Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyaz eşyalarımın hepsini siemens aldım
Kızlar birşey sorcam size biliyorum bıktınız benden amaben dün nişanlımın annesini aradım haftada 1 kere felan arıyorum genelde.aramızın bozuk olduğundan hiiç haberi yok bişey anlatmamış belli. yoksa en azından, kesin sorardı kavgamı ettiniz bişeymi oldu diye.şimdi nişanlımdan daha ses te çıkmadı bilmiyorum hafta sonunu bekliyo belkide konuşmak için.pazar günü anneler günü ben hediye alcam yarın, gitmeliyim dimi pazar günü? evlerimiz çok yakın haberleri yoksa gitmemem ayıp olcak ara düzelirse.fikriniz nedir kızlar?
Eki Görüntüle 413397 Eki Görüntüle 413398
kızlar buda benim elektirik süpürgem ve arçelik blender setim ben alırken indirim vardı 80tl halada var annemede hediye aldım inş. memnun kalırız.
canım benim boyum 1.62 48 kiloydum yinede çelimsiz hissediyodum kendimi.bu hafta nişanlımla kavga edipte strese girince 2 kilo daha vermişim.offffstrese girince zaten iştahsız biriyim iyice gidiyo yemek yeme isteğim. bende 50 olsam çok iyi olacak.
hehe hemen paylaşıyorum canım benim ne demek
ütüm bu tefal aldım 375 tl
Eki Görüntüle 415194
düdüklü tenceremde teefal 186 tl
Eki Görüntüle 415195
tost makinamın markasını unuttum160 tl ama fiyatını unutmaıdm
yemek masa örtüsü takımınıda 76 tl ye aldım canım
hafta sonu çok masraflı ama güzeldi![]()
Kızlar kampanyadan mikrodalga fırın aldım şimdi.185 tl yerine 99 tl yapmışlar.iyiye benziyor beko hakkında son yıllarda pek iyi şeyler söylenmiyor ama sorun çıkmaz inşallah.
2. olana bayıldımmm
Canım ben de 2. gibi diktirmeyi düşünüyorum kararımı verdim gibi yalnız küçük değişiklikler yapılacak üzerinde. etek o kadar balık olmayacak çok az daha yukardan genişlemeye başlayacak biraz daha kabarık ama zarif bir etek olacak üst kısım aynen kalacak. nişanlım gelsin gelinlikçiyle de görüşecez bakim nasıl derse onlar da
kızlar bundan 18 gün önce kuzenimin düğünü vardı.saçımı yaptırmak için kuaföre gittim. aynı gün kına gecesi başı yaptıran biri ve onun kuzeni vardı. benim saçım yapılırken bunlar çıkıyolardı. siz tutun benim kıyafetlerimin ve çantamın içinde olduğu çantayı da alın çıkın. neyse saçım yapıldı bitti kuaföre para ödeyeceğim bi baktım çanta yok benden önce çıkanlar almış gitmiş güya yanlışlıkla. içinde kimliğim yeni aldığım daha 1 kere giydiğim kıyafetlerim bir miktar para vardı. neyse sabahına aynı kuaföre gittim kız gelin başını da oraya yaptırıyomuş belki yakalarım ümidiyle. kıza yetişemedim çıkmış kuzeninin saçı yapılıyodu ona söyledim dün çantamı almış gitmişsiniz getirdiniz mi dedim aa biz onu akşam fark ettik kuzenimin odasına koyduk getirmek için bugün de düğün telaşından unuttuk ama en kısa zamanda kuaföre bırakırız dediler. kuaförüm de onlar bırakınca ben seni ararım dedi. aradan 18 gün geçti çanta yok hala. nikah işlemleri için kimlik gerekecek kimlik ortada yok giden kıyafetlerim ve param da cabası. insan evindeki yabancı çantayı bunca zamandır fark etmez mi çingene midir nedir bu insanlar ayıp diye bişey var. annem çantanın içinde kimliğin de olduğunu öğrense haşlar beni valla. elimde olan tek delil kızın ismi soyismi bir de hangi gün nerde düğün yaptıkları. faceden baktım bulamadım. son çare polise mi bildirsem diyorum bilmiyorum yaa bi fikir verin(
Günaydın kızlar nerdesiniz yahuu
Nasıl gidiyor hazırlıklar?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrr...bugün babam ve kayınpederim sonunda düğün salonunu tutmaya gidecekler...akşama da kuzenimin kınası var ben çok yorgunum yaaaa![]()
kızlarrr ben geldimm. günaydınnn :)
günaydın canım...hoşgeldinnasılsın?
iyiyim cnm sen nasılsın? nasıl gidiyo hazırlıklar?
4 ay çok muş gerçekten. benimde 3,5 ayım falan kaldı yetişir herhalde
bu aralar hemen fatihe gidip bakmam lazım eğer kafama göre bulamassam diktirmeye başlamam lazım
sen sevcan gelinliğe diktiriyorsun dimi canım? model nasıl olacak merak ettim![]()