• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ay ne yapacağımı şaşırdım hem kendi zevkime hem milletin zevkine göre gelinlik bakmaya çalışmaktan işte yukardaki bikaç taneyi buldum ancak straplez olan üstünde gelinliğin kendi güpüründen bi askı falan yapılabilir belki, ikincisi biraz daha üstten kabarık yapılabilir üçüncüsünün üstteki güpürü değişik olabilir bu kadar kafam basıyo şimdilik bi de gezip görelim bakalım:50:

canım sen yine istediğin modeli dene giy bak. üzerine tülden bolero yapıyolar ister sıfır kollu yaptırırsın ister kısa kollu :34:

canım sen yine istediğin modeli dene giy bak. üzerine tülden bolero yapıyolar ister sıfır kollu yaptırırsın ister kısa kollu :34:

boleroyu hiç sevmiyorum ya kalın askı istiyorum güpürden ya da kolsuz işte ben de dediğin gibi yapcam beğenirsem gelinliğin güpüründen askı falan yapılır belki

kızlar çok acil bişey sorcam.beko da kampanya var mikrodalga fırın 185 yerine 99 tl şimdi almaya gidicem ama nasıl acaba bilenininz varmı????

2. olana bayıldımmm :32:

Canım arkadaşım temmuz 14 te 5 gecelık Ali bey club park manavgat a rezervasyon yaptırmış, bır arkadaşı onermış, balayı paketleri harıkaymış, yemekleri çok farklı ve lezzetlıymış, bir de aktıvıte çokmuş, bir bak istersen :32:

burası güzelmiş canım yaaa bi nişanlıma da sormak lazım akşam bize gelicek zaten birliktede bakarık artıkın :10:

kızlar çok acil bişey sorcam.beko da kampanya var mikrodalga fırın 185 yerine 99 tl şimdi almaya gidicem ama nasıl acaba bilenininz varmı????

Tatlım arkadaşımda aldı o kampanyadan aynı fıyata, araştırmış almaya karar vermiş ben bılmıyorum ama tam olarak ozellıklerını :34:

Enerji patlamanı dengeler elektıgını alır bebeğim iyidir kaktüss :37:

hehe aynen öyle gerçi bgün enerji falan kalmadı ya neysee. ya bu arada bugünde pek kimse uğramadı nerde bu millet. uzun zamandır uğramayanları sileyim bari. boşuna gün tutmayalım yawww :kkk:

hehe aynen öyle gerçi bgün enerji falan kalmadı ya neysee. ya bu arada bugünde pek kimse uğramadı nerde bu millet. uzun zamandır uğramayanları sileyim bari. boşuna gün tutmayalım yawww :kkk:

Bende bılmıyorum kı :36:

Ozluur evlensın sonra benım haftam gelsin tek dileğim bu tamameen ozluur u dusunuyorum yanı :37:

Kızlar bende kaçıyorum zaman geçmedi bugün bana off 6 yı zor ettım :ssz:

iyi akşamlar hepinize :16:

kızlar ben kaçar yarın izinliyim çok öptüm sizleri :16::16:

Ama bu haksızlık ya :9: :9:

opuyorum bebeğim:54:

Iyi akşam kızlar ben geldim:3: Nasılsınız bakalım çıkmadan önce yazıyım bi didim:1:

Eylülün gelmesini beklıyoruz tatlım bildiğin gibi çok acıktım hemen eve gitmek istiyorum sen neler yapıyorsun? :8:

kızlar bende kaçıyorum zaman geçmedi bugün bana off 6 yı zor ettım :ssz:

Iyi akşamlar hepinize :16:

Ama bu haksızlık ya :9: :9:

Opuyorum bebeğim:54:

Eylülün gelmesini beklıyoruz tatlım bildiğin gibi çok acıktım hemen eve gitmek istiyorum sen neler yapıyorsun? :8:
sınavım var canım panik halinde ders çalışıyorum iş yerinde fırsat buldukça o yüzden 2 hafta pek giremicem akşamları yorgun oluyorum ders çalışamıyorum bu arada yarın sizlere bu folyo yapıştırma hakkında birşey danısıcam kiracıyımya tuttuğum evin dolaplarına folyo yapsammı diye düşünüyorum süper folyolar var ve 2mt koçtaşta 12 falan kararsıızm orj. Bozulsun istemiyorum ama krem ve kahve mutfak içime hala sinmedi :5:

Beni silemezsin hayır..... :18::18::18::18::18: Evet çok sık giremiyorum ama ben çalışıyorum ondan giremiyorum ama hep aklımdasınız..... Yoksa ben sizi bırakırmıyım....

Bende bılmıyorum kı :36:

Ozluur evlensın sonra benım haftam gelsin tek dileğim bu tamameen ozluur u dusunuyorum yanı :37:

Canım inşallah peşpeşe mutluluğumuzu beraber paylaşırız bizim para daha gelmedi böyle giderse seneye kalıcak ama hayırlısı :18::18::18::1::1::1:

Back