- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
Ya kızlar bu eklentiler silinmiyor muuu
kızlarrr ben gelinliğimi aldım hafta sonu bakalım beğenicekmisiniz
Eki Görüntüle 429633
Eki Görüntüle 429634
Eki Görüntüle 429636
evet canım kısmetse temmızda giyicemmmmyani temmuzda da mı giycen sen gelinliğiçok süper
çekimler istediğiniz gibi olur inşallah canım
merhaba arkadaşlar sonunda bende aranıza katıldım..........
2 eylülde benim düğünüm var .........
içim içime sığmıyor,çok heyecanlıyım.........
herkese mutluluklar dilerim şimdiden.......
aramıza hoşgeldin canımsende hazırlıklar ne alemde
gelinliğin çok güzel canım bugun tvde komple straplez tercıh etmeyın dedı gerekırse bıtane kol olsun ogun sızı rahatsız edebılır ve çekim sıralarında yakından çekilen fotoraflarda gelinlik çok cıkmayacagını onun ıcınde o günde böyle bısy hoş olmıycagını söyledi moda uzmanı bnde strplez ıstıodum belkı tek kollu yaptırıcam :/anladım canım ee sen kac yasındasın nerde oturucaksın evlendıkden sonra:)
delikli gelinlik sade ama hoş,kaça diktirdiğinizi merak ettim...?
canlar aranızda Ankara'da olanlar vardı dimi yaaa orda Dia gelinlik var, bir model beğendim sitesinden ama oraya gidenler gidecekler var mı?
yolunuz düşüpte Giderseniz eğer benim için kumaş kalitesi ve fiyatını sorar mısınız ya kafama taktım sırf bunun için bile gidebilirim Ankara'ya, bayıldım bu gelinliğe ben
Eki Görüntüle 429147 Eki Görüntüle 429148
merhaba arkadaşlar sonunda bende aranıza katıldım..........
2 eylülde benim düğünüm var .........
içim içime sığmıyor,çok heyecanlıyım.........
herkese mutluluklar dilerim şimdiden.......
hoşgeldin canım aramızahoşbulduk canım şuan canım düğün salonumuzu tuttuk,çeyizlerim henüz eksik yarısı türkiye de yarısı burada....eksik onları alacağım düğüne kadar eksiğim çok henüz...
Gelinlik bir kaç yeri gezdim ama beğenmedim cuma günü yeni modeller gelecekmiş onlara bakacağım yeniden....
evimizi tuttuk.......çok şirin çok güzel bir ev..........
işte böyle canlarım.......
Kızlar, çeyizleriniz ne durumda, neler yapıyorsunuz?
Henüz çeyizleriniz için özel ve güzel çamaşırlar almadıysanız, la senza da 1 alana 1 bedava kampanyası varmış. Cuma günü gezerken tesadüfen görüp, bir kaç güzel gecelik, çamaşır ve sabahlık aldımHaber vermek istedim, aklınızda bulunsun
sağol canım ama maalesef ankarada değilim işteAnkara'da mısın? Eğer öyle ise First Elegant Gelinlik'e de uğramanı öneririm, ben gelinliğimi oraya diktiriyorum, ilgilerinden, işçiliklerinden, kullandıkları kumaşlardan çok memnunum, çok içime sindi gidip konuşmanı tavsiye ederim
sağol canım ama maalesef ankarada değilim iştegitme imkanım olur mu bilmiyorum hiç, ama bu gelinliği çok beğendim tam bana göre
hoşgeldin canım aramıza
hayırlı olsun önceliklegelinlik için daha bir kaç yeri gez canım
evin tamamsa gerisi gelir
Hangi şehirdesin peki canım, gelinliğini hallet bir an önce bence telaşın olmasın, yaz da geliyor çok yoğun olur gelinlikçiler. Damatlığı da biz dün hallettik sarar da yüzde elli indirim vardı hem nişanlımın herşeyini aldık, hem de babama düğünde giyeceği takımı aldık, damatlık takımımız 800den 400 e düştü dedi satış elemanı, çok da beğendik aklımızda yoktu ama hemencecik aldık outlet mağazasıydı :)
Hangi şehirdesin peki canım, gelinliğini hallet bir an önce bence telaşın olmasın, yaz da geliyor çok yoğun olur gelinlikçiler. Damatlığı da biz dün hallettik sarar da yüzde elli indirim vardı hem nişanlımın herşeyini aldık, hem de babama düğünde giyeceği takımı aldık, damatlık takımımız 800den 400 e düştü dedi satış elemanı, çok da beğendik aklımızda yoktu ama hemencecik aldık outlet mağazasıydı :)
teşekkürler tatlım,evet canım evim tamam içini yerleştiricez..fakat biz kiralık ev tuttuk eşyalı eşyaları da sıfır hiç kullanılmamış..beyaz eşyası var,yatağı var,perdeleri var,yemek masası,koltuk var...diğer eksiklerim var,halı,mutfak gereçleri,banyo takımı vb şeyler...........
blender seti falan alı cam ama hala karar veremedim hangi marka alayım...
istanbuldayım canım gelme imkanım olurmu oraya bilmiyorum hiç.
sarar'dan baya iyi almışsınız
hayılrı olsun canım
ben blender seti olarak arçelik aldım
Kızlar, çeyizleriniz ne durumda, neler yapıyorsunuz?
Henüz çeyizleriniz için özel ve güzel çamaşırlar almadıysanız, la senza da 1 alana 1 bedava kampanyası varmış. Cuma günü gezerken tesadüfen görüp, bir kaç güzel gecelik, çamaşır ve sabahlık aldımHaber vermek istedim, aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?