• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ay çok güldüm yaa papağan seni mi kıskanıyo :1: allahım allahım işin zor :1:

ayyy hemde nasıl :)) yanına oturdummu kafesin içinden var gücüyle bağırıyo,serbestse üstüme uçuyo ısırmaya çalışıyor.kocamanda bişey bende korkuyorum.taktı kafaya,beni gördümü hayvanın tavırları değişiyor :9::9::9:

bunu aşkımda beğendiiii ve dönüp dolaşıp buna bakıyorummmmm galiba gelinliğim böyle birşey olacakkkk :52::52::52::52::52:

$gelinlik_1155.jpg

bu akşam bize gelceklerhem takı işi hem napılcak diye konuşulcak salon filan konuşulcak....biz aşkımla baktık beğendk karar da verdik ztn ama formalite işte :1:

bu akşam bize gelceklerhem takı işi hem napılcak diye konuşulcak salon filan konuşulcak....biz aşkımla baktık beğendk karar da verdik ztn ama formalite işte :1:

Formalite tabi bizimde konuşulacağı zaman düğün günü ve yeri bellıydı seçmiştik çoktan :9: :9:

kızlar balayı oteelini sanırım bulduk :32:

Asdem Beach Labada aranızda bilen varmı giden falan yada rezerv yaptıran :31:

günaydın kızzlaaarrrrr :))) sonunda güneşli bir sabah :)))

zuzu88 cnm bu gelinlik çok hoş. çok zarif ve şık. umarım giydiğinde çekilmiş bir fotoğrafını da paylaşırsın bizlerle :)

kızlar balayı oteelini sanırım bulduk :32:

Asdem Beach Labada aranızda bilen varmı giden falan yada rezerv yaptıran :31:

ben araştırırken onerıler arasında çıkmıştı beğenmiştim ama bilgim yok canım gozun aydın hayırlısı olsun :16:

5 gece 6 gun luk paket mı? Ne kadar oluyor tum masraflar, anlaşmayı yaptınız mı?

Hadi hayırlı olsun cnm bnm bilgim yok :38: çok güzel geçer inşallah herşey gönlünce olsunnn:nazar:
inş canım teşekkü ederim :32:
ben araştırırken onerıler arasında çıkmıştı beğenmiştim ama bilgim yok canım gozun aydın hayırlısı olsun :16:

5 gece 6 gun luk paket mı? Ne kadar oluyor tum masraflar, anlaşmayı yaptınız mı?

5 gece 6gün baktım canım ben kişi başı 112.5 tl 1200 tl ye falan geliyo sanırım. bugün içerisinde arıcaklar ödeme şekli nasıl olucak falan diye. siz ayarlamışmıydınız yaww :31:

inş canım teşekkü ederim :32:

5 gece 6gün baktım canım ben kişi başı 112.5 tl 1200 tl ye falan geliyo sanırım. bugün içerisinde arıcaklar ödeme şekli nasıl olucak falan diye. siz ayarlamışmıydınız yaww :31:

Yok ben adam&eve yi düşünüyorum ama daha emın olamadım canım hala araştırma safasındayım, oranın fiyatları da çok geldi bana, değer mi değmez mi emın olamadım :18:

Kesınlıkle favorılerımden, hem renk hem tarz olarak, beyaz&fuchsıa ıkılısıde bukette harıka duruyor bunun gibi :36:

Yok ben adam&eve yi düşünüyorum ama daha emın olamadım canım hala araştırma safasındayım, oranın fiyatları da çok geldi bana, değer mi değmez mi emın olamadım :18:

canım orası bana da çok geldi. ben hem keyif alabilcemiz hemde bizi zorlamıcak biyer istiyorum. bide 18 inde son erken rezerv indirimi bitiyo onu yakalayalım istiyorum. 1 hafta mükemmel geçirip bütün sene borcunu ödemek istemem :9:

canım orası bana da çok geldi. ben hem keyif alabilcemiz hemde bizi zorlamıcak biyer istiyorum. bide 18 inde son erken rezerv indirimi bitiyo onu yakalayalım istiyorum. 1 hafta mükemmel geçirip bütün sene borcunu ödemek istemem :9:

Ya zaten sevdiceğimle heryer cennet gelır bana da romantızm de olursa fena olmaz hani hahha :1: :1:

Back