eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Günaydın bebeğiim

Eylül olsun bizim ayımız gelsin artık yaaa

Ne yorum yapacagımı tahmın edıyorsun bence Leylam :119:

kızlar bu arada bende hafta sonunda tost makinamı, ütümü, düdüklü tenceremi ve yemek örtüsü setimi aldım çooook keyifliydiii

kızlar bu arada bende hafta sonunda tost makinamı, ütümü, düdüklü tenceremi ve yemek örtüsü setimi aldım çooook keyifliydiii

Aldın ve paylaşmadın bizimle aşkolsun sanaa

nerden kaç liraya aldın yaz da al gönlumu bari

Hangi marka aldın...kaça aldın nerden aldın??????? ayrıntı ve resimlerle istiyoruz canım

günaydın gelinlerim
canım senin adına sevindim şimdide biz azcık atıştık ama suçlu benim, ama yinede gururluyum işin şakası bir süre ders çalışıcam kzılar giremessem beni bağışlayın ve dua edin

Aldın ve paylaşmadın bizimle aşkolsun sanaa

nerden kaç liraya aldın yaz da al gönlumu bari

hehe hemen paylaşıyorum canım benim ne demek
ütüm bu tefal aldım 375 tl

düdüklü tenceremde teefal 186 tl

tost makinamın markasını unuttum 160 tl ama fiyatını unutmaıdm
yemek masa örtüsü takımınıda 76 tl ye aldım canım
hafta sonu çok masraflı ama güzeldi

özşen
tatlım okudum barışmışınız...çoookkk sevindim...biz sana dedik üzülme...erkekler dayanamaz...o sana bir hafta boyunca ders vermek istedi anlaşılan...sonuçta barıştınız harika

özşen
tatlım okudum barışmışınız...çoookkk sevindim...biz sana dedik üzülme...erkekler dayanamaz...o sana bir hafta boyunca ders vermek istedi anlaşılan...sonuçta barıştınız harika

aaaa barışmışlar mı ben görmedim , çok sevindim canım bak herşey düzeldi

günaydın eylülün en güzel gelinleri

mmousse aldıkların çok güzel canım , güle güle kullanın hepsini

kardelen hoşgeldin canım. bu gün sabah foruma oturunca sen geldin aklıma nasılsın bakalım uzun zamandır gelmiyorsun foruma, hazırlıklar ne alemde

Son düzenleme:
kardelen hoşgeldin canım. bu gün saha foruma oturunca sen geldin aklıma nasılsın bakalım uzun zamandır gelmiyorsun foruma, hazırlıklar ne alemde

iyiyim tatlım uğraşıyorum iş güç. o kadar yoğunumki foruma bile uğrayamıyorum . hazırlığa dair küçük küçük şeyler aldım hep. kayda değer birşey almadım yani ama yarın 3. gelinlik provam var ona gidicem. öyle yani cnm . beyaz eşyaların hepsini almıştık zaten. bi dahaki ayda televizyon alıcaz. temmuzdada koltuk takımı yatak odası tv ünitesi felan hepsini gidip alıcaz . yani şu anda beklemedeyiz temmuzun başındada ev bakmaya başlıycaz. ağustos gibi felan tutmak istiyoruz evi. öyle yani şu an tamamen beklemedeyiz şimdi ufak tefek şeyleri halletmeye çalışıyorm. sen neler yapıosun cnm?

günaydın eylül'ün en güzel gelinleri :)))

özşen tatlım hadi gözün aydın :)) dün ara ara baktım buraya belki bir haber verirsin diye :)

mmousee cnm iyi günlerde kullan cicilerini :))

liberte11 cnm senin mobilyaların da hayırlı olsun. yatak odası tkmına bayıldım. yalnız kızma bana ama koltuk tkmını farklı reknlerde, diğer odalarına uyumlu renklerde mi yaptırsaydın acaba? birde koltuk kenarları olmayan tkm almışsın umarım ilerde kullanımda sıkıntı çekmezsin? yinede senin içine sindiyse kocişinle birlikte mutlu günlerde kullanmanı dilerim :)

ee herkes bir şeyler yaparda ben yapmaz mıyım ayol. bizde aşkımla evimize ufak tefek eşyalar aldık. dekoratif mumlar, peçetelik, temizlik bezi vs falan :)))

Tatlım çok haklısın...bende dedim nişanlıma ama vazgeçiremedim...o hep böle bir takım istedi...kıramadım..renklerinide o beğendi...turuncuyu seviyor...yatak odası, salon, mutfak hepsini ben beğendim..hiç karışmadı...oturma odasıda benim istediğim olsun aşkım dedi...bende ona karışmadım...içimede sindi...ilerde durumumuz iyi olursa daha güzellerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…