Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7gece 4500/5000tl arası ama tanıdık var %15 indirim yapıcak bize canım
inşallah :) kızlaaaar bu arada bi gelişme oldu ama sonu ne olur bilemiyorum tabi yine :18: msn de yazdım bu pazar konuşalımmı olumlu yada olumsuz,bişey demicem ama bu durum zor oluyo dedim.
cevap vermicek sanıyodum.tamam bi ara konuşuruz dedi. acaba ne dicek :26:
kimsecikler yokkkkkk![]()
![]()
c.tesi çalışmaktan nefret ediyorummmm
![]()
adam eve yada baktık cnm orası da çok güzel biz max royal e karar verdk inşallah memnun kalırız :)![]()
merhaba canımmmmmevetttt aslında henüz rezervasyon yaptırmadık karar verdik nereye gideceğimize
ama buna karar vermek bile çok zamanımızı aldı :)
ayyy iyice heyecanlanıyorum...saol canım inşallah güzel geçerr daha başlamadan bitmesini istemiyorum balayımınnn![]()
hepsini realden aldımm normalde aralarında 40-50 kimininde 10-20 tl felan oynuyo ama bu zamanda para önemli biliyosunuz bnde bikac eksiğimi kapattım..Eki Görüntüle 413986 Eki Görüntüle 413985 Eki Görüntüle 413984 Eki Görüntüle 413983
mehtap teflon tencere tava ve sağanlık setini 54 tl ye aldım onu buraya koyamadım nedense..
benim acil kilo almam lazım yaa düğüne kadar. 48 kiloya düşmüşüm ne yapcam ben hiç beğenmiyorum kendimi böyle 167 boyum ama bana en yakışan kilo 53 nişan stresiydi düğün hazırlığıydı baya kilo verdim 5 kiloyu tekrar almam lazım tam düğünden bir buçuk ay önce de araya ramazan giriyo daha beter verirsem bana gelinlik falan yakışmayacak zayıflıktan üff yaaa:18:
canım benim boyum 1.62 48 kiloydum yinede çelimsiz hissediyodum kendimi.bu hafta nişanlımla kavga edipte strese girince 2 kilo daha vermişim.offffstrese girince zaten iştahsız biriyim iyice gidiyo yemek yeme isteğim. bende 50 olsam çok iyi olacak.