• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

günaydın gelinlerim :3:
canım senin adına sevindim şimdide biz azcık atıştık ama suçlu benim, ama yinede gururluyum:1: işin şakası bir süre ders çalışıcam kzılar giremessem beni bağışlayın:50: ve dua edin:5:
dualarım seninle canım fazla trip yapma unut gitsin onsuz geçen her dk kayıp zaman unutma :34:
Çok güzeller canım güle güle kullan hergüzelliğin bir bedeli vardır derler ya evinde huzurla kullanırken unutursun masrafını :6:

güle güle kullan canım, güzel güzel tostlar yap:16::16::16::16:
teşekkürler tatlışım :emir_bebek:
Aldıklarının hepsi çok güzel...tost makinasıda kesinlikle güzel ve çok estetik görünüyor..çok beğendim..koçişine güzel güzel tostlar yap :16::16:
teşekkür ederim canımmmm. kocişim bana tost yapıcakkk ütüyü bide tost mak ona aldım öyle anlaştık :32:
kıs benim tost makinamın aynısııı :1:
aaa ciddenmi ne güzel :7:
günaydın eylül'ün en güzel gelinleri :)))

özşen tatlım hadi gözün aydın :)) dün ara ara baktım buraya belki bir haber verirsin diye :)

mmousee cnm iyi günlerde kullan cicilerini :))

liberte11 cnm senin mobilyaların da hayırlı olsun. yatak odası tkmına bayıldım. yalnız kızma bana ama koltuk tkmını farklı reknlerde, diğer odalarına uyumlu renklerde mi yaptırsaydın acaba? birde koltuk kenarları olmayan tkm almışsın umarım ilerde kullanımda sıkıntı çekmezsin? yinede senin içine sindiyse kocişinle birlikte mutlu günlerde kullanmanı dilerim :)

ee herkes bir şeyler yaparda ben yapmaz mıyım ayol. bizde aşkımla evimize ufak tefek eşyalar aldık. dekoratif mumlar, peçetelik, temizlik bezi vs falan :)))

hepimiz bişeyler alıyoruz canım çook keyifli çokkkk :1:

:1: iyiyim tatlım uğraşıyorum iş güç. o kadar yoğunumki foruma bile uğrayamıyorum . hazırlığa dair küçük küçük şeyler aldım hep. kayda değer birşey almadım yani :1: ama yarın 3. gelinlik provam var ona gidicem. öyle yani cnm . beyaz eşyaların hepsini almıştık zaten. bi dahaki ayda televizyon alıcaz. temmuzdada koltuk takımı yatak odası tv ünitesi felan hepsini gidip alıcaz . yani şu anda beklemedeyiz :1: temmuzun başındada ev bakmaya başlıycaz. ağustos gibi felan tutmak istiyoruz evi. öyle yani şu an tamamen beklemedeyiz :1: şimdi ufak tefek şeyleri halletmeye çalışıyorm. sen neler yapıosun cnm?

ohh ne güzel senin hazırlıklarnın çoğu bitmiş canım, Aldıklarınızı ağız tadıyla kullanın inşallah:16:
ben daha gelinlik bakmadım bile:50::50: artık bakmam gerek , pazar günleri fatihteki dükkanlar açık olur mu acaba yaaa biliyorsundur sen.
damatlık falan aldınız mı siz. bindallı falan.

bende habire çalışıyorum son ana kalıcak galiba benim herşeyim:14::14::14:

günaydın eylül'ün en güzel gelinleri :)))

