• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

:52: :52: :32: :32: :32: :32: Şimdi düşüp bayılabilirmmmmm....:9::9:
(¯`v´¯)
`·.♥¸·´
¸.·´¸.·¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥ 30/09/2012 gelin oluyorummmmmmm

Salon az önce tutulmuş babam aradı hem kalbim deli gibi atıyor hemde bi burukluk babam hayırlı olsun kızım filan dedi ayyyy ayyyyyy ağlamıcam yaaaaaaaaa:55:

(¯`v´¯)
`·.♥¸·´
¸.·´¸.·¨) ¸.·¨)

Salon az önce tutulmuş babam aradı hem kalbim deli gibi atıyor hemde bi burukluk babam hayırlı olsun kızım filan dedi ayyyy ayyyyyy ağlamıcam yaaaaaaaaa:55:

Çok sevindim zuzum :16: işte güzel bir eylül gelini daha!

Hayırlısı olsun tatlıım :49:

Çok sevindim zuzum :16: işte güzel bir eylül gelini daha!

Hayırlısı olsun tatlıım :49:

saol cnm bnmmmmm inşallahhh rabbim hiçbirimizi utandırmasınnnnn :nazar::nazar::nazar:

O listede bende olmak istiyorummmmm sonu monu napimmmm assolistler en son çıkar diyerek avutym kendmiii :9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
(¯`v´¯)
`·.♥¸·´
¸.·´¸.·¨) ¸.·¨)

ayyyy süper süper :46::46::46::46: hayırlı olsun canım :34::34::34:

(¯`v´¯)
`·.♥¸·´
¸.·´¸.·¨) ¸.·¨)

ayy canımm hayırlı olsunn :))) işte artık sende tam anlamıyla moda girebilirsin :))) ağlamak yok rocky ağlamak yok :)))

$mutfak11111111.jpg $mutfak1.jpg

kızlar ben paintte de anlatmak istediğimi çizdim :1::1::1: yani düz gördüğünüz dolaplar benim tuttuğum evdekinin aynısı sayılır evden foto çekmedim henüz netten buldum yanındaki siyah beyazda tabi kaplayınca böyle sırıtmıcak ama istediğim model renklerin yerini değiştirebilir fikirleriniz benim için önemli sizce nasıl olur? bu arada o desen aynı netten buldum beyazlı siyahlı perde ve halıyla birde beyaz bar tipi masa sandalye aldımmı oldumu size siyah beyaz mutfak

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 417708 Eki Görüntüle 417709

kızlar ben paintte de anlatmak istediğimi çizdim :1::1::1: yani düz gördüğünüz dolaplar benim tuttuğum evdekinin aynısı sayılır evden foto çekmedim henüz netten buldum yanındaki siyah beyazda tabi kaplayınca böyle sırıtmıcak ama istediğim model renklerin yerini değiştirebilir fikirleriniz benim için önemli sizce nasıl olur? bu arada o desen aynı netten buldum beyazlı siyahlı perde ve halıyla birde beyaz bar tipi masa sandalye aldımmı oldumu size siyah beyaz mutfak

Bence fena olmaz tatlım...duvarlarıda boyadığınız anda güzel olur canım...ev sahibi izin vericekmi canım?

Bence fena olmaz tatlım...duvarlarıda boyadığınız anda güzel olur canım...ev sahibi izin vericekmi canım?

yapışkanlı folyo bunlar çıkarılabiliyormuş aksilik olmassa çıkarırız aslında duvar kağıdı tv ünite ark. yapıcağımızı söylemiştik olur demişti dolapları söylemedim henüz ne yapcağımı bilmiyorum ama kafamdaki gibi olursa çok güzel olucağı için davet ettiğimde söylerim artık ablamın ark. annesinin ev sorun olmaz ama söylemekte fayda var ben şimdi 1 ay sonra falan yeniden badana yaptırıcam ev yeni sıfır sayılır yeni yapıldığında 4 ay kiracı oturmuş şimdi ben her yeri aynı boyatıcaktık henüz mobilyalarım belli değil ama mutfağa ne renk olmalı?

Son düzenleme:
Canım gittin mi bilmiyorum ama gitmen gerekir canım...

gittim canım :) düzeldik.:21:

bende senın gıbıyım canım 1.62 48 kılo ama ben memnunum...

ya aslında bende memnunum en azından belim ince o hoşuma gidiyor ama bazende çelimsiz hissediyorum kendimi,zayıf olunca sanki kafam ve ayaklarım kocaman gibi geliyor :9:

Canım çok sevindim... :) Bence gayet iyisindir...

Kızlar kampanyadan mikrodalga fırın aldım şimdi.185 tl yerine 99 tl yapmışlar.iyiye benziyor beko hakkında son yıllarda pek iyi şeyler söylenmiyor ama sorun çıkmaz inşallah.

Hayırlı olsun canım güle güle günlerde kullan...

(¯`v´¯)
`·.♥¸·´
¸.·´¸.·¨) ¸.·¨)

Hayırlı olsun canım.... İlk gelin sensin desene

(¯`v´¯)
`·.♥¸·´
¸.·´¸.·¨) ¸.·¨)

Canım hayırlı olsun ya ne güzel :32: bizde bi kesinleştirseydik stres oldum iyice.

