ne oldu heee ne oldudedik sana o kadaar dimi boşuna yıprattın kendini çok sevindim canım gerçi biliyodum barışıcanıız ama sonunda yüzünün gülmesine çok sevindim
günaydın eylül gelinleriiiiiii hadi uyanın yawwwwww
Ev eşyalarımda belli oldu kızlar...hadi buyrun...
BU salonum; salonumdaki koltuklarda küçük yastıklar mürdüm rengli olacak...berjerlerede minik yastıklar gelecek..dikdörtgen şeklinde onlarında rengi mürdüm olacak..kumaşını beğendik
Eki Görüntüle 415179
Eki Görüntüle 415180
Eki Görüntüle 415181
Eki Görüntüle 415182
Yatak odam;Bu yatak odasında gri renkte yatak örtüsü almaya karar verdim..yatak odam gri, beyaz ve pudra rengi döşenecek
Eki Görüntüle 415183
Buda oturma grubum; yanlız sarı olan renkler olmayacak..sarı olan yerlerde turuncu olacak..turuncu ve kahve olarak ayarladık...tamamen nişanlımın zevki
Eki Görüntüle 415184
Nasıl kızlar :44::44::44:
kızlar bu arada bende hafta sonunda tost makinamı, ütümü, düdüklü tenceremi ve yemek örtüsü setimi aldım çooook keyifliydiii
kızlar bu arada bende hafta sonunda tost makinamı, ütümü, düdüklü tenceremi ve yemek örtüsü setimi aldım çooook keyifliydiii
Kızlaaaaaarrrr bugün nişanlımla görüştük.Daha doğrusu şöyle oldu.ben anneler günü hadiyemi aldım akşama doğru onlara gittim.annesinin birşeyden haberi yok normal konuştuk sohbet felan.nişanlım beni görünce hoşgeldin felan dedi ama pek konuşmadı benimle moralide baya bozuktu yorgun görünüyodu.sonra tıraş oldu üstünü giyindi.hadi dışarı çıkalım dedi.ben kötü bişey dicek sanıyodum.hiç konu açmadı nereye dedim annene hediye alalım veriyim ordan evlere gidelim dedi.hediyeyi aldıktan sonra biraz oturalımmı kahve içelim deyince tamam dedi.konuyu ben açtım konuştuk bana baya kızdı bidaha yapma böyle bişey felan diye.ama sonuç olarak barıştıkhala buraya ait eylül geliniyim :111: Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim kızlar.1 haftayı sizinle sohbet edip rahatlayarak geçirdim
Aldın ve paylaşmadın bizimle aşkolsun sanaa
nerden kaç liraya aldın yaz da al gönlumu bari
hehe hemen paylaşıyorum canım benim ne demek
ütüm bu tefal aldım 375 tl
Eki Görüntüle 415194
düdüklü tenceremde teefal 186 tl
Eki Görüntüle 415195
tost makinamın markasını unuttum160 tl ama fiyatını unutmaıdm
yemek masa örtüsü takımınıda 76 tl ye aldım canım
hafta sonu çok masraflı ama güzeldi
özşen
tatlım okudum barışmışınız...çoookkk sevindim...biz sana dedik üzülme...erkekler dayanamaz...o sana bir hafta boyunca ders vermek istedi anlaşılan...sonuçta barıştınız harika
teşekkür ederim canlarımmmmmm
bu arada nişanlıma sordum tost makinam arzummuşonuda paylaşıyorum hemen
Eki Görüntüle 415231
Eki Görüntüle 415231
Eki Görüntüle 415231
kardelen hoşgeldin canım. bu gün saha foruma oturunca sen geldin aklımanasılsın bakalım uzun zamandır gelmiyorsun foruma, hazırlıklar ne alemde
Eki Görüntüle 415231
günaydın eylül'ün en güzel gelinleri :)))
liberte11 cnm senin mobilyaların da hayırlı olsun. yatak odası tkmına bayıldım. yalnız kızma bana ama koltuk tkmını farklı reknlerde, diğer odalarına uyumlu renklerde mi yaptırsaydın acaba? birde koltuk kenarları olmayan tkm almışsın umarım ilerde kullanımda sıkıntı çekmezsin? yinede senin içine sindiyse kocişinle birlikte mutlu günlerde kullanmanı dilerim :)
ee herkes bir şeyler yaparda ben yapmaz mıyım ayol. bizde aşkımla evimize ufak tefek eşyalar aldık. dekoratif mumlar, peçetelik, temizlik bezi vs falan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?