• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar balayı oteelini sanırım bulduk :32:

Asdem Beach Labada aranızda bilen varmı giden falan yada rezerv yaptıran :31:

Daha önce 3 günlük bir turla gidip kalmıştım, hiç tavsiye etmem, yemekler güzel değildi, personel de hiç güleryüzlü değil, yerli turisti pek adamdan saymıyorlar. Bence başka seçeneklere bak.:31:

Daha önce 3 günlük bir turla gidip kalmıştım, hiç tavsiye etmem, yemekler güzel değildi, personel de hiç güleryüzlü değil, yerli turisti pek adamdan saymıyorlar. Bence başka seçeneklere bak.:31:
aaa öylemi bana da güzel gelmişti teşekkür ederim canım başka seçeneklere de bakarım :34:
Senin romantızm ını yeriim :54:

ye beni :37::52::52:

kızlar biz eylül ün 16sı yada 23ü konuşuyoduk hep nişanlımla kendimi farkında olmadan öyle çok şartlamşm ki kayınvalidem 30u olsa olmazmı demiş herkes gelsin istiyorum köyden demiş aşkım bana sordun sen ne zmn istersen o zmn dedi 16sı dersen bnm dediğim olur sen söyle yeter dedi....demedim ama 1hafta once sonra ne farkeder diyorum ama ufff 30eylül gelmez yaaaa:31::31::31: niye bu kadar üzüldüm ben

kızlar biz eylül ün 16sı yada 23ü konuşuyoduk hep nişanlımla kendimi farkında olmadan öyle çok şartlamşm ki kayınvalidem 30u olsa olmazmı demiş herkes gelsin istiyorum köyden demiş aşkım bana sordun sen ne zmn istersen o zmn dedi 16sı dersen bnm dediğim olur sen söyle yeter dedi....demedim ama 1hafta once sonra ne farkeder diyorum ama ufff 30eylül gelmez yaaaa:31::31::31: niye bu kadar üzüldüm ben

Bence 30 eylul yapın ekımde balayı otellerı fena ucuzluyor istediğinize uygun fiyata gıdersınız :52:

aman canım 1 hafta önce 1 hafta sonra ne farkeder takma :34:

aman canım 1 hafta önce 1 hafta sonra ne farkeder takma :34:

Benım şimdiki aklım olsaydı hele kı balayı otellerini inceledıkten sonra vallahı 30 eylul e gün alırdım, hem uygun fiyata olurdu, hem 5 gece 6 gunle yetınmez 8 gece 9 gun gıderdım, kapanışı da yapardım oh miss :51:

cnm kızların dediği gibi 1 hafta fark etmez. seni anlıyorum çünkü sen kendini öyle hazırlamıştın. balayı otelleri fiyatları için Ekim daha mantıklı, hazırlanmak için fazladan 1 hafta olucak. en iyisine nişanlınla 2'niz karar verebilirsiniz.

Benım şimdiki aklım olsaydı hele kı balayı otellerini inceledıkten sonra vallahı 30 eylul e gün alırdım, hem uygun fiyata olurdu, hem 5 gece 6 gunle yetınmez 8 gece 9 gun gıderdım, kapanışı da yapardım oh miss :51:

valla hayatım fiyatlar çokta farketmiyo yaaa. o kadar önemli değil balayı için. yada ben araştırmayı bilmiyorum :27::31:

ya kızlar ben nişanlıma dedim balayını şimdiden ayarlayalım diye,oda dediki turizm işi yapan tanıdığım var bliyosun,aceleye gerek yok en son da hallederiz dedi.:26: sinir oldum.:37:

bunu aşkımda beğendiiii ve dönüp dolaşıp buna bakıyorummmmm galiba gelinliğim böyle birşey olacakkkk :52::52::52::52::52:

Eki Görüntüle 416316

ben de çok seviyorum canım bu modeli ama annem çok karışıyo gelinlik seçimime kabarık daha güzel olurmuş bu sönükmüş :43: nişanlımın ailesi de straplez olmasını istemiyo ben de bunları düşünerek bikaç model daha baktım resimlerini eklerim şimdi. bir de straplez beğenip üzerinde değişiklikler de yapabilir miyim diye düşünüyorum kol falan taktırabilir miyim mesela :18:

Eklentiler

• $gelinlik_1162.jpg
    $gelinlik_1162.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 14
ya kızlar ben nişanlıma dedim balayını şimdiden ayarlayalım diye,oda dediki turizm işi yapan tanıdığım var bliyosun,aceleye gerek yok en son da hallederiz dedi.:26: sinir oldum.:37:

ay bu tanıdık işine hiç güvenme canım hatta ne geliyosa başına tanıdıktan geliyo yani en azından bende hep öyle oluyo bana kalırsa kendi işini kendin halletmek en iyisi

ay bu tanıdık işine hiç güvenme canım hatta ne geliyosa başına tanıdıktan geliyo yani en azından bende hep öyle oluyo bana kalırsa kendi işini kendin halletmek en iyisi

aynen canım son anda olursa pahalı olur işte bende çok fiyatlı bişey olmasın istiyorum ama kendi bilir artık napıyım.

ay ne yapacağımı şaşırdım hem kendi zevkime hem milletin zevkine göre gelinlik bakmaya çalışmaktan işte yukardaki bikaç taneyi buldum ancak straplez olan üstünde gelinliğin kendi güpüründen bi askı falan yapılabilir belki, ikincisi biraz daha üstten kabarık yapılabilir üçüncüsünün üstteki güpürü değişik olabilir bu kadar kafam basıyo şimdilik bi de gezip görelim bakalım:50:

ay ne yapacağımı şaşırdım hem kendi zevkime hem milletin zevkine göre gelinlik bakmaya çalışmaktan işte yukardaki bikaç taneyi buldum ancak straplez olan üstünde gelinliğin kendi güpüründen bi askı falan yapılabilir belki, ikincisi biraz daha üstten kabarık yapılabilir üçüncüsünün üstteki güpürü değişik olabilir bu kadar kafam basıyo şimdilik bi de gezip görelim bakalım:50:

rüyam gelinlik.com uygun gözüyo gelinlikler 289 nolu gelinlik fena sayılmaz;)

Back