Canım bence gayet hoş duruyor.biliyorum bu yapışkanlı kaplamaları.yapması kolay,bozulmuyorda,yapışkan kaplama gibide durmuyor orjinal duruyor.bi arkadaşım yapmıştı mutfak dolaparına gayet güzel olmuştu :34:

(¯`v´¯)
`·.♥¸·´
¸.·´¸.·¨) ¸.·¨)

Harika bir haber... :46:Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin... :nazar::nazar:

Benim tarihimde 22:09:2012 :21:

Tatlım ıvır zıvırlarını al..gerisi zaten hal olur bir şekilde...ama önce şu küçük parçalar bitmeli bence...para etmez gibi geliyor ama 1-2 derken hoooppp maddiyat sıfıra dayanıyor...ben bunları halledince şimdi kafam rahat bekliyorum..
yatak örtüm ve salon dekor eşyaları kaldı para edecek :34::34::34:

Kızlar ben 2 yıldır yavaş yavaş alıyodum, halende alıyorum ama eksik bitmiyor yaa,tam az bişey kaldı diyorum bir liste yapıyorum liste uzadıkça uzuyor. para tutcak,ütü,elektrik süpürgesi,yatak örtüsü kaldı, onun dışındada okadar çok lazım olcak şey çıkıyoki. :31:

Kızlar ben 2 yıldır yavaş yavaş alıyodum, halende alıyorum ama eksik bitmiyor yaa,tam az bişey kaldı diyorum bir liste yapıyorum liste uzadıkça uzuyor. para tutcak,ütü,elektrik süpürgesi,yatak örtüsü kaldı, onun dışındada okadar çok lazım olcak şey çıkıyoki. :31:

Canım ben 2 3 aydır birşeyler almaya başladım öyle temel şeyleri aldım ama daha çook eksiğim var,

Geçen avm de gezerken nişanlım dedi ki bak şu tırnak makası, şu iğne iplik bile ihtiyaç sıfırdan birşeyler yapıyorsun ne zahmetli iş..

O gün dedim ki allah yardımcımız olsun :34:

Bence böyle güzel bir atmosfer yakalayabılırsın canım, hoşuma gitti benım. Eğer ev sahibi arıza çıkarmıyorsa yapın tabi, hoş duruyor.

yine kavga ettık nişanlımla ev bakıyoruz yavaş yavaş ailesine yakın oturmak ıstıyor onlara 10 dk 15 dk uzaklık ıstediği hep banada açık açık söyleyemiyor aileme yakın oturmak ıstiyorum diye bikaç defa söyledi ben kabul etmiyorum dedim ailenle çok iyi değil aram diye nerde ev bulsam illa sacma sapan bısyler uyduruyo yemin ederim delirdim ya aramıycam arayana kadar aradığındada ben böyle yapamıycam galiba diycem korkutmak ıcınde degıl gercekden öyle düşündüğüm içinn ..

Canım ben 2 3 aydır birşeyler almaya başladım öyle temel şeyleri aldım ama daha çook eksiğim var,

Geçen avm de gezerken nişanlım dedi ki bak şu tırnak makası, şu iğne iplik bile ihtiyaç sıfırdan birşeyler yapıyorsun ne zahmetli iş..

O gün dedim ki allah yardımcımız olsun :34:

Aynen öyle,hiç bitmiyor eksik,en acillerini halledip ayrıntıları evlendikten sonra halledeceğiz artık :ssz:

yine kavga ettık nişanlımla ev bakıyoruz yavaş yavaş ailesine yakın oturmak ıstıyor onlara 10 dk 15 dk uzaklık ıstediği hep banada açık açık söyleyemiyor aileme yakın oturmak ıstiyorum diye bikaç defa söyledi ben kabul etmiyorum dedim ailenle çok iyi değil aram diye nerde ev bulsam illa sacma sapan bısyler uyduruyo yemin ederim delirdim ya aramıycam arayana kadar aradığındada ben böyle yapamıycam galiba diycem korkutmak ıcınde degıl gercekden öyle düşündüğüm içinn ..

Bencede arama canım benim nişanlımda suratıma telefon kapadı açmıyorum telefonlarını kapatmak nasıl oluyormuş öğrensin altan aldıkça başımıza çıkıyorlar....

Bencede arama canım benim nişanlımda suratıma telefon kapadı açmıyorum telefonlarını kapatmak nasıl oluyormuş öğrensin altan aldıkça başımıza çıkıyorlar....

Kızlar sakinleşip öyle hareket edin, bakın belli ki kırgınsınız ofkelı davranıyorsunuz, onlar kocalarınız olucak aileniz, orta yolu bulmayı ve kırgınlıgınızı anlatın, o zaman anlarlar. Böyle inatlaşma gibi daha kötüye gider mazallah pişman olacağınız şeyler yaparsınız, üzülürsünüz, allah korusun. :nazar:

Kızlar sakinleşip öyle hareket edin, bakın belli ki kırgınsınız ofkelı davranıyorsunuz, onlar kocalarınız olucak aileniz, orta yolu bulmayı ve kırgınlıgınızı anlatın, o zaman anlarlar. Böyle inatlaşma gibi daha kötüye gider mazallah pişman olacağınız şeyler yaparsınız, üzülürsünüz, allah korusun. :nazar:

bencede kızlar...şimdi susma zamanı..politik olacağız şu anda..yoksa diğr tarafa koz verip nişanlılarımızı kendimizen soğuturuz..oturup konuşup tatlı tatlı anlatmak gerekiyor...neymiş evleninceye kadar hep politik olucaz...

Back