• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

4 ay 3 hafta 3 gün kalmış :52::52::52::52:
şükür canım iyi diyelim iyi olalım :34::34::34: valla durduk biz şu anda...ev tutulmadan birşey yapılmıyorki artık...mobilya, düğün salonları tamam. çeyiz tamam.. ev tutulunca alınacak şeyler eksik onlar için bekliyoruz canım...sende nasıl gidiyor hazırlıklar?

bizde öyle tatlım. tayin olayı belli olmadan ne evi ne de eşyaları alabiliyoruz küçük bütün herşeyi hallettik. bizdede büyük eşyalar kaldı tatlım onlarıda ev tutulduktan sonra halledicez yani şu anda bende senin gibi beklemedeyiz :) :1:

günaydın kızlar nasılsınız dün akşam bauhause dan bu yapışkanlı folyolarından denemek için bir tane aldım mutfağımı hep siyah beyaz istediğim için tuttuğum evin krem ve çerçeveleri kahverengiydi folyoyla deneyelim dedim dün nişanlımla inceden bir çalışma yaptık evet güzelce kapağı çıkartıp bir tane denedik güzelde duruyor ama çokmu çakma olur kafamızda 3 renk var dün biz desenli olandan aldık siyah beyez çiçekli dallı bişey yanındaki dolabı düz beyaz alttaki dolapları siyah düşündük sizce nasıl olur ? gittiğimde resmini çeker eklerim denediğimizin ayrıca mutfağa bar tipi beyaz masa sansalye koymak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum:3:

bar tipi beyaz masaların görünüşünü bende seviyorum tatlım ama rahat olmadğını duymuştum. bir arkadaşım da evine ondan aldı ve çok pişman oldu. hiç rahat olmadığını söyledi bende bu yüzden vazgeçtim. ama tabi senin fikrin sen rahat ederim dersen o başka. çerçevelere gelince bence resimlerini çek öyle bakalım bence . güzel olur gibi geliyo ama tabiki görürsek daha iyi anlaşılır.

kızlar bundan 18 gün önce kuzenimin düğünü vardı.saçımı yaptırmak için kuaföre gittim. aynı gün kına gecesi başı yaptıran biri ve onun kuzeni vardı. benim saçım yapılırken bunlar çıkıyolardı. siz tutun benim kıyafetlerimin ve çantamın içinde olduğu çantayı da alın çıkın. neyse saçım yapıldı bitti kuaföre para ödeyeceğim bi baktım çanta yok benden önce çıkanlar almış gitmiş güya yanlışlıkla. içinde kimliğim yeni aldığım daha 1 kere giydiğim kıyafetlerim bir miktar para vardı. neyse sabahına aynı kuaföre gittim kız gelin başını da oraya yaptırıyomuş belki yakalarım ümidiyle. kıza yetişemedim çıkmış kuzeninin saçı yapılıyodu ona söyledim dün çantamı almış gitmişsiniz getirdiniz mi dedim aa biz onu akşam fark ettik kuzenimin odasına koyduk getirmek için bugün de düğün telaşından unuttuk ama en kısa zamanda kuaföre bırakırız dediler. kuaförüm de onlar bırakınca ben seni ararım dedi. aradan 18 gün geçti çanta yok hala. nikah işlemleri için kimlik gerekecek kimlik ortada yok giden kıyafetlerim ve param da cabası. insan evindeki yabancı çantayı bunca zamandır fark etmez mi çingene midir nedir bu insanlar ayıp diye bişey var. annem çantanın içinde kimliğin de olduğunu öğrense haşlar beni valla. elimde olan tek delil kızın ismi soyismi bir de hangi gün nerde düğün yaptıkları. faceden baktım bulamadım. son çare polise mi bildirsem diyorum bilmiyorum yaa bi fikir verin :((

cnm çok geçmiş olsun. kimsenin günahını alamam ancak başkasına ait eşyaları 18 gündür elinde tutan birinin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. hırsızlık olayını çok acı bir şekilde yaşadım. bu yüzden tecrübelerime dayanarak sana yardımcı olmaya çalışacağım. öncelike kuaföre gidip eşyalarının geri getirilip getirilmediği öğren, o kuaförden gelin başı için randevu alındığına göre kuaför mutlaka bir telefon numarası almıştır. o numarayı iste. isim, soyisim, numara eşkal tüm bilgilerle en yakın semt karakoluna gidip durumu anlat. ifadeni ver. kuaförün veya çevresinde varsa güvenlik kameralarını istet. sana ümit vermek istemem ancak bence çantanı alan kişiler kötü niyetliyse giden hiç bir eşyanı bulamazsın ki dilerim inşallah her şeyini geri getirirler. dediğim her şeyi yapsan bile bulunamayabilir, ki benim elimde çok daha fazla delil vardı hiç bir şeyim geri gelmedi. yinede elinden geleni yapmış olursun. ancak birini hırsızlıkla suçlamadan önce iyice araştır gerekirse o kişilerle tekrar konuş, sonrasında suç duyurusunda bulunursun.

