- 30 Ocak 2010
- 657
- 3
- 318
canım bunlar çok güzelmiş bende bir araştırmaya geçiyim
kızım sen zaten zayıfsın bana bide kilo aldırırsa varya düğün üstü çökerim yani![]()
kızlar kına yeri olarak eresi düşünüyorsunuz cafe, ev, bahçe, salon...:44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bunlar çok güzelmiş bende bir araştırmaya geçiyim
kızım sen zaten zayıfsın bana bide kilo aldırırsa varya düğün üstü çökerim yani![]()
kızlar kına için alışveriş yaptınız mıı çok erken değilmi ya bi yandan alıyım sonra uğraşmym diyorum bende ama erkenmiş gibi geliyor...![]()
canım bizim ev site içinde havuz kenarında kafemiz var orda yapıcam kısmetsekızlar kına yeri olarak eresi düşünüyorsunuz cafe, ev, bahçe, salon...:44::44:
kızlar kına için alışveriş yaptınız mıı çok erken değilmi ya bi yandan alıyım sonra uğraşmym diyorum bende ama erkenmiş gibi geliyor...![]()
canm biz salon tuttuk sade bayanlar olucaz ama bizim kınamız düğün gibi oluyor o yüzden salon istedik hatta daha dün tutuldu sen ne istiyorsun cnm önemli olan senin isteğin...![]()
henüz başlamadım ama bir yerden başlamak lazım şimdi rahat, boş gibiyiz ama günler yaklaşınca özellikle çalışanlar için zor olacak gibi zaman bakımında
evet canım bi plan yapmaya çalışın o doğrultuda gidin...ben çalıştığım için şuan bile öyle yoğunumki bi ara hep salon bakıyoduk her akşam bi ara mobilya baktık baya şuanda gelinliğe karar vermek biyerle anlaşmak istiyorum herşey belli olsun rahat ediyim mobilyalarımızı beğendik gibi temmuzda alıcaz inş...kına için kıyafet dikilcek filan biraz değişik adetlermz var işte koşturmaca bitmiyor kafam hiç rahat değil
aynen çalışınca zaman çok kısıtlı akşam saatleri yada hafta sonu işeri halletmeye çalışıyoruz ama zaman yetmiyor ve yorgunluğuda cabası... bunlar tatlı yorgunluklar ama![]()
Eki Görüntüle 434443 Eki Görüntüle 434445
Kızlar kına için bunları beğendm internetten nasıl....örtüyü el gülünü bide dağıtılacak tüllü taçlarıda görerek almayı düşünüyorum![]()
Kızlar kına için bunları beğendm internetten nasıl....örtüyü el gülünü bide dağıtılacak tüllü taçlarıda görerek almayı düşünüyorum![]()
kızlar maraşta fotoğrafçılar çok sıradan salak salak özürlüler gibi poz verdiriyolar bi de arkasına alakasız alakasız fonlar koyuyolar işte ben buna çok üzülüyodum fotoğraflarım çok çirkin olacak diye... Canım aşkım benim için bişeyler düşünmüş. hani ben izmire gelin gidiyorum ya orda açık çekim yapan çok iyi fotoğrafçılar ve mekanlar varmış. izmire gidince saçını yaptırırız gelinliğini giyersin ben de damatlığımı giyerim maraştan hariç bir de izmirde fotoğraf çekiliriz akşamına da yine gelinliğin üstünde kalır arkadaşları da toplarız bir yere eğlenmeye gideriz oynar coşarsın bol bol sana ikinci bi düğün gibi olur dediii çok mutlu oldum![]()
evet nişanlınız çok gzl düşünmüş gerçekten izmirde açık çekimler çok güzel oluyor.bende manisaya gelin gidiyorum ama izmirde olsun çok istiyorum.bakalım nasıl olacak:))
bünyeden bünyeye değişiyor bence, herkeste aynı etki yaptığını sanmıyorum
kızlar maraşta fotoğrafçılar çok sıradan salak salak özürlüler gibi poz verdiriyolar bi de arkasına alakasız alakasız fonlar koyuyolar işte ben buna çok üzülüyodum fotoğraflarım çok çirkin olacak diye... Canım aşkım benim için bişeyler düşünmüş. hani ben izmire gelin gidiyorum ya orda açık çekim yapan çok iyi fotoğrafçılar ve mekanlar varmış. izmire gidince saçını yaptırırız gelinliğini giyersin ben de damatlığımı giyerim maraştan hariç bir de izmirde fotoğraf çekiliriz akşamına da yine gelinliğin üstünde kalır arkadaşları da toplarız bir yere eğlenmeye gideriz oynar coşarsın bol bol sana ikinci bi düğün gibi olur dediii çok mutlu oldum![]()
canım foto çekimini bizde öyle yapıcaz ama biz tarihten emin olamıcamız için temmızda kuaförde prova saç makyaj yaptırıcam gelinliği giyicem nişanlımda damatlığını giyicez tüm gün foto çekimi yapıcaz kısmetse süper olucak![]()