eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

merhaba arkadaşlar sonunda bende aranıza katıldım..........
2 eylülde benim düğünüm var .........
içim içime sığmıyor,çok heyecanlıyım.........
herkese mutluluklar dilerim şimdiden.......

yani temmuzda da mı giycen sen gelinliği:16: çok süper:34:
çekimler istediğiniz gibi olur inşallah canım:34:
evet canım kısmetse temmızda giyicemmmm :9: amin canım inş hepimizin istediği gibi olur :34:

aramıza hoşgeldin canım :34: sende hazırlıklar ne alemde :31:

aramıza hoşgeldin canım :34: sende hazırlıklar ne alemde :31:

hoşbulduk canım şuan canım düğün salonumuzu tuttuk,çeyizlerim henüz eksik yarısı türkiye de yarısı burada....eksik onları alacağım düğüne kadar eksiğim çok henüz...

Gelinlik bir kaç yeri gezdim ama beğenmedim cuma günü yeni modeller gelecekmiş onlara bakacağım yeniden....

evimizi tuttuk.......çok şirin çok güzel bir ev..........
işte böyle canlarım.......

gelinliğin çok güzel canım bugun tvde komple straplez tercıh etmeyın dedı gerekırse bıtane kol olsun ogun sızı rahatsız edebılır ve çekim sıralarında yakından çekilen fotoraflarda gelinlik çok cıkmayacagını onun ıcınde o günde böyle bısy hoş olmıycagını söyledi moda uzmanı bnde strplez ıstıodum belkı tek kollu yaptırıcam :/anladım canım ee sen kac yasındasın nerde oturucaksın evlendıkden sonra:)

24 yaşındayım, Ankarada yaşıyorum. Nişanlımın zaten bir arkadaşı ile kaldığı bir ev vardı, arkadaşı yurtdışında çalışmaya başlayacak önümüzdeki ay, o gittikten sonra da zaten evi boyatıp, eksiklerimizi almayı planlıyoruz :) annem de çok ısrar etti tülden de olsa bir kolu olsun diye ama ben minyon yapıdayım (158 boyum, kilom da 40), o yüzden gelinlikteki kollar beni boğar diye düşündüm :)

canlar aranızda Ankara'da olanlar vardı dimi yaaa orda Dia gelinlik var, bir model beğendim sitesinden ama oraya gidenler gidecekler var mı?

yolunuz düşüpte Giderseniz eğer benim için kumaş kalitesi ve fiyatını sorar mısınız ya kafama taktım sırf bunun için bile gidebilirim Ankara'ya, bayıldım bu gelinliğe ben:16::16::16::16::16:

Eki Görüntüle 429147 Eki Görüntüle 429148

Ankara'da mısın? Eğer öyle ise First Elegant Gelinlik'e de uğramanı öneririm, ben gelinliğimi oraya diktiriyorum, ilgilerinden, işçiliklerinden, kullandıkları kumaşlardan çok memnunum, çok içime sindi gidip konuşmanı tavsiye ederim :16:

Kızlar, çeyizleriniz ne durumda, neler yapıyorsunuz?
Henüz çeyizleriniz için özel ve güzel çamaşırlar almadıysanız, la senza da 1 alana 1 bedava kampanyası varmış. Cuma günü gezerken tesadüfen görüp, bir kaç güzel gecelik, çamaşır ve sabahlık aldım :23: Haber vermek istedim, aklınızda bulunsun:34:

Son düzenleme:

hoşbulduk canım şuan canım düğün salonumuzu tuttuk,çeyizlerim henüz eksik yarısı türkiye de yarısı burada....eksik onları alacağım düğüne kadar eksiğim çok henüz...

