• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

adam eve yada baktık cnm orası da çok güzel biz max royal e karar verdk inşallah memnun kalırız :):39::39:

inşallah :) kızlaaaar bu arada bi gelişme oldu ama sonu ne olur bilemiyorum tabi yine :18: msn de yazdım bu pazar konuşalımmı olumlu yada olumsuz,bişey demicem ama bu durum zor oluyo dedim.
cevap vermicek sanıyodum.tamam bi ara konuşuruz dedi. acaba ne dicek :26:

hala naz yapıyor demek,takma boşver düzelecek aranız bak gör:34::34:

kimsecikler yokkkkkk :14: :14: :14: c.tesi çalışmaktan nefret ediyorummmm :(

bende varım canım:34::34:

merhaba canımmmmm :46::46::46::46::46: evetttt aslında henüz rezervasyon yaptırmadık karar verdik nereye gideceğimize :36: ama buna karar vermek bile çok zamanımızı aldı :)

adam eve yada baktık cnm orası da çok güzel biz max royal e karar verdk inşallah memnun kalırız :):39::39:

canım bende maxxroyale ait montgomerie golf clubtaki baska bir işletmede calısıyorum. umarım cok güzel balayı geçirirsiniz. gerçekten görülmeye değer bi yer.otel cok değişik avm tarzında yapılmıs ama manzarası doğası içi odaları gerçekten harika.

merhaba canımmmmm :46::46::46::46::46: evetttt aslında henüz rezervasyon yaptırmadık karar verdik nereye gideceğimize :36: ama buna karar vermek bile çok zamanımızı aldı :)

karar vermek başarmanın yarısıymış, kafada ne bir şey olunca gerisi kolay oluyor.:46::46::46:

ayyy iyice heyecanlanıyorum...saol canım inşallah güzel geçerr daha başlamadan bitmesini istemiyorum balayımınnn:37:

ooo kızlar ne güzel balayı yerlerinizi ayarlamışsınız :)) inşallah hepimizin balayı tatili çook keyifli geçer :))

hayırlı olsun canım fiyatı fazla gibi geldi bana gerçi durumlar iyise sıkıntı yok bizde kemer royal palm resort hoteli tuttuk inş hersey istediğimiz gibi olur..:)

Hepsini realden aldımm normalde aralarında 40-50 kimininde 10-20 tl felan oynuyo ama bu zamanda para önemli biliyosunuz bnde bikac eksiğimi kapattım.. $images[7].jpg $fantom_kampanyali_ikoncan_elektrik_supurgesi_fiyati_11990_tl[1].jpg $FAKIR-GALA-FRITOZ-SIYAH-BEYAZ__56100495_0[1].jpg $Fakir-Alacarte-Tost-Makinesi_218281_1[1].jpg

mehtap teflon tencere tava ve sağanlık setini 54 tl ye aldım onu buraya koyamadım nedense..

amin canım saol allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inş

benim acil kilo almam lazım yaa düğüne kadar. 48 kiloya düşmüşüm ne yapcam ben hiç beğenmiyorum kendimi böyle 167 boyum ama bana en yakışan kilo 53 nişan stresiydi düğün hazırlığıydı baya kilo verdim 5 kiloyu tekrar almam lazım tam düğünden bir buçuk ay önce de araya ramazan giriyo daha beter verirsem bana gelinlik falan yakışmayacak zayıflıktan üff yaaa:18:

benim acil kilo almam lazım yaa düğüne kadar. 48 kiloya düşmüşüm ne yapcam ben hiç beğenmiyorum kendimi böyle 167 boyum ama bana en yakışan kilo 53 nişan stresiydi düğün hazırlığıydı baya kilo verdim 5 kiloyu tekrar almam lazım tam düğünden bir buçuk ay önce de araya ramazan giriyo daha beter verirsem bana gelinlik falan yakışmayacak zayıflıktan üff yaaa:18:

canım benim boyum 1.62 48 kiloydum yinede çelimsiz hissediyodum kendimi.bu hafta nişanlımla kavga edipte strese girince 2 kilo daha vermişim.offff :30: strese girince zaten iştahsız biriyim iyice gidiyo yemek yeme isteğim. bende 50 olsam çok iyi olacak.

geleceğin annecikleriiiii günaydııııınnnn:):)

anneler gününüz kutlu olsun;)

canım benim boyum 1.62 48 kiloydum yinede çelimsiz hissediyodum kendimi.bu hafta nişanlımla kavga edipte strese girince 2 kilo daha vermişim.offff :30: strese girince zaten iştahsız biriyim iyice gidiyo yemek yeme isteğim. bende 50 olsam çok iyi olacak.

canım senin durumlar ne oldu bugün pazar yeter yani uzattığı :(( ben de senin gibi strese girince çabuk kilo veriyorum hasret çektiğim için de kötü etkileniyorum

Back