• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ne oldu heee ne oldu :ssz: dedik sana o kadaar dimi boşuna yıprattın kendini :3: çok sevindim canım gerçi biliyodum barışıcanıız ama sonunda yüzünün gülmesine çok sevindim :34:

günaydın eylül gelinleriiiiiii hadi uyanın yawwwwww :1:

Günaydın bebeğiim

Eylül olsun bizim ayımız gelsin artık yaaa :24:

Ev eşyalarımda belli oldu kızlar...hadi buyrun...

BU salonum; salonumdaki koltuklarda küçük yastıklar mürdüm rengli olacak...berjerlerede minik yastıklar gelecek..dikdörtgen şeklinde onlarında rengi mürdüm olacak..kumaşını beğendik :16::16::16:
Eki Görüntüle 415179
Eki Görüntüle 415180
Eki Görüntüle 415181
Eki Görüntüle 415182

Yatak odam;Bu yatak odasında gri renkte yatak örtüsü almaya karar verdim..yatak odam gri, beyaz ve pudra rengi döşenecek :16::16:
Eki Görüntüle 415183

Buda oturma grubum; yanlız sarı olan renkler olmayacak..sarı olan yerlerde turuncu olacak..turuncu ve kahve olarak ayarladık...tamamen nişanlımın zevki
Eki Görüntüle 415184

Nasıl kızlar :44::44::44:

Ne yorum yapacagımı tahmın edıyorsun bence Leylam :119:

kızlar bu arada bende hafta sonunda tost makinamı, ütümü, düdüklü tenceremi ve yemek örtüsü setimi aldım çooook keyifliydiii :52::32:

kızlar bu arada bende hafta sonunda tost makinamı, ütümü, düdüklü tenceremi ve yemek örtüsü setimi aldım çooook keyifliydiii :52::32:

Aldın ve paylaşmadın bizimle aşkolsun sanaa :30:

nerden kaç liraya aldın yaz da al gönlumu bari :39:

Hangi marka aldın...kaça aldın nerden aldın??????? ayrıntı ve resimlerle istiyoruz canım :34::34:

Kızlaaaaaarrrr bugün nişanlımla görüştük.Daha doğrusu şöyle oldu.ben anneler günü hadiyemi aldım akşama doğru onlara gittim.annesinin birşeyden haberi yok normal konuştuk sohbet felan.nişanlım beni görünce hoşgeldin felan dedi ama pek konuşmadı benimle moralide baya bozuktu yorgun görünüyodu.sonra tıraş oldu üstünü giyindi.hadi dışarı çıkalım dedi.ben kötü bişey dicek sanıyodum.hiç konu açmadı nereye dedim annene hediye alalım veriyim ordan evlere gidelim dedi.hediyeyi aldıktan sonra biraz oturalımmı kahve içelim deyince tamam dedi.konuyu ben açtım konuştuk bana baya kızdı bidaha yapma böyle bişey felan diye.ama sonuç olarak barıştık :3: hala buraya ait eylül geliniyim :111: Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim kızlar.1 haftayı sizinle sohbet edip rahatlayarak geçirdim :kkk:

günaydın gelinlerim :3:
canım senin adına sevindim şimdide biz azcık atıştık ama suçlu benim, ama yinede gururluyum:1: işin şakası bir süre ders çalışıcam kzılar giremessem beni bağışlayın:50: ve dua edin:5:

Aldın ve paylaşmadın bizimle aşkolsun sanaa :30:

nerden kaç liraya aldın yaz da al gönlumu bari :39:

hehe hemen paylaşıyorum canım benim ne demek :16:
ütüm bu tefal aldım 375 tl
$evtefgv7095.jpg

düdüklü tenceremde teefal 186 tl

$Screen shot 2012-05-14 at 9.26.09 AM.png

tost makinamın markasını unuttum :52: 160 tl ama fiyatını unutmaıdm :9:
yemek masa örtüsü takımınıda 76 tl ye aldım canım
hafta sonu çok masraflı ama güzeldi :32:

özşen
tatlım okudum barışmışınız...çoookkk sevindim...biz sana dedik üzülme...erkekler dayanamaz...o sana bir hafta boyunca ders vermek istedi anlaşılan...sonuçta barıştınız harika :32::32::32:

özşen
tatlım okudum barışmışınız...çoookkk sevindim...biz sana dedik üzülme...erkekler dayanamaz...o sana bir hafta boyunca ders vermek istedi anlaşılan...sonuçta barıştınız harika :32::32::32:

aaaa barışmışlar mı ben görmedim , çok sevindim canım:46::46::46: bak herşey düzeldi:46::46:

günaydın eylülün en güzel gelinleri:3::3::3:

mmousse aldıkların çok güzel canım , güle güle kullanın hepsini:46::46::46::46:

kardelen hoşgeldin canım. bu gün sabah foruma oturunca sen geldin aklıma:34: nasılsın bakalım uzun zamandır gelmiyorsun foruma, hazırlıklar ne alemde

Son düzenleme:
kardelen hoşgeldin canım. bu gün saha foruma oturunca sen geldin aklıma:34: nasılsın bakalım uzun zamandır gelmiyorsun foruma, hazırlıklar ne alemde

:1: iyiyim tatlım uğraşıyorum iş güç. o kadar yoğunumki foruma bile uğrayamıyorum . hazırlığa dair küçük küçük şeyler aldım hep. kayda değer birşey almadım yani :1: ama yarın 3. gelinlik provam var ona gidicem. öyle yani cnm . beyaz eşyaların hepsini almıştık zaten. bi dahaki ayda televizyon alıcaz. temmuzdada koltuk takımı yatak odası tv ünitesi felan hepsini gidip alıcaz . yani şu anda beklemedeyiz :1: temmuzun başındada ev bakmaya başlıycaz. ağustos gibi felan tutmak istiyoruz evi. öyle yani şu an tamamen beklemedeyiz :1: şimdi ufak tefek şeyleri halletmeye çalışıyorm. sen neler yapıosun cnm?

günaydın eylül'ün en güzel gelinleri :)))

özşen tatlım hadi gözün aydın :