eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım güle güle giy tekrar ne kadara aldınız ayıptır sorması bende alıcam bu aralarda bakalım fiyatlara:34:
canım satılık 1600 kiralık 1250 tl idii. bizde kiraladık duvak ile beraber 1350 tl ye aldık :32:
Çok yakışmış yavruucuk güle gülee giymek nasip olsun inşallaahh :16:

kızlarrr ben gelinliğimi aldım hafta sonu bakalım beğenicekmisiniz :52:

hayırlı ugurlu olsun tatlım çok çok mutluluk getirsin sana :16:

teşekkürler kızlarrr.. Allah isteyen herkese nasip etsinnnnn :52:

mmousee canım güle güle giy inş gelinliğini beyazı nasıl olurdu diye düşündüm bıan :) kızlarrr sonnn 110 günn:) daha çok fark ama yaa:((

mmousee canım güle güle giy inş gelinliğini beyazı nasıl olurdu diye düşündüm bıan :) kızlarrr sonnn 110 günn:) daha çok fark ama yaa:((

teşekkür ederim canım çok krem değil aslında ışıktanda kaynaklı krem gözüküyo aslında kemik rengi gibi falan :32:
tadını çıkar ama bu günlerin bir daha bekar olmucaksın ona göre:9:

kızlar bu arada dün fotoğrafçıylada görüştük çooook güzel kristal albüm yapıyorlar foto çekimleri süper. nişan çekiminide orda yaptırmıstım ben çok güzel olmuştu. 800 tl dedi sizce nasıl fiyat.
bu arada balayını da ayarladık. dün bayağı bişeyler yaptık yaaa :52:
ulus pazarına bile gittik ordan patates soğan sepetleri erzak kavanozları tepsi falan aldık çok keyifliydiiiiii :32:

kızlar bu arada dün fotoğrafçıylada görüştük çooook güzel kristal albüm yapıyorlar foto çekimleri süper. nişan çekiminide orda yaptırmıstım ben çok güzel olmuştu. 800 tl dedi sizce nasıl fiyat.
bu arada balayını da ayarladık. dün bayağı bişeyler yaptık yaaa :52:
ulus pazarına bile gittik ordan patates soğan sepetleri erzak kavanozları tepsi falan aldık çok keyifliydiiiiii :32:

ben birim ulus pazarını, çok güzel:34: çok uzun zamandır gitmedim ama

fotoğrafçı baya iyi fiyat vermiş canım:34:

Merhaba gelin arkadaslari.
Bende 2012 geliniyim :)

Konuya biraz bakinca mmouse'in gelinligini gördüm ve tebrik etmek istedim :)
Hayirli ugurlu olsun insaAllah.
Gelinligin üst kismi ve duvagi ayrica cok hosuma gitti.

Kızlar evimi çektim size nişanlım kaldığı için yerleştirdik bi kısmını :)

Eklentiler

• $Resim 092.jpg
    $Resim 092.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $Resim 096.jpg
    $Resim 096.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $Resim 098.jpg
    $Resim 098.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $Resim 101.jpg
    $Resim 101.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 81
  • $Resim 104.jpg
    $Resim 104.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 76
  • $Resim 105.jpg
    $Resim 105.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $Resim 099.jpg
    $Resim 099.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $Resim 106.jpg
    $Resim 106.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 71
  • $Resim 107.jpg
    $Resim 107.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 40

hımm ışıktan o halde ben baya baya krem gördüm çünkü:) haklısın bazen üzülüyorum ağlıyorum az kaldı diye bu gunlerımı ararım dıye bazende sewınıyorum aşkıma kavusucam zaman gecsin dıye karısıkk duygular:)

ben birim ulus pazarını, çok güzel:34: çok uzun zamandır gitmedim ama

fotoğrafçı baya iyi fiyat vermiş canım:34:
gerçektenmi canım bizim buraya göre fiyat yüksek ama adam bayağı kapsamlı çekicek. eylülde yağmur olup olmucağı belli olmadığı için temmuzda falan 1 gün boyunca rahat rahat çekim yaparız dedi aklımıza da yattı yani bakalım hayırlısı :31:
Kızlar evimi çektim size nişanlım kaldığı için yerleştirdik bi kısmını :)

canıım çok güzel Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallahhh :16:

gerçektenmi canım bizim buraya göre fiyat yüksek ama adam bayağı kapsamlı çekicek. eylülde yağmur olup olmucağı belli olmadığı için temmuzda falan 1 gün boyunca rahat rahat çekim yaparız dedi aklımıza da yattı yani bakalım hayırlısı :31:

yani temmuzda da mı giycen sen gelinliği:16: çok süper:34:
çekimler istediğiniz gibi olur inşallah canım:34:

bunlardagecer1907 cnm bende liste aldım paylaşalım fiyatları tabii :))

mmousee ay prensesler gibi olmuşsunnn. benimde tarzım değil bu tarz modeller ancak sana çok yakışmış tatlım :)

EsraaKadir cnm evin çok güzel olmuş. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Back