özşen tatlım hadi gözün aydın :)) dün ara ara baktım buraya belki bir haber verirsin diye :)

mmousee cnm iyi günlerde kullan cicilerini :))

liberte11 cnm senin mobilyaların da hayırlı olsun. yatak odası tkmına bayıldım. yalnız kızma bana ama koltuk tkmını farklı reknlerde, diğer odalarına uyumlu renklerde mi yaptırsaydın acaba? birde koltuk kenarları olmayan tkm almışsın umarım ilerde kullanımda sıkıntı çekmezsin? yinede senin içine sindiyse kocişinle birlikte mutlu günlerde kullanmanı dilerim :)

ee herkes bir şeyler yaparda ben yapmaz mıyım ayol. bizde aşkımla evimize ufak tefek eşyalar aldık. dekoratif mumlar, peçetelik, temizlik bezi vs falan :)))

ohhh hayırlı olsun canım aldıkların:16::16: bende temizlik bezi almamıştım bak iyi oldu bu yazayım bir kenara:34:

liberte11 cim madem nişanlın çok istemiş, diğr eşyaları alırkende eni hiç kırmamış sende onu kırma tabii :))

Chnhn eheh tatlım benimde aklımda yoktu öyle mağazada gezerken görünce alıyım dedim.

ohh ne güzel senin hazırlıklarnın çoğu bitmiş canım, Aldıklarınızı ağız tadıyla kullanın inşallah:16:
ben daha gelinlik bakmadım bile:50::50: artık bakmam gerek , pazar günleri fatihteki dükkanlar açık olur mu acaba yaaa biliyorsundur sen.
damatlık falan aldınız mı siz. bindallı falan.

bende habire çalışıyorum son ana kalıcak galiba benim herşeyim:14::14::14:

yine çok eksiğimiz var tatlım eksik bitmioki. tatlım ablam oturuyo orda arar sorarım öğlenden sonra . yazarım sana buraya açıkmı değilmi?
daha damatlık bindallı alınmadı cnm ona temmuz başı gibi nişanlım kayın validem. benim annem hep beraber çarşıya gidicez orda hepsini alıcaz kına kıyafetiydi felan . öyle yapıcaz cnm benim. bu ayın sonuna doğru artık gelinliği hallet cnm diktiriceksen. uzun sürüyo dikim . istediğin gibi olmaz sonra son ana kalmasın. ama diktirmiceksen gelinliği o başka tabi ama en önemli şeyimiz o. içine sinsin son an telaşına bırakma tatlım.

Son düzenleme:
kızlar ben gelinlikte nedense çok gezmek istemiyorum. aysirada beğendiğimi alıyım diyorum hem fiyatıda uygun. siz ne dersiniz gezmek gerekirmi. bide izmitte dikimine güvendiğim terzide yokki. o yüzden hazır görerek alıyım diyorum. bu hafta sonu kapora veririz dedik. ara ödeme yaparız diyoruz. siz ne dersiniz :31:

kızlar ben gelinlikte nedense çok gezmek istemiyorum. aysirada beğendiğimi alıyım diyorum hem fiyatıda uygun. siz ne dersiniz gezmek gerekirmi. bide izmitte dikimine güvendiğim terzide yokki. o yüzden hazır görerek alıyım diyorum. bu hafta sonu kapora veririz dedik. ara ödeme yaparız diyoruz. siz ne dersiniz :31:

İnsan gezdıkçe kafası karışıyor, zaten magazalardakı modeller dantel tipler prenses tipler balık tipler hepsi diğer mağazayla benzıyor.

Bence beğendiğini al fiyatı da uygun dıyorsun, insan seçenek çok olunca biraz daha bakayım diye diye soğuyor :44:

bence en iyisi cnm. dikim le uğraşmak zaten sinir bozucu. istediğin gibi olmucak diye ödü kopuyo insanın. bende öyle gidiyim hazır buluyum diye çok uğraştım ama bulamadım. o yüzden diktirmek zorunda kaldım. sen beğendiğin bi gelinlik bulduysan bence daha gezme uygun da geldiyse al cnm bence.

İnsan gezdıkçe kafası karışıyor, zaten magazalardakı modeller dantel tipler prenses tipler balık tipler hepsi diğer mağazayla benzıyor.

