- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
canım mutlulukla giy inşallahkızlarrr ben gelinliğimi aldım hafta sonu bakalım beğenicekmisiniz![]()
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım mutlulukla giy inşallahkızlarrr ben gelinliğimi aldım hafta sonu bakalım beğenicekmisiniz![]()
Hayırlı olsun tatlımbenim tarzı olmayan bir gelinlik ama sana ykışmış kuzum...bana yakışmıyor bu tarz gelinlikler...sende beğendim..güle güle giy şekerim
![]()
canım güle güle giyyymutlulukla huzurla inşallahhhhh
![]()
canım mutlulukla giy inşallah![]()
canım güle güle giy tekrar ne kadara aldınız ayıptır sorması bende alıcam bu aralarda bakalım fiyatlarakızlarrrrr çok teşekkür ederimmmmm bir anda almış bulunduk![]()
kızlarrr ben gelinliğimi aldım hafta sonu bakalım beğenicekmisiniz
Eki Görüntüle 429633
Eki Görüntüle 429634
Eki Görüntüle 429636
hayırlı ugurlu olsun tatlım çok çok mutluluk getirsin sana![]()
canım satılık 1600 kiralık 1250 tl idii. bizde kiraladık duvak ile beraber 1350 tl ye aldıkcanım güle güle giy tekrar ne kadara aldınız ayıptır sorması bende alıcam bu aralarda bakalım fiyatlara![]()
Çok yakışmış yavruucuk güle gülee giymek nasip olsun inşallaahh![]()
hayırlı ugurlu olsun tatlım çok çok mutluluk getirsin sana![]()
teşekkürler kızlarrr.. Allah isteyen herkese nasip etsinnnnn![]()
mmousee canım güle güle giy inş gelinliğini beyazı nasıl olurdu diye düşündüm bıan :) kızlarrr sonnn 110 günn:) daha çok fark ama yaa(
kızlar bu arada dün fotoğrafçıylada görüştük çooook güzel kristal albüm yapıyorlar foto çekimleri süper. nişan çekiminide orda yaptırmıstım ben çok güzel olmuştu. 800 tl dedi sizce nasıl fiyat.
bu arada balayını da ayarladık. dün bayağı bişeyler yaptık yaaa
ulus pazarına bile gittik ordan patates soğan sepetleri erzak kavanozları tepsi falan aldık çok keyifliydiiiiii![]()
mmousee canım güle güle giy inş gelinliğini beyazı nasıl olurdu diye düşündüm bıan :) kızlarrr sonnn 110 günn:) daha çok fark ama yaa(
gerçektenmi canım bizim buraya göre fiyat yüksek ama adam bayağı kapsamlı çekicek. eylülde yağmur olup olmucağı belli olmadığı için temmuzda falan 1 gün boyunca rahat rahat çekim yaparız dedi aklımıza da yattı yani bakalım hayırlısıben birim ulus pazarını, çok güzelçok uzun zamandır gitmedim ama
fotoğrafçı baya iyi fiyat vermiş canım![]()
Kızlar evimi çektim size nişanlım kaldığı için yerleştirdik bi kısmını :)
canım evin çok güzel olmuş.Kızlar evimi çektim size nişanlım kaldığı için yerleştirdik bi kısmını :)
gerçektenmi canım bizim buraya göre fiyat yüksek ama adam bayağı kapsamlı çekicek. eylülde yağmur olup olmucağı belli olmadığı için temmuzda falan 1 gün boyunca rahat rahat çekim yaparız dedi aklımıza da yattı yani bakalım hayırlısı![]()
Kızlar evimi çektim size nişanlım kaldığı için yerleştirdik bi kısmını :)