eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Günaydın kızlaaarr!
Kına için neler yaptınız? Ben önce evde yapsam dedim, sonra yakın akraba ve aile ile bir yemek düşündüm, şimdi de sadece benim ve nişanlımın arkadaşları ile 25 kişilik fasıl tadında bir eğlence mi planlasam diyorum? Siz ne planlıyorsunuz çok kararsızım:44:
bir blogda çok cici kına bebekleri gördüm, önümüzdeki ay sipariş verip onları hediye olarak gelenlere vereceğim şimdilik sadece bunu belirledim :34:
görmek istersiniz belki diye ekliyorum hemen :)
$kina-hediyeleri-1.jpg $kina-hediyeleri-kukla.jpg $kina-hediyeleri-sari.jpg

Günaydın kızlaaarr!
Kına için neler yaptınız? Ben önce evde yapsam dedim, sonra yakın akraba ve aile ile bir yemek düşündüm, şimdi de sadece benim ve nişanlımın arkadaşları ile 25 kişilik fasıl tadında bir eğlence mi planlasam diyorum? Siz ne planlıyorsunuz çok kararsızım:44:
bir blogda çok cici kına bebekleri gördüm, önümüzdeki ay sipariş verip onları hediye olarak gelenlere vereceğim şimdilik sadece bunu belirledim :34:
Eki Görüntüle 434207 Eki Görüntüle 434208 Eki Görüntüle 434209

çok güzel bir fikir gerçekten fiyatları neler acaba yaa nerde satılıo bunlar nerden sipariş verebiliyoruz

çok güzel bir fikir gerçekten fiyatları neler acaba yaa nerde satılıo bunlar nerden sipariş verebiliyoruz

melegineli yazıp google'da arattığında hemen bunları yapan bayanın blogu karşına çıkar canım. Benim beğendiklerim kına kavanozu şeklinde, bir de buzdolabı magneti olarak da yapabiliyormuş aynı bebekleri. Telefon da edebilirsin, mail de atabilirsin, zaten mail yoluyla çok yoğun değilse gün içerisinde geri dönüş yapıyor :34:

evet yaaa fiyatlar neynmiş...çokk şekermiş :8::8:

melegineli yazıp google'da arattığında hemen bunları yapan bayanın blogu karşına çıkar canım. Orada adet fiyatlarını da yazmışlar zaten. Benim beğendiklerim kına kavanozu şeklinde, bir de buzdolabı magneti olarak da yapabiliyormuş aynı bebekleri. Telefon da edebilirsin, mail de atabilirsin, zaten mail yoluyla çok yoğun değilse gün içerisinde geri dönüş yapıyor :34:

Hoşbuldum..

Gelin Başı için ayarlamalarınızı yaptınız mı ? ve kına tabi ki..

Perde halı ve tv ünitesi kaldı sadece... Yani %90 bitti sayılır. Hafta sonuda gelinliğime karar verdim... Kına ve bindallı eksik birde..

senin çoğu işleirn bitmiş canım ne güzel, güle güle oturmayı nasip etsin Allah. mobilyaların çok güzeller.ben kapalıyım daha gelinliğim belli değil o yüzden ayarlamadım kuaför ne kına için düğünde türban için.

Günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrrr şafak 120:16::16::16::16::16::16::16:

Hahahayyyttt havamıda atayım hemen :9::9::9: ŞAFAK 99 :32::32::32:

Evetttttt.... şu son 10 günü görmek istiyorum :3::3::3:

ohhh benimde 99 :32::32::32:

Günaydın kızlaaarr!

günaydın canım ben kınayı salonda yapıcam. düğüne herkes gelemeyeceği içn öyle bir şey düşündüm düğün havasında olacak Allah nasip ederse ama bayanlar arasında sadece.

ayy bu bebekler çok şekermiş gerçekten:16:değişik ve güzel olur
:34:

Günaydın kızlaaarr!
canım bunlar çok güzelmiş bende bir araştırmaya geçiyim :9:
:9::9::9: ben 1 ay kullandım 2 kilo verdim...herkez kilo aldırır dedi ben verdim :9::9:

kızım sen zaten zayıfsın bana bide kilo aldırırsa varya düğün üstü çökerim yani :50:

Back