Bence beğendiğini al fiyatı da uygun dıyorsun, insan seçenek çok olunca biraz daha bakayım diye diye soğuyor :44:

aynen katılıyorum sana :1:

bence en iyisi cnm. dikim le uğraşmak zaten sinir bozucu. istediğin gibi olmucak diye ödü kopuyo insanın. bende öyle gidiyim hazır buluyum diye çok uğraştım ama bulamadım. o yüzden diktirmek zorunda kaldım. sen beğendiğin bi gelinlik bulduysan bence daha gezme uygun da geldiyse al cnm bence.

aynen kızlar teşekkür ederim ben hiç kafamı karıştırmıyım. ne güzel içime sineni buldum daha da kaşınmıyım :31:
şimdi almak için daha erken ama indirim var şu anda biraz ertelersek kaçıırırız diye en azından kapora verelimde fiyat sabitlensin dedik :9:

yine çok eksiğimiz var tatlım eksik bitmioki. tatlım ablam oturuyo orda arar sorarım öğlenden sonra . yazarım sana buraya açıkmı değilmi?
daha damatlık bindallı alınmadı cnm ona temmuz başı gibi nişanlım kayın validem. benim annem hep beraber çarşıya gidicez orda hepsini alıcaz kına kıyafetiydi felan . öyle yapıcaz cnm benim. bu ayın sonuna doğru artık gelinliği hallet cnm diktiriceksen. uzun sürüyo dikim . istediğin gibi olmaz sonra son ana kalmasın. ama diktirmiceksen gelinliği o başka tabi ama en önemli şeyimiz o. içine sinsin son an telaşına bırakma tatlım.

tamam canım öğrenip haber versen çok iyi olur gerçekten, teşekkür ederim:34::34:

bu ay bakacam işte artık, ne kadar sürüyor canım ortalama dikimde 1 ay falan sürer mi?

tamam canım öğrenip haber versen çok iyi olur gerçekten, teşekkür ederim:34::34:

bu ay bakacam işte artık, ne kadar sürüyor canım ortalama dikimde 1 ay falan sürer mi?

valla cnm benim ki 4 ay sürecekti. iki ay kaldı işte benim gelinlik biraz işlemeli ama ondan olsa gerek. bide ben beğenmeme ihtimalimide koydum ortaya biraz cık :) gelinlikçiye göre değişiyo birde tatlım. bazısı çabuk dikiyo bazısı üzerinde uzun uzun çalışıo da öyle dikiyo yada dikimini senin zamanına göre düzenleyebiliyo ama en az 3 ay kalsın düğününe yani tatlım en son gittiğim gelinlikçi bana öyle demişti

Ev eşyalarımda belli oldu kızlar...hadi buyrun...

BU salonum; salonumdaki koltuklarda küçük yastıklar mürdüm rengli olacak...berjerlerede minik yastıklar gelecek..dikdörtgen şeklinde onlarında rengi mürdüm olacak..kumaşını beğendik :16::16::16:
Eki Görüntüle 415179
Eki Görüntüle 415180
Eki Görüntüle 415181
Eki Görüntüle 415182

Yatak odam;Bu yatak odasında gri renkte yatak örtüsü almaya karar verdim..yatak odam gri, beyaz ve pudra rengi döşenecek :16::16:
Eki Görüntüle 415183

Buda oturma grubum; yanlız sarı olan renkler olmayacak..sarı olan yerlerde turuncu olacak..turuncu ve kahve olarak ayarladık...tamamen nişanlımın zevki
Eki Görüntüle 415184

Nasıl kızlar :44::44::44:

çok güzeller canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah:16::nazar:

hehe hemen paylaşıyorum canım benim ne demek :16:
ütüm bu tefal aldım 375 tl
Eki Görüntüle 415194

düdüklü tenceremde teefal 186 tl

Eki Görüntüle 415195

tost makinamın markasını unuttum :52: 160 tl ama fiyatını unutmaıdm :9:
yemek masa örtüsü takımınıda 76 tl ye aldım canım
hafta sonu çok masraflı ama güzeldi :32:

iyi günlerde kullan canm:16:

valla cnm benim ki 4 ay sürecekti. iki ay kaldı işte benim gelinlik biraz işlemeli ama ondan olsa gerek. bide ben beğenmeme ihtimalimide koydum ortaya biraz cık :) gelinlikçiye göre değişiyo birde tatlım. bazısı çabuk dikiyo bazısı üzerinde uzun uzun çalışıo da öyle dikiyo yada dikimini senin zamanına göre düzenleyebiliyo ama en az 3 ay kalsın düğününe yani tatlım en son gittiğim gelinlikçi bana öyle demişti

4 ay çok muş gerçekten. benimde 3,5 ayım falan kaldı yetişir herhalde :34::34:
bu aralar hemen fatihe gidip bakmam lazım eğer kafama göre bulamassam diktirmeye başlamam lazım:17::17::17::17:
sen sevcan gelinliğe diktiriyorsun dimi canım? model nasıl olacak merak ettim:17::17:

Son düzenleme:

Tatlım model içine sindi ise nereyi gezersen gez o içine sinen modele geri dönüyorsun...baktıkça sadece kafanı karıştırıyorsun...içine sindiyse o gelinlik al derim :34::34:

Tatlım model içine sindi ise nereyi gezersen gez o içine sinen modele geri dönüyorsun...baktıkça sadece kafanı karıştırıyorsun...içine sindiyse o gelinlik al derim :34::34:

doğru diyosun canım ben bu modele daha öncede demişimdir teee nişandan beri bakıyodum. giyince tam aklımdaki gibide oldu. nişandada aynısı olmuştu. kıyafeti denedim dedim biz bi gezelim sonra geri dönüp aldık. kadın diyo bak gelinliktede aynıısını yapıyosun yine gelip alıcaksın dedi :9:
valla benim içimden de o gelinlik geçiyo. hem diktirme değil uğraşısı yok. düğüne 3 gün kala alırım son denerim tmam işte :9::1:

Kızlar kk da araştırdım, dışarda yeni evli çiftlere sordum, ailemin harcamalarını bize göre uyarladım falan filan derken ortalama harcamaları çıkardım,

Fıkrı olan, bunu unutmuşsun diyenler, bu fazla bence diyenler hiç çekınmesinler :28:

Kira: 750
Aidat: 100
Elektrık: 60
Su: 50
Ev Tel.&İnternet: 60
Cep Tel: 100
Mutfak&Banyo Erzak: 400
Doğalgaz: 260
Yol Masrafları:200
Temızlık:70
Giyim&Extra İhtiyaçlar :250

Toplamda 2300 lira masraf çıkarttım :53:

Canım dışardaydım şimdi geldim hemen burayı açtım. :kkk: barıştık :1: baya kızdı bana ama.birazcıkta soğuk davranıyor ama düzelcek çünkü evlilik hazırlığı için maddi planlarını anlattı eve bırakırken.bu hafta düğün yerinin parası yatcak gibi :)

ayy çok sevindiiiimmm sonunda hadi hayırlısı canım inşallah daha da iyi olur daha dikkatli davranırsınız bundan sonra ikiniz de ne kadar güzel olur ondan sonra her şey:)

Kızlar ben daha hiç gelinlik bakmadım hazır almayı düşünüyorum ama kafama takılan üzerinde beğenmediğim noktolar çıkarsa değiştirirlermi yani üzerinde oynama yaparlarmı bide şimdiden bakmam gerekirmi yoksa hazıranın ortasındamı gıdıp bakmam doğru olur bu arada kiralıycam satın almıycam?

cumartesi spora başladım haftanın 4 günü gidicem allah izin verirse tam 9 kilo fazlam var inşş veririmm:)

Back