yapıcaz artık yapcak bişe yok

mmmouse bu gelinliği daha öncede görmüştüm ve beğenmiştim...aşkla giyin inş :16::16::16: ohhh 350 tl'yide geri vereceklermiş çok sevindim :46::46::46:
Özşen tatlım dualarımız seninle...hayırlı ve güzel haberlerle gel inş:26::26:

mmmouse bu gelinliği daha öncede görmüştüm ve beğenmiştim...aşkla giyin inş :16::16::16: ohhh 350 tl'yide geri vereceklermiş çok sevindim :46::46::46:

aminnn bebeğimmmmm teşekkür ederimmmmm :16: evet para iadesi yapacakları için mutlu oldum valla :32:

kızlar sonunda gelebildim ya o kadar yoğunumki anlatamam iş anlamında tabiki

evlilik anlamındada bu ayın sonularına doğruda artık başlıcaz ev bakmaya çok heyecanlıyım kızlar ya sevdiceğimle bir ömür yaşayacağım ilk heyecanlarımı ilk mutluluklarımızı paylaşacağımız neler neler yaşayacağımız mutluluk yuvamızı bulmaya çalışacağız gerçekten süper bir duygu olsa gerek
çeyiz hazırlıklarımda hızlanmış durumda şuanda kızlar inanamıyorum sanki ben evlenmicekmişim gibi 5 senenin sonunda bunları yaşamak inanılır gibi değil oooffff ooooffff artık 4 aydanda düştük kızlar :21::21::21:

slm kızlar:3::3: nasılsınız ? hepinizi çok özledim kızlar başıma gelmeyen kalmadı işyerindeki pc bozuldu, ben hastalandım yattım evde, sınavlarım vardı derken baya uzak kaldım eee nasılsınız bakalım ??

kızlar sonunda gelebildim ya o kadar yoğunumki anlatamam iş anlamında tabiki

evlilik anlamındada bu ayın sonularına doğruda artık başlıcaz ev bakmaya çok heyecanlıyım kızlar ya sevdiceğimle bir ömür yaşayacağım ilk heyecanlarımı ilk mutluluklarımızı paylaşacağımız neler neler yaşayacağımız mutluluk yuvamızı bulmaya çalışacağız gerçekten süper bir duygu olsa gerek
çeyiz hazırlıklarımda hızlanmış durumda şuanda kızlar inanamıyorum sanki ben evlenmicekmişim gibi 5 senenin sonunda bunları yaşamak inanılır gibi değil oooffff ooooffff artık 4 aydanda düştük kızlar :21::21::21:

hoşgeldin canım gerçekten bayadır yoktun.. gerçekten öyle oluyo bişeyler oluyo ama sanki başkası için hazırlık yapıyomussun giibi ama değilll.. bizimde içinde ev bakmak için daha erken ama dün bizde ev baktık çok heyecan verici ve çok güzeldi. Allah herkese yaşatsın canım bu heyecanı. neler aldın bakalım çeyizine :33:

slm kızlar ben geldim:3: nasılsınız bakalım sizleri çok özledim bu süreçte başıma gelmeyen kalmadı işyerindeki pc bozuldu,ardından hastalandım yataklarda yattım, sınavlarım vardı hafta sonu derken baya görüşemedik ee ne var ne yok bu arada bizim günü aldık 2 eylül nikahhhh :16::16:

kızlaar merhaba,
paylaştığınız gelinlikler, mobilyalar, kına hediyeleri... hepsi çok çok güzel... umarım herkes, sevdiği insanla mutlu bir hayata çok güzel geçen bir günle adım atarlar :16: o kadar güzel bir enerji var ki buradaki eylül gelin adaylarında bunu yazmak çok içimden geldi :16:

