Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende başladığımda 7 aylardaydım canım birlikte düştük tabiki bu yolda hep birlikteydik destek olduk çok mutluyum o yönden de artık şu balayı dönüşlerini konuşalım değilmiii akşam ne yemek yapalım falan
evet artık ne yemek yapıcaz, nasıl gidiyor evlilik onlardan konuşalım yahu
bende başladığımda 7 aylardaydım canım birlikte düştük tabiki bu yolda hep birlikteydik destek olduk çok mutluyum o yönden de artık şu balayı dönüşlerini konuşalım değilmiii akşam ne yemek yapalım falan
ayy bencede yaaa çok heyecanlııııevet artık ne yemek yapıcaz, nasıl gidiyor evlilik onlardan konuşalım yahu
ayyy inşallah yaaa bana hala imkansız mış gibi rüyaymış gibi geliyo :18:7-8 aylar geldi geçti....şu anda 3 ay var...bir bakmışız hafta kalmış
günaydın güzellerrr...Mousse kuzum şu listede bende yer almak istiyorummmm
benimde düğünüm 22 eylül de hem heyecanlıyım mutluyum ama bir yandan da evimden ayrılacağım için karışık duygular içindeyim hepimizin evlilikleri mutluluk huzur dolu olsun inş
selam kızlar. bende artık o günlerin gelmesini istiyorum. gidip gelip 2011-2009 gelinlerinin topiğini okuyorum :))) ben zaten diyetteyim hafif yiyourum ama nişanlımı nasıl doyurcam bilmiyorum kkk<
heheh öğrenirsin canım korkma yaaa ben korkmuyorum nişanlım hazırlıklı zaten aç kalmaya. zaten tombik acuk zayıflarım işte ne güzel diyo
yemek yapmayı biliyorum ancak hergün yorgun argın eve gidipte güzel yemekleri döktüremem :)) bnm ki de accuk kilolu yaa ama hiiççte zayıflamaya niyeti yok :)))
ayy bencede yaaa çok heyecanlıııı
ayyy inşallah yaaa bana hala imkansız mış gibi rüyaymış gibi geliyo :18:
tabiki eklerim tatlım seninki ayın kaçıncaydııı
ben semtini bilmiyorum canım izmire gelin gidicem ya ben öyle ev bakmıştık ordan aklımda kalmış. ben bilmiyorum hiç izmiri semt olarak yani. bu ev hangi semtte nişanlıma sorayım neresi orası die
Ben izmirin karabağlar semtindeym şuan ama izmir tire köyüne gidiyorum evde tirede cicim
Ben izmirin karabağlar semtindeym şuan ama izmir tire köyüne gidiyorum evde tirede cicim
hmm yok orası değildi galiba. ya izmirde evler çok küçük hep. büyük olanlar çok az olsa bile kirası ne öylee çok pahalı aşırı pahalı hem de çok moralim bozuldu. kiraya tutsan her ay ev kredisi öder gibi kira veriyosun. alalım desen küçük evler bile 300 binden başlıyo biz en çok 175 falan verebiliriz şu an. anlamadım maraşta alışmışım kocaman evlere hem ucuz hem kocaman şimdi tuhaf geliyo mesela maraşta 300 metrekare ev çok lüks en iyi semtte 250 300 bin. biraz zor alışırım buna galiba
ayy bencede yaaa çok heyecanlıııı
ayyy inşallah yaaa bana hala imkansız mış gibi rüyaymış gibi geliyo :18:
tabiki eklerim tatlım seninki ayın kaçıncaydııı
ayy inanmıyorum ablam memur olarak ilk oraya atanmıştı 1,buçuk yıl kaldı orda bende 2-3 ay kalmıştım orda.harika biryer çok şanslın esrakadir. doğal yaşam var orda resmen.