eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

beyaz eşyalarımın hepsini siemens aldım

Bizde boschtan aldım canım

Canım gittin mi bilmiyorum ama gitmen gerekir canım...

Eki Görüntüle 413397 Eki Görüntüle 413398

kızlar buda benim elektirik süpürgem ve arçelik blender setim ben alırken indirim vardı 80tl halada var annemede hediye aldım inş. memnun kalırız.

Güle güle kullan canım... Bende rowentadan aldım canım elektrık supurgesı...

bende senın gıbıyım canım 1.62 48 kılo ama ben memnunum...

canım tefal duduklu gayet ıyı canım annem kullanıyor... Ben utumu phılıpsten aldım gule gule kullan hepsı cok guzel canım...

Canım gittin mi bilmiyorum ama gitmen gerekir canım...

gittim canım :) düzeldik.

bende senın gıbıyım canım 1.62 48 kılo ama ben memnunum...

ya aslında bende memnunum en azından belim ince o hoşuma gidiyor ama bazende çelimsiz hissediyorum kendimi,zayıf olunca sanki kafam ve ayaklarım kocaman gibi geliyor

Kızlar kampanyadan mikrodalga fırın aldım şimdi.185 tl yerine 99 tl yapmışlar.iyiye benziyor beko hakkında son yıllarda pek iyi şeyler söylenmiyor ama sorun çıkmaz inşallah.

Kızlar kampanyadan mikrodalga fırın aldım şimdi.185 tl yerine 99 tl yapmışlar.iyiye benziyor beko hakkında son yıllarda pek iyi şeyler söylenmiyor ama sorun çıkmaz inşallah.

bizim gelin 1 yıldır kullanıyo canım memnun

kızlar bundan 18 gün önce kuzenimin düğünü vardı.saçımı yaptırmak için kuaföre gittim. aynı gün kına gecesi başı yaptıran biri ve onun kuzeni vardı. benim saçım yapılırken bunlar çıkıyolardı. siz tutun benim kıyafetlerimin ve çantamın içinde olduğu çantayı da alın çıkın. neyse saçım yapıldı bitti kuaföre para ödeyeceğim bi baktım çanta yok benden önce çıkanlar almış gitmiş güya yanlışlıkla. içinde kimliğim yeni aldığım daha 1 kere giydiğim kıyafetlerim bir miktar para vardı. neyse sabahına aynı kuaföre gittim kız gelin başını da oraya yaptırıyomuş belki yakalarım ümidiyle. kıza yetişemedim çıkmış kuzeninin saçı yapılıyodu ona söyledim dün çantamı almış gitmişsiniz getirdiniz mi dedim aa biz onu akşam fark ettik kuzenimin odasına koyduk getirmek için bugün de düğün telaşından unuttuk ama en kısa zamanda kuaföre bırakırız dediler. kuaförüm de onlar bırakınca ben seni ararım dedi. aradan 18 gün geçti çanta yok hala. nikah işlemleri için kimlik gerekecek kimlik ortada yok giden kıyafetlerim ve param da cabası. insan evindeki yabancı çantayı bunca zamandır fark etmez mi çingene midir nedir bu insanlar ayıp diye bişey var. annem çantanın içinde kimliğin de olduğunu öğrense haşlar beni valla. elimde olan tek delil kızın ismi soyismi bir de hangi gün nerde düğün yaptıkları. faceden baktım bulamadım. son çare polise mi bildirsem diyorum bilmiyorum yaa bi fikir verin (

canım keşke tel numarası alsaydın kuzeninden. geçen hafta nişanlımla kavga ettiğimizde gözümüzün önünde yüzüğüm çalındı anlatmıştım.parktaki güvenlik aldı.gittik sorduk yok biz almadık dediler.polise gittim bana şunu anlattılar.yüzünü hatırlıyomusun yok dedim.yüzünü hatırlasan bile çağırırız buraya aldım demez ifaden otomatik mahkemeye gider.ordada itiraf edermi,kanıtlayabilirmisiniz dediler.kanıtlayamazsanız mahkeme masrafları size ait olacağı gibi öyle insanlar varki bide üstüe tazminat davası açar size beni hırsızlıkla suçladı diye 3-4 bin lira ödemek zorunda kalırsınız biz bunları hep gördük dediler.ifademi geri çektim bende.ama peşini bırakma tabi,yinede bir git polise bir kkonuş bakalıım.sizin durum biraz daha farklı.belki ararsa polis hala getirmemişsiniz diye korkarlar aa unuttuk diye getirebilirler bir ümit.kuaföre git sürekli müşterilerimi,tel numaraları var mı ? ooff e biçim insanlar var ya

Bir de kuaför şahit,polise gidersen onuda söyle mutlaka.ama daha fazla soğutma konuyu bir an önce git.iyi niyetli insan zaten 18 güne çoooktan bırakırdı o çantayı. çok sinir bozucu ya canım para ve kıyafetlerden umudum yok açıkcası ama kimlik,diğerleri eline geçer umarım.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrr...bugün babam ve kayınpederim sonunda düğün salonunu tutmaya gidecekler...akşama da kuzenimin kınası var ben çok yorgunum yaaaa

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrr...bugün babam ve kayınpederim sonunda düğün salonunu tutmaya gidecekler...akşama da kuzenimin kınası var ben çok yorgunum yaaaa

Kuzum yorgun olduğun içinmi ağlıyorsun...gencecik gelinleriz bizzz..ne yorgunluğu aklından çıkar...müzik aç hareketli onları dinle...hem bak düğün salonun tutuluyor...ne güzel çok heyecanlı...bunu düşün hayal kurrr...yorgunluk falan gider

iyiyim cnm sen nasılsın? nasıl gidiyo hazırlıklar?

4 ay 3 hafta 3 gün kalmış
şükür canım iyi diyelim iyi olalım valla durduk biz şu anda...ev tutulmadan birşey yapılmıyorki artık...mobilya, düğün salonları tamam. çeyiz tamam.. ev tutulunca alınacak şeyler eksik onlar için bekliyoruz canım...sende nasıl gidiyor hazırlıklar?

evet tatlım ben sevcan da diktiriyorum dün gittim 2. provaya. güzel geçti kumaşları ve güpürleri beğendik. pelerinin kumaşını felan beğendik. bi dahaki ayın 15 ine gün aldım. kadınla uzun uzadıya konuştum. kumaşları gittim ben başka mağazadan beğendim hasretinkiyle aynı bende gittim onu aldım sevcana götürdüm. aynı kumaşı bulduk onunla dikilecek kumaştan yana sıkıntım vardı ama onuda hallettim allaha şükür canım

günaydın kızlar nasılsınız dün akşam bauhause dan bu yapışkanlı folyolarından denemek için bir tane aldım mutfağımı hep siyah beyaz istediğim için tuttuğum evin krem ve çerçeveleri kahverengiydi folyoyla deneyelim dedim dün nişanlımla inceden bir çalışma yaptık evet güzelce kapağı çıkartıp bir tane denedik güzelde duruyor ama çokmu çakma olur kafamızda 3 renk var dün biz desenli olandan aldık siyah beyez çiçekli dallı bişey yanındaki dolabı düz beyaz alttaki dolapları siyah düşündük sizce nasıl olur ? gittiğimde resmini çeker eklerim denediğimizin ayrıca mutfağa bar tipi beyaz masa sansalye koymak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…