slm kızlar:3::3: nasılsınız ? hepinizi çok özledim kızlar başıma gelmeyen kalmadı işyerindeki pc bozuldu, ben hastalandım yattım evde, sınavlarım vardı derken baya uzak kaldım eee nasılsınız bakalım ??
slm canım geçmiş olsun ciddi bişey yoktur inşşş :31: biz buralardayız hazırlıklar nasıl gidiyo bakalım :16:
kızlaar merhaba,
paylaştığınız gelinlikler, mobilyalar, kına hediyeleri... hepsi çok çok güzel... umarım herkes, sevdiği insanla mutlu bir hayata çok güzel geçen bir günle adım atarlar :16: o kadar güzel bir enerji var ki buradaki eylül gelin adaylarında bunu yazmak çok içimden geldi :16:

teşekkürler canım iyi dileklerin için :16::7:

aaa şimdi gördüm benide eklemişsiniz hemde en başa kurulmuşum:) teşekkür ederim.
Kızlar eşyalara karar verdik gibi bakalım aksilik çıkmazsa haftaya sipariş verip ödemeyi yapıcaz.Ama ev bulamıyoruz off burada herkes evini satmak istiyor,birinizde kiralayın kardeşim :((

Kizlar selammm

hepinizi o kadar ozledim ki fikirlerinize o kadar ihtiyacim var ki..

İsten ciktim anlasarak beni cikardi gosterdiler sagolsunlar issizlik maasim baglandi
ceyize devam :))
Bu arada isten ciktim evde de modemim bozuldu internete giremiyorum bi aydir:14:

İnternete giren bi telefon bulmusken firsati deerlendireyim dedim modemi degistireyim
donucem araniza insallah.
Evimiz hazie boya seciyoruz bu ay. İkeadan tv unitesi kitaplik falan sectik
bembeyaz sirin bi salon istiyorum pamuk sekeri gibi toz pembe beyaz:)
Nikah basvurusu yapiyoruz onumuzdeki hafta.
Gelinlik te bakmaya basladim umutluyum :)
Bi suru cici aldim paylasicam kismetse baglanti sorunu giderilince.
Opuyorum hepinizi insallah keyfiniz yerindedir.
Takip ettigim iki baslik vardi bi bu iki yere goz gezdirebildim.
Kendinize iyi bakin gorusmek uzere guzel alisverisler:16:

canım içine sinsin de :) başkalarının güzel yorumlar yapması morelmen insanı daha iyi hissettiriyor.giden para helal para, gittiğine üzülme bi şakilde döner o sana :)

hakkında hayırlısı olsun canım senin için tek duam o çoook mutlu olalım hepimiz çünkü hepimizin amacı istediği bu kadar sıkıntı çekmesinin sebebi bu. Allah gönlümüze göre olanı versin canım. eminim hayatında herşey düzene giricek. eylül de olucak dersenzde diktirme yapmazsın gelinliğini hazır alırsın bikaç parça eşyanda eksik olsa bişey olmaz gönüller bir olsun huzurun olsun yeterki en önemlisi bu.
gelinlik içinde 2. si daha çok içime sindi evet onay almak çok önemliymiş özellikle fikrine değer verdiğin insanlar olunca. para iadesi de yapıcaklar ablam ikna etmiş :32:

Amin canım inşallah.Huzur çok önemli huzursuzken diğer herşey mükemmel olsada bir tadı olmuyor zaten.çok sevindim paranın iadesine az değildi çünkü ,gözün aydın :8:

canım biraz kafanı topla da sen sınavın da var izmirden dönünce bir yer bulursunuz inşallah salon falan gerisi zaten son bir ayda bile yapılır sizin aranız düzelsin her şey hakkında hayırlı olsun da gerisi önemli değil:34: benim de sınav var diye hiçbir şey yapmadık daha araya ramazan da giriyo ama son ay yapıcaz artık yapcak bişe yok

İnşallah sınavlarımız çok iyi gider canım.bende öyle düşünüyorum.bekleyelim bakalım :31:

Teşekkürler canım.amin.

Amin canım inşallah.Huzur çok önemli huzursuzken diğer herşey mükemmel olsada bir tadı olmuyor zaten.çok sevindim paranın iadesine az değildi çünkü ,gözün aydın :8:

İnşallah sınavlarımız çok iyi gider canım.bende öyle düşünüyorum.bekleyelim bakalım :31:

Teşekkürler canım.amin.

Back