Gelinlik bir kaç yeri gezdim ama beğenmedim cuma günü yeni modeller gelecekmiş onlara bakacağım yeniden....

evimizi tuttuk.......çok şirin çok güzel bir ev..........
işte böyle canlarım.......
hoşgeldin canım aramıza:16:

hayırlı olsun öncelikle:34: gelinlik için daha bir kaç yeri gez canım
evin tamamsa gerisi gelir
:34:

Henüz çeyizleriniz için özel ve güzel çamaşırlar almadıysanız, la senza da 1 alana 1 bedava kampanyası varmış. Cuma günü gezerken tesadüfen görüp, bir kaç güzel gecelik, çamaşır ve sabahlık aldım :23: Haber vermek istedim, aklınızda bulunsun:34:

canım çok iyiye almışsın gelinliğini:34:

valla çeyiz konusunda dantelden beyaz eşyaya kadar hepsi tamam hemen hemen ama evimiz belli değil daha, o yüzden mobilyalarımız yok:50:
birde damatlık ve gelinlik yok daha:50:

Ankara'da mısın? Eğer öyle ise First Elegant Gelinlik'e de uğramanı öneririm, ben gelinliğimi oraya diktiriyorum, ilgilerinden, işçiliklerinden, kullandıkları kumaşlardan çok memnunum, çok içime sindi gidip konuşmanı tavsiye ederim :16:
sağol canım ama maalesef ankarada değilim işte:50: gitme imkanım olur mu bilmiyorum hiç, ama bu gelinliği çok beğendim tam bana göre:16:

sağol canım ama maalesef ankarada değilim işte:50: gitme imkanım olur mu bilmiyorum hiç, ama bu gelinliği çok beğendim tam bana göre:16:

Hangi şehirdesin peki canım, gelinliğini hallet bir an önce bence telaşın olmasın, yaz da geliyor çok yoğun olur gelinlikçiler. Damatlığı da biz dün hallettik sarar da yüzde elli indirim vardı hem nişanlımın herşeyini aldık, hem de babama düğünde giyeceği takımı aldık, damatlık takımımız 800den 400 e düştü dedi satış elemanı, çok da beğendik aklımızda yoktu ama hemencecik aldık outlet mağazasıydı :)

hoşgeldin canım aramıza:16:

hayırlı olsun öncelikle:34: gelinlik için daha bir kaç yeri gez canım
evin tamamsa gerisi gelir
:34:

teşekkürler tatlım,evet canım evim tamam içini yerleştiricez..fakat biz kiralık ev tuttuk eşyalı eşyaları da sıfır hiç kullanılmamış..beyaz eşyası var,yatağı var,perdeleri var,yemek masası,koltuk var...diğer eksiklerim var,halı,mutfak gereçleri,banyo takımı vb şeyler...........
blender seti falan alı cam ama hala karar veremedim hangi marka alayım...

Hangi şehirdesin peki canım, gelinliğini hallet bir an önce bence telaşın olmasın, yaz da geliyor çok yoğun olur gelinlikçiler. Damatlığı da biz dün hallettik sarar da yüzde elli indirim vardı hem nişanlımın herşeyini aldık, hem de babama düğünde giyeceği takımı aldık, damatlık takımımız 800den 400 e düştü dedi satış elemanı, çok da beğendik aklımızda yoktu ama hemencecik aldık outlet mağazasıydı :)

aynen kızlar gelinlik diktirecekseniz elinizi acele tutun yoksa aceleden içinize sinmeyen gelinlik yaptırmak zorunda kalmayın...s on za:34:manlara gelindikçe gezmeye çok vakit kalmayacak sonra...

istanbuldayım canım gelme imkanım olurmu oraya bilmiyorum hiç.
sarar'dan baya iyi almışsınız:34:

teşekkürler tatlım,evet canım evim tamam içini yerleştiricez..fakat biz kiralık ev tuttuk eşyalı eşyaları da sıfır hiç kullanılmamış..beyaz eşyası var,yatağı var,perdeleri var,yemek masası,koltuk var...diğer eksiklerim var,halı,mutfak gereçleri,banyo takımı vb şeyler...........
blender seti falan alı cam ama hala karar veremedim hangi marka alayım...

hayılrı olsun canım :16:

ben blender seti olarak arçelik aldım:34:

istanbuldayım canım gelme imkanım olurmu oraya bilmiyorum hiç.
sarar'dan baya iyi almışsınız:34:

hayılrı olsun canım :16:

ben blender seti olarak arçelik aldım:34:

Ne kadara aldın blender setini canım? Ben de tüm beyaz eşya ve küşük ev aletlerimi arçelik ya da bekodan alayım diyorum ama kararsızım.:31:

canım hangi sitede bu la senza :31:

Back