eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

cnm bende ilk giydiğim gelinliğe bayılmıştım. bence farklı modeller dene hemen karar verme derim tatlım.

bunlardagecer1907 cnm hoşgeldin tekrar :)))

kısmetse bende bugün bakacağım. 2 gündür rüyalarımda hep gelinlik deniyorum hohohoohho :)))

sağol canım:16:

cumartesi yada pazar beyaz eve gidecek olan sen miydin kuzum karıştırdım ben:44::44:

hadi bak bakalım Allah yardım etsin gönlündeki gelinliği bul inşallah:16:

$untitled.jpg $untitled1.jpg $0511.jpg

ben bunu çok beğendim tesadüfen gördüm özellikle arkasını çok beğendim

canım gelinlik çok hoş havası,tarzı hoşuma gitti romantik.fakat moda sektöründe uzun yılar çalışmış biri olarak bir tavsiyem var.eğer fotoğraftaki sen isen sanırım biraz göğüslerin büyük.büyük göğüse straplez yanlış bir karar olur.oynarken felanda rahat edemezsin.seni şişman gösterebilir.tavsiyem aynı modele dantellerinden boyna doğru üçgen şeklinde dantel ekletebilirsin.fotoğraftaki gibi mesela :54: $boyundan_askili_gelinlik_modelleri.jpg

gelinliğin çok güzel canım bugun tvde komple straplez tercıh etmeyın dedı gerekırse bıtane kol olsun ogun sızı rahatsız edebılır ve çekim sıralarında yakından çekilen fotoraflarda gelinlik çok cıkmayacagını onun ıcınde o günde böyle bısy hoş olmıycagını söyledi moda uzmanı bnde strplez ıstıodum belkı tek kollu yaptırıcam :/anladım canım ee sen kac yasındasın nerde oturucaksın evlendıkden sonra:)

Merhabalar Ben bu gelinliği Pronovias ta denedim...Ama taş işlemeli olarak olanı denedim...Fiyatı o kdar çoktuki diktirmeye karar verdim...Bugün gez gez canım çıktı...tüm fatihi gezdim ama güvenipte diktirebilecek bir yer bulamadım :( Siz nerde diktiriyorsunuz?

bence deee ama bunun üzerinde biraz oynama yapmam lazım:) gelinliğimin arkasını mutlaka böyle istiyorum. ee sen ne yaptın canım uzun zamandır?

Ben hazırlıklarımı durdurdum canım.Aramız kötü çok tuaf bir ilişkiye doğru gidiyoruz.1 ay var sınavıma sadece derslere vermek istiyorum kendimi.oluruna bıraktım ne oluyosa olsun.kısmet...

Ben hazırlıklarımı durdurdum canım.Aramız kötü çok tuaf bir ilişkiye doğru gidiyoruz.1 ay var sınavıma sadece derslere vermek istiyorum kendimi.oluruna bıraktım ne oluyosa olsun.kısmet...

haklısın canım sen de. inşallah senin için en iyisi olur. ben de gircem sınava. ama bu sene çok sallamıyorum iki senedir çalıştım olmadı 85 eğitim 87 memurluk puanıyla açıkta kaldım. bu sene de böyle gircem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :34:

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, biraz dinlen bakalım . dua edicem Senin için Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah. Konunu biliyorum çok zor bir dönemden geçiyorsun.:31:
Derslerine adapte olmaya çalış:34:

kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnn :16:

yok canım elimden geldiğince uğraştım.kızdım,alttan aldım, her yolu denedim olmuyor konuşulmuyor bile.aramam artık bende hiç sormayınca,2 gündür hiç bir iletişimimiz yok.hafta sonuna kadar beklicem hala aynıysa aileme konuyu açıp hiç birşey demeden ona çekip gidicem izmir e.yaptıklarına 1 sn dayanacak biri değilim sadece fevrilik yapmak istemediğim için sabrediyorum.düşünüyorum zaten bu yaptıklarından sonra hafta sonu hadi alalım düğün yerini dese bile ben istiyomuyum artık? nasıl güvenebilirim ki?
haklısın canım bazı şeyleri zamana bırakmak en iyisi. ne oldu hafta sonu bir gelişme oldumu :31:
merhaba kızlaaar aranıza ben de katılabilir miyim :3:
benim de düğünüm eylülün 10'unda olacak :21:
mekanımızı ayarladık, yemek takımımı, çatal bıçak takımımı, gelinliğimi hallettim şu ana dek
yarın da umarım davetiyemizi seçeceğiz :8:
aramıza hoşgeldin canım :16:
24 haziraaaaaaaaannn 2012... bende hala inanamıyorum 7 senelik ilişkii evlilikle sonuçlanaacak inşallah :) sonrasını merak ediyorum. acaba ilk günümüz nasıl olcak, ilk ne zaman kavga ederiz, beni yine şimdiki giibi sever mi? yoksa nalet mi okur napar merak ediorm işte :)))
hoşgeldin canım akışına bırak canım yaşayıp hepimiz görücezz :52:
ya kızlar nerdesiniz gelin de sohbet edelim..
benimde 15 eylül izmir fuarında nikah olcak...
sonra eylenmeye gitcez işte kordona..
ne gelinliğimi aldım,ne bişey yaptım valla.elimi çabuk tutmalıyım ya sizce çok mu geciktim...
bende aldım gelinliğimiiiiiii :52:
Gelinliğimi diktiriyorum. Modelimi paylaşıyorum hemen :)
Eki Görüntüle 428203
Davetiyeyi bastırıp halletmek istiyorum çünkü ihtiyaçlarımızın karşılayabildiğimiz kadarını biz yapalım, ailelere fazla yük olmayalım istiyorum. O yüzden yapılacak işleri bütçeme göre aylara böldüm. Eşyalarımın bir kısmını kendim almak istiyorum :) Porselen takımımı da öyle yaptım mesela geçen ay belli bir miktar para ayırdım, nişanlımla birlikte aldık trendyoldan güzel bir kampanya ile :)

evet canım...tüm herşey dışarda okunduğu için hesabımı değiştirdim.
canım hoşgeldin tekrar :16:
açılın beautiful geldi:8::8::8::8:
hoşgeldiiiiiiii :51::52:
günaydınnnnnn güzel gelinlerrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16:
günaydın canımmmm :16:

kızlar günaydın :) beyaz cadde'den haberlerim var. yeni açılan bir konsept dükkanlar daha tam anlamıyla yerleşememiş. haftaya daha çok model getireceklermiş. gelinlikler peşin 2000-2500 arası. yanlış hatırlamıyorsam bunlardagecer1907'in paylaştığı gelinlik resimleri vardı. orda olan bir modeli denedim ve beğendim. ama tabii daha çoook gezeceğim. sizler neler yaptınız, h.sonu nasıl geçti kızlar?

annuvv masatakvimim benim oradan pasif şekilde okuyorsun görüyorum seni :3::3::3:
günaydın kızlar :3::3:

özşen yazdıklarını yeni okudum kuzum ve üzüldüm inş hafta sonu iyi gelişmeler olmuştur :31::31:

günaydınnnnnn güzel gelinlerrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16:

hoşgeldiiiiiiii :51::52:

günaydın canımmmm :16:

kızlar günaydın :) beyaz cadde'den haberlerim var. yeni açılan bir konsept dükkanlar daha tam anlamıyla yerleşememiş. haftaya daha çok model getireceklermiş. gelinlikler peşin 2000-2500 arası. yanlış hatırlamıyorsam bunlardagecer1907'in paylaştığı gelinlik resimleri vardı. orda olan bir modeli denedim ve beğendim. ama tabii daha çoook gezeceğim. sizler neler yaptınız, h.sonu nasıl geçti kızlar?

günaydın canlar hepinize :3::3::3:
çok güzel beyaz cadde dimi ama:16::16:

iyi fiyat vermişler sanada:34:
bende cumartesi fatihi gezdim baya bir oraya da bak mutlaka. hatta gelinlikçi isimleri ve ortama fiyatları verebilirim sana hepsini yazdım, nasolsa istanbuldasın bakarsın canım:34:

kızlarrr ben gelinliğimi aldım hafta sonu bakalım beğenicekmisiniz :52:

Hayırlı olsun tatlım:46::46::46::46: benim tarzı olmayan bir gelinlik ama sana ykışmış kuzum...bana yakışmıyor bu tarz gelinlikler...sende beğendim..güle güle giy şekerim :16::16::16:

Back