eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım hangi sitede bu la senza :31:

kampanyaları özel olarak bir sitede değil canım, tüm mağazalarında var bu kampanya. Marks and Spencer'ın bir markasıymış, ben de alırken öğrendim. Zaten gugıldan la senza diye aradığında hemen sitesi karşına çıkar ürünlerine de göz atabilirsin, mağazalarımız kısmından da nerelerde olduğunu görebilirsin :34: ben 2 jartiyer takımı, 1 sabahlık bir de gecelik aldım :23:

Kızlar, çeyizleriniz ne durumda, neler yapıyorsunuz?
Henüz çeyizleriniz için özel ve güzel çamaşırlar almadıysanız, la senza da 1 alana 1 bedava kampanyası varmış. Cuma günü gezerken tesadüfen görüp, bir kaç güzel gecelik, çamaşır ve sabahlık aldım :23: Haber vermek istedim, aklınızda bulunsun:34:

kampanyaları özel olarak bir sitede değil canım, tüm mağazalarında var bu kampanya. Marks and Spencer'ın bir markasıymış, ben de alırken öğrendim. Zaten gugıldan la senza diye aradığında hemen sitesi karşına çıkar ürünlerine de göz atabilirsin, mağazalarımız kısmından da nerelerde olduğunu görebilirsin :34: ben 2 jartiyer takımı, 1 sabahlık bir de gecelik aldım :23:

teşekkür ederim canım :34:

Ne kadara aldın blender setini canım? Ben de tüm beyaz eşya ve küşük ev aletlerimi arçelik ya da bekodan alayım diyorum ama kararsızım.:31:

ben küçük ev aletlerimi arçelik beyaz eşyaları beko aldım:34:

benim blender setimi aldığımda %20 indirim vardı şimdi hatırlamıyorum tek tek.
ben blender, robot, tost makinesi,ekmek kızartma makinesi ve kettle hepsi 550 lira tutmuştu.

kızlar bnde eylül 1 de evlenıyorm bunlarda gelınlık modellerm hala karar vermedım :66:Eki Görüntüle 430391 Eki Görüntüle 430392 $zuhair-murad-wedding-dresses-2012-concordia.jpg $zuhair-murad-wedding-dress-2012-pallas.jpg $straples-gelinlik-9.jpg $411770_350652588303629_192680460767510_877240_312805956_o.jpg Eki Görüntüle 430398

benimde düğünüm 22 eylül de hem heyecanlıyım mutluyum ama bir yandan da evimden ayrılacağım için karışık duygular içindeyim hepimizin evlilikleri mutluluk huzur dolu olsun inş

sanki buna çok benzeyen bi evi izmirde görmüştüm mutfak aynı banyo aynı her yer aynı nerdeyse:) hayırlı olsun canım mutlulukla otur :16:

Neresi ki acaba hangi semtti :1:

ben semtini bilmiyorum canım izmire gelin gidicem ya ben öyle ev bakmıştık ordan aklımda kalmış. ben bilmiyorum hiç izmiri semt olarak yani. bu ev hangi semtte nişanlıma sorayım neresi orası die:1:

haklısın canım sen de. inşallah senin için en iyisi olur. ben de gircem sınava. ama bu sene çok sallamıyorum iki senedir çalıştım olmadı 85 eğitim 87 memurluk puanıyla açıkta kaldım. bu sene de böyle gircem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :34:

İnş canım.baya yüksek aslında tatlım puanların ya üzüldüm inş bu sene olur :31:

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, biraz dinlen bakalım . dua edicem Senin için Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah. Konunu biliyorum çok zor bir dönemden geçiyorsun.:31:
Derslerine adapte olmaya çalış:34:

Evet canım bende derslere adepte olmaya çalışıyorum.teşekkür ederim :) zor bir dönem planladığımız zamana 3 ay kala saçma şeyler.ama hayırlısı olsun bi 10-15 gün kafa dinlemeye karar verdik.

annuvv masatakvimim benim oradan pasif şekilde okuyorsun görüyorum seni :3::3::3:
günaydın kızlar :3::3:

özşen yazdıklarını yeni okudum kuzum ve üzüldüm inş hafta sonu iyi gelişmeler olmuştur :31::31:

hafta sonu konuştuk canım.ben 10 günlüğüne izmir e ablamın yanına gidicem.birbirimizi çok aramıcaz.kafa dinlicez,sonra gelince bidaha oturup konuşuruz dedi.ben ozman eylül ü erteleyelim zaten yetişmez 1 aydan sonra dedim oda gerek yok ertelemeye biraz sakinleşelim dedi.bilemiyorum artık.iyimi kötümü :31:

kızlarrr ben gelinliğimi aldım hafta sonu bakalım beğenicekmisiniz :52:

Eki Görüntüle 429633

Özellikle rengi birde arkasındaki çıkıntı varya eteklerinde çok hoşuma gitti canım fotodaki sensen çok ta yakışmış boylu poslusunda belliki.iyi taşımışsın maşallah sana :nazar: güle güle giy :16:

güneşli bir güne günnaydın kızlarrrr :16::16:

canım hayırlı olsun 3. yü beğendm ben :16:
benimde düğünüm 22 eylül de hem heyecanlıyım mutluyum ama bir yandan da evimden ayrılacağım için karışık duygular içindeyim hepimizin evlilikleri mutluluk huzur dolu olsun inş
canım hepimiz aynı duygular içerisindeyiz ama daha yoğunluklu bir an önce ogünler gelsinin heyecanını yaşıyoruz :1:

Evet canım bende derslere adepte olmaya çalışıyorum.teşekkür ederim :) zor bir dönem planladığımız zamana 3 ay kala saçma şeyler.ama hayırlısı olsun bi 10-15 gün kafa dinlemeye karar verdik.

hafta sonu konuştuk canım.ben 10 günlüğüne izmir e ablamın yanına gidicem.birbirimizi çok aramıcaz.kafa dinlicez,sonra gelince bidaha oturup konuşuruz dedi.ben ozman eylül ü erteleyelim zaten yetişmez 1 aydan sonra dedim oda gerek yok ertelemeye biraz sakinleşelim dedi.bilemiyorum artık.iyimi kötümü :31:

kızlarrr ben gelinliğimi aldım hafta sonu bakalım beğenicekmisiniz :52:

Eki Görüntüle 429633

Özellikle rengi birde arkasındaki çıkıntı varya eteklerinde çok hoşuma gitti canım fotodaki sensen çok ta yakışmış boylu poslusunda belliki.iyi taşımışsın maşallah sana :nazar: güle güle giy :16:

beğendiğine çok sevindim canım evet fotodaki benim :16: bak bitirmek isteese erteleyelim derdi eminim biraz birbirinize zaman vermeniz en iyisi hakkınızda hayırlısı olsun :34:

Son düzenleme:

Günaydın kızlar :3::3::3:
tatlım 10 gün ara verin ama fazlada uzatmayın...inş özlem ikinizede çok iyi gelecek...hayırlısı olsun birtanem ama eylülüde bişi kalmadı..kararsızlığın biran önce bitmesi lazım tatlım...dua edicem senin için :26::26:

herkese günaydın :3::3:

Günaydın kızlar :3::3::3:
tatlım 10 gün ara verin ama fazlada uzatmayın...inş özlem ikinizede çok iyi gelecek...hayırlısı olsun birtanem ama eylülüde bişi kalmadı..kararsızlığın biran önce bitmesi lazım tatlım...dua edicem senin için :26::26:

sizzz aynı gün evleniceksiniz ben daha 4 ten düşemedim bile siz 3 ü bitiriceksiniz yaa çok kıskanıyorum siziiiii :37::17:

Kuzum sanki aramızda 3-4 ay var yahuuu :9::9::9: bizden hemen sonra sıra sende...:46::46:

hehehe ama olsun yine de kıskanıyorum sizi ben şu 4 ten aşağı düşene kadar canım çıktı :1:
bu arada balayı otelini de dün ayarladık rahatladım valla :32: ama şimdi daha çok heyecanlıyım biran önce şu balayı gelsin diye :17:

hehehe ama olsun yine de kıskanıyorum sizi ben şu 4 ten aşağı düşene kadar canım çıktı :1:
bu arada balayı otelini de dün ayarladık rahatladım valla :32: ama şimdi daha çok heyecanlıyım biran önce şu balayı gelsin diye :17:

hımmm nereye gidiyorsunu bakalım :16::16:

canım bizde 6- 7 lerden düştük beraber valla :)
seninkide düşer hiç merak etme. bizden sonra sıra sende.:34:

bende başladığımda 7 aylardaydım canım birlikte düştük tabiki bu yolda hep birlikteydik destek olduk çok mutluyum o yönden de artık şu balayı dönüşlerini konuşalım değilmiii akşam ne yemek yapalım falan :17:

Back