bizde öyle tatlım. tayin olayı belli olmadan ne evi ne de eşyaları alabiliyoruz küçük bütün herşeyi hallettik. bizdede büyük eşyalar kaldı tatlım onlarıda ev tutulduktan sonra halledicez yani şu anda bende senin gibi beklemedeyiz :) :1:

zaten küçük şeyler hal olduktan sonra büyük şeylerde hal oluyor tatlım...düşünüyorum alınacak ne var diye aklıma gelmiyor...durdu beynim yani...
bindallım eksik, kına malzemelerim eksik (nedime taçları, kına mumluklarım alındı), bunlarda 1 günde hal olur zaten :34::34::34:

zaten küçük şeyler hal olduktan sonra büyük şeylerde hal oluyor tatlım...düşünüyorum alınacak ne var diye aklıma gelmiyor...durdu beynim yani...
bindallım eksik, kına malzemelerim eksik (nedime taçları, kına mumluklarım alındı), bunlarda 1 günde hal olur zaten :34::34::34:

evet tatlım aslında biz diğe bütün herşeyi erken den halletmekle çok iyi yaptık. hiç olmazsa onları düğünmeyeceğiz herşeyimiz yavaş yavaş oldu. son ana bırakmayı hiç istemiyorum. inşallah mobilya seçerkende bu kadar rahat oluruz da problem çıkmaz tatlım :1:

bu arada ben kına için daha hiç bişey almadım. temmuz başında kayın validem gelicek hep beraber çarşıya çıkıcaz çıktığımızdada hepsini halledeceğiz tatlım :1: böyle ümit ediyorum tabi allah izin verirse :1:

evet tatlım aslında biz diğe bütün herşeyi erken den halletmekle çok iyi yaptık. hiç olmazsa onları düğünmeyeceğiz herşeyimiz yavaş yavaş oldu. son ana bırakmayı hiç istemiyorum. inşallah mobilya seçerkende bu kadar rahat oluruz da problem çıkmaz tatlım :1:

mobilyada şipşak hal oluyor tatlım...o an böyle heyecandan bakıyorsun ve zaten bir tanesi hemen gözüne çarpıyor bende öyle oldu :34::34:

Günaydın canım...hazırlıklar durdu bizim...öyle şimdi sadece bakıyoruz...zaten çoğu şey hazır...ev tutulduktan sonra yapılacak şeyler kaldı genelde..:34::34::34:

Ne güzel ya bizimde hazırlıklar durdu ama hallolan pek birşey yok :50:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrr...bugün babam ve kayınpederim sonunda düğün salonunu tutmaya gidecekler...akşama da kuzenimin kınası var ben çok yorgunum yaaaa:14::14::14:

Kendi kınanın provası olur işte bir nevi fena mı bu ne yaa dedığın tum dakıkaları kendı kınanda gormeme fırsatı yakalarsın ornekleme her zaman işe yarar :34:

günaydın kızlar nasılsınız dün akşam bauhause dan bu yapışkanlı folyolarından denemek için bir tane aldım mutfağımı hep siyah beyaz istediğim için tuttuğum evin krem ve çerçeveleri kahverengiydi folyoyla deneyelim dedim dün nişanlımla inceden bir çalışma yaptık evet güzelce kapağı çıkartıp bir tane denedik güzelde duruyor ama çokmu çakma olur kafamızda 3 renk var dün biz desenli olandan aldık siyah beyez çiçekli dallı bişey yanındaki dolabı düz beyaz alttaki dolapları siyah düşündük sizce nasıl olur ? gittiğimde resmini çeker eklerim denediğimizin ayrıca mutfağa bar tipi beyaz masa sansalye koymak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum:3:

Canım yapıştıracagın modellerı canlandıramadım kafamda resmını çekersen fikrimi söyleyebılırım :16:

Bar tipi mutfak sandalyeleri mutfağa yakıştırıyorum bende öyle düşünüyorum hoş olur canım ::46:

bu arada ben kına için daha hiç bişey almadım. temmuz başında kayın validem gelicek hep beraber çarşıya çıkıcaz çıktığımızdada hepsini halledeceğiz tatlım :1: böyle ümit ediyorum tabi allah izin verirse :1:

Az kaldı ve benı sanki bağladılar hiçbirşey alamıyorum yapamıyorum off :14:

Az kaldı ve benı sanki bağladılar hiçbirşey alamıyorum yapamıyorum off :14:

sende mi 22 eylülde evleniyosun tatlım daha yeni gördüm :1: aynı gün müş seninle düğünümüz :1: sıkma canını bu ay bende öyle oldu . bakalım hayırlısı daha vaktimiz var yavaş yavaş hallederiz :1:

sende mi 22 eylülde evleniyosun tatlım daha yeni gördüm :1: aynı gün müş seninle düğünümüz :1: sıkma canını bu ay bende öyle oldu . bakalım hayırlısı daha vaktimiz var yavaş yavaş hallederiz :1:

Evet canım bende farkettım az önce :16:

Ya bazen herkes şunu yaptım bunu aldım falan deyınce bende var bır anormallık dıyorum ondan moralım bozuluyo :14:

Ama hallederız allahın ıznıyle, şimdi şu ay çıksın koşturmacam başlıyor, sıkı tutar hallederım ınşallah, nişanlımın işler yoğun bana düşüyor herşey.

Evet canım bende farkettım az önce :16:

Ya bazen herkes şunu yaptım bunu aldım falan deyınce bende var bır anormallık dıyorum ondan moralım bozuluyo :14:

Ama hallederız allahın ıznıyle, şimdi şu ay çıksın koşturmacam başlıyor, sıkı tutar hallederım ınşallah, nişanlımın işler yoğun bana düşüyor herşey.

Tatlım ıvır zıvırlarını al..gerisi zaten hal olur bir şekilde...ama önce şu küçük parçalar bitmeli bence...para etmez gibi geliyor ama 1-2 derken hoooppp maddiyat sıfıra dayanıyor...ben bunları halledince şimdi kafam rahat bekliyorum..
yatak örtüm ve salon dekor eşyaları kaldı para edecek :34::34::34:

kızlar su takımı mı ne deniyor tam bilmiyorum bardak takımı aldınızmı??? gerek varmı diye düşünüyorum karar veremedm:29:

Tatlım ıvır zıvırlarını al..gerisi zaten hal olur bir şekilde...ama önce şu küçük parçalar bitmeli bence...para etmez gibi geliyor ama 1-2 derken hoooppp maddiyat sıfıra dayanıyor...ben bunları halledince şimdi kafam rahat bekliyorum..

canım mutfaga çok ıvır zıvır alınıyor ya işte rendesi ekmek tahtası su bardağı filan bende asıl onları sona bıraktm basit hallolur önce maadi olarak pahalı şeyleri alıyım dedim onlarıdamı alsam napsam :39:

canım mutfaga çok ıvır zıvır alınıyor ya işte rendesi ekmek tahtası su bardağı filan bende asıl onları sona bıraktm basit hallolur önce maadi olarak pahalı şeyleri alıyım dedim onlarıdamı alsam napsam :39:

elinde oldukça al tatlım...5-10 tl derken bir bakıyorsun ohhooo bir sürü para tutmuş...ben markete gittikçe aldım bunları :34::34:

Ben yemek takımı celik-teflon tencere takımları, mısafır catak bıcak gunluk catal bıcak takımları, krıstal bardak takımı işte bırkaç bardak borcam saklama kabı falan aldım o kadar. Nevresım yastık pike falan da var, yorgan alıcam birkaç tane, bornoz falan almadım, aman eksik çok yani kuzum anlayacağın.. İşten biryere çıkamıyorum kı oturdugum yerde hiç yok alışverıs yapabılecek birşey işten çıkayım hızlandırıcam artık napayım.

Onlarda biraraya gelınce iyi para edıyor vallahı bır bakındım da şöyle ooo :14:

Ben yemek takımı celik-teflon tencere takımları, mısafır catak bıcak gunluk catal bıcak takımları, krıstal bardak takımı işte bırkaç bardak borcam saklama kabı falan aldım o kadar. Nevresım yastık pike falan da var, yorgan alıcam birkaç tane, bornoz falan almadım, aman eksik çok yani kuzum anlayacağın.. İşten biryere çıkamıyorum kı oturdugum yerde hiç yok alışverıs yapabılecek birşey işten çıkayım hızlandırıcam artık napayım.

Onlarda biraraya gelınce iyi para edıyor vallahı bır bakındım da şöyle ooo :14:

hepsi alınır kuzum...valla dert ede ede kendimi hasta ediyorum...bırakıverdim artık...hepsi olur gider :34::34::34:

Back