- Emoji Skoru
- 1.247
- Puanlar
- 248
dualarım seninle canım fazla trip yapma unut gitsin onsuz geçen her dk kayıp zaman unutmagünaydın gelinlerim
canım senin adına sevindim şimdide biz azcık atıştık ama suçlu benim, ama yinede gururluyumişin şakası bir süre ders çalışıcam kzılar giremessem beni bağışlayın
ve dua edin
![]()
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Çok güzeller canım güle güle kullan hergüzelliğin bir bedeli vardır derler ya evinde huzurla kullanırken unutursun masrafını![]()
teşekkürler tatlışımgüle güle kullan canım, güzel güzel tostlar yap![]()
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
teşekkür ederim canımmmm. kocişim bana tost yapıcakkk ütüyü bide tost mak ona aldım öyle anlaştıkAldıklarının hepsi çok güzel...tost makinasıda kesinlikle güzel ve çok estetik görünüyor..çok beğendim..koçişine güzel güzel tostlar yap![]()
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
aaa ciddenmi ne güzelkıs benim tost makinamın aynısııı![]()
![Nazar Boncuğu :7: :7:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
günaydın eylül'ün en güzel gelinleri :)))
özşen tatlım hadi gözün aydın :)) dün ara ara baktım buraya belki bir haber verirsin diye :)
mmousee cnm iyi günlerde kullan cicilerini :))
liberte11 cnm senin mobilyaların da hayırlı olsun. yatak odası tkmına bayıldım. yalnız kızma bana ama koltuk tkmını farklı reknlerde, diğer odalarına uyumlu renklerde mi yaptırsaydın acaba? birde koltuk kenarları olmayan tkm almışsın umarım ilerde kullanımda sıkıntı çekmezsin? yinede senin içine sindiyse kocişinle birlikte mutlu günlerde kullanmanı dilerim :)
ee herkes bir şeyler yaparda ben yapmaz mıyım ayol. bizde aşkımla evimize ufak tefek eşyalar aldık. dekoratif mumlar, peçetelik, temizlik bezi vs falan :)))
hepimiz bişeyler alıyoruz canım çook keyifli çokkkk
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)