Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto yokmu kuzum...mobilyalar, gelinlik falan baksak![]()
artistmisin kızım sennnnnnHahahayyyttt havamıda atayım hemenŞAFAK 99
![]()
artistmisin kızım sennnnnn
güle güle kullan canım eşyalarını çok güzeller![]()
Hahahayyyttt havamıda atayım hemenŞAFAK 99
![]()
tebrik ederim cnm seniiii iki li rakamlara düştün ahh ahh bizde düşsek . ikili ve tekli sonda büyük günnn![]()
![]()
Wowww hepsi çok şık maşallah kuzum...oturma odan bembeyaz kuzum yahu..salon gibi olmuş valla
evet artistim...çatlada patla 99 gün
![]()
kıskandım amaa yaaa çatladım da patladım yaaaaaa![]()
Günaydın kızlaaarr!
Kına için neler yaptınız? Ben önce evde yapsam dedim, sonra yakın akraba ve aile ile bir yemek düşündüm, şimdi de sadece benim ve nişanlımın arkadaşları ile 25 kişilik fasıl tadında bir eğlence mi planlasam diyorum? Siz ne planlıyorsunuz çok kararsızım:44:
bir blogda çok cici kına bebekleri gördüm, önümüzdeki ay sipariş verip onları hediye olarak gelenlere vereceğim şimdilik sadece bunu belirledim
görmek istersiniz belki diye ekliyorum hemen :)
Eki Görüntüle 434207 Eki Görüntüle 434208 Eki Görüntüle 434209
çok güzel bir fikir gerçekten fiyatları neler acaba yaa nerde satılıo bunlar nerden sipariş verebiliyoruz
çok güzel bir fikir gerçekten fiyatları neler acaba yaa nerde satılıo bunlar nerden sipariş verebiliyoruz
evet yaaa fiyatlar neynmiş...çokk şekermiş![]()
Mobilyalarını çok beğendim güle güle kullan canımcım:)
canım sinir yapıyormu bilmiyorumda 6 yıl kullanmış biri olarak çok iyi kilo yaptığını söyleyebilirim.3 yılda ancak verebildim o kiloları![]()
bünyeden bünyeye değişiyor bence, herkeste aynı etki yaptığını sanmıyorum
Günaydın.. Aranıza yeni katıldım..
9 Eylül bendee
ben 1 ay kullandım 2 kilo verdim...herkez kilo aldırır dedi ben verdim
![]()
Hoşbuldum..
Gelin Başı için ayarlamalarınızı yaptınız mı ? ve kına tabi ki..
Perde halı ve tv ünitesi kaldı sadece... Yani %90 bitti sayılır. Hafta sonuda gelinliğime karar verdim... Kına ve bindallı eksik birde..
Günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrrr şafak 120![]()
Hahahayyyttt havamıda atayım hemenŞAFAK 99
![]()
Evetttttt.... şu son 10 günü görmek istiyorum![]()
Günaydın kızlaaarr!
Kına için neler yaptınız? Ben önce evde yapsam dedim, sonra yakın akraba ve aile ile bir yemek düşündüm, şimdi de sadece benim ve nişanlımın arkadaşları ile 25 kişilik fasıl tadında bir eğlence mi planlasam diyorum? Siz ne planlıyorsunuz çok kararsızım:44:
bir blogda çok cici kına bebekleri gördüm, önümüzdeki ay sipariş verip onları hediye olarak gelenlere vereceğim şimdilik sadece bunu belirledim
canım bunlar çok güzelmiş bende bir araştırmaya geçiyimGünaydın kızlaaarr!
ben 1 ay kullandım 2 kilo verdim...herkez kilo aldırır dedi ben verdim
![]()