- 24 Ağustos 2011
- 738
- 203
- 323
bunlar çok güzelmiş yaa bende almak istiyorum bunlardan birsürü
canım ekliyim yeni gelinlik modelini bakalım bunu beğenicekmisin Eki Görüntüle 436602
bu çok çok daha güzel canım hayırlısıyla giy inşallah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlar çok güzelmiş yaa bende almak istiyorum bunlardan birsürü
canım ekliyim yeni gelinlik modelini bakalım bunu beğenicekmisin Eki Görüntüle 436602
günaydın canımmmmmmmmmmm
canım zaten ekimde 2 yıl nişanlı kalmış olcaz.artık 2 yıldan fazla nişanlı kalmak istemiyorum.hadi onuda geçtim kışın düğün istemiyorum,bakalım ank ya bi gidiyim ne olcak :26:
canım içine sinsin de :) başkalarının güzel yorumlar yapması morelmen insanı daha iyi hissettiriyor.giden para helal para, gittiğine üzülme bi şakilde döner o sana :)
hakkında hayırlısı olsun canım senin için tek duam o çoook mutlu olalım hepimiz çünkü hepimizin amacı istediği bu kadar sıkıntı çekmesinin sebebi bu. Allah gönlümüze göre olanı versin canım. eminim hayatında herşey düzene giricek. eylül de olucak dersenzde diktirme yapmazsın gelinliğini hazır alırsın bikaç parça eşyanda eksik olsa bişey olmaz gönüller bir olsun huzurun olsun yeterki en önemlisi bu.
gelinlik içinde 2. si daha çok içime sindi evet onay almak çok önemliymiş özellikle fikrine değer verdiğin insanlar olunca. para iadesi de yapıcaklar ablam ikna etmiş
bu çok çok daha güzel canım hayırlısıyla giy inşallah:)
teşekkür ederim canım aminnn diyim
selam kızlar, nasılsınız? bnm işlerim çookkkk yoğun burayı takip edemiyorum ancak kalbim sizlerle :)
günaydın canımmmmmmmmmmm
canım zaten ekimde 2 yıl nişanlı kalmış olcaz.artık 2 yıldan fazla nişanlı kalmak istemiyorum.hadi onuda geçtim kışın düğün istemiyorum,bakalım ank ya bi gidiyim ne olcak :26:
canım biraz kafanı topla da sen sınavın da var izmirden dönünce bir yer bulursunuz inşallah salon falan gerisi zaten son bir ayda bile yapılır sizin aranız düzelsin her şey hakkında hayırlı olsun da gerisi önemli değil benim de sınav var diye hiçbir şey yapmadık daha araya ramazan da giriyo ama son ay yapıcaz artık yapcak bişe yok
Mmouseeemmmmmm kesinlikle bu daha güzel tatllımmmmmm güle güle giy
mmmouse bu gelinliği daha öncede görmüştüm ve beğenmiştim...aşkla giyin inş ohhh 350 tl'yide geri vereceklermiş çok sevindim
Özşen tatlım dualarımız seninle...hayırlı ve güzel haberlerle gel inş:26::26:
kızlar sonunda gelebildim ya o kadar yoğunumki anlatamam iş anlamında tabiki
evlilik anlamındada bu ayın sonularına doğruda artık başlıcaz ev bakmaya çok heyecanlıyım kızlar ya sevdiceğimle bir ömür yaşayacağım ilk heyecanlarımı ilk mutluluklarımızı paylaşacağımız neler neler yaşayacağımız mutluluk yuvamızı bulmaya çalışacağız gerçekten süper bir duygu olsa gerek
çeyiz hazırlıklarımda hızlanmış durumda şuanda kızlar inanamıyorum sanki ben evlenmicekmişim gibi 5 senenin sonunda bunları yaşamak inanılır gibi değil oooffff ooooffff artık 4 aydanda düştük kızlar
slm canım geçmiş olsun ciddi bişey yoktur inşşş biz buralardayız hazırlıklar nasıl gidiyo bakalımslm kızlar nasılsınız ? hepinizi çok özledim kızlar başıma gelmeyen kalmadı işyerindeki pc bozuldu, ben hastalandım yattım evde, sınavlarım vardı derken baya uzak kaldım eee nasılsınız bakalım ??
kızlaar merhaba,
paylaştığınız gelinlikler, mobilyalar, kına hediyeleri... hepsi çok çok güzel... umarım herkes, sevdiği insanla mutlu bir hayata çok güzel geçen bir günle adım atarlar o kadar güzel bir enerji var ki buradaki eylül gelin adaylarında bunu yazmak çok içimden geldi
günaydın canımmmmmmmmmmm
canım içine sinsin de :) başkalarının güzel yorumlar yapması morelmen insanı daha iyi hissettiriyor.giden para helal para, gittiğine üzülme bi şakilde döner o sana :)
hakkında hayırlısı olsun canım senin için tek duam o çoook mutlu olalım hepimiz çünkü hepimizin amacı istediği bu kadar sıkıntı çekmesinin sebebi bu. Allah gönlümüze göre olanı versin canım. eminim hayatında herşey düzene giricek. eylül de olucak dersenzde diktirme yapmazsın gelinliğini hazır alırsın bikaç parça eşyanda eksik olsa bişey olmaz gönüller bir olsun huzurun olsun yeterki en önemlisi bu.
gelinlik içinde 2. si daha çok içime sindi evet onay almak çok önemliymiş özellikle fikrine değer verdiğin insanlar olunca. para iadesi de yapıcaklar ablam ikna etmiş
Amin canım inşallah.Huzur çok önemli huzursuzken diğer herşey mükemmel olsada bir tadı olmuyor zaten.çok sevindim paranın iadesine az değildi çünkü ,gözün aydın
günaydın canımmmmmmmmmmm
canım biraz kafanı topla da sen sınavın da var izmirden dönünce bir yer bulursunuz inşallah salon falan gerisi zaten son bir ayda bile yapılır sizin aranız düzelsin her şey hakkında hayırlı olsun da gerisi önemli değil benim de sınav var diye hiçbir şey yapmadık daha araya ramazan da giriyo ama son ay yapıcaz artık yapcak bişe yok
İnşallah sınavlarımız çok iyi gider canım.bende öyle düşünüyorum.bekleyelim bakalım
mmmouse bu gelinliği daha öncede görmüştüm ve beğenmiştim...aşkla giyin inş ohhh 350 tl'yide geri vereceklermiş çok sevindim
Teşekkürler canım.amin.
günaydın canımmmmmmmmmmm
Amin canım inşallah.Huzur çok önemli huzursuzken diğer herşey mükemmel olsada bir tadı olmuyor zaten.çok sevindim paranın iadesine az değildi çünkü ,gözün aydın
günaydın canımmmmmmmmmmm
İnşallah sınavlarımız çok iyi gider canım.bende öyle düşünüyorum.bekleyelim bakalım
Teşekkürler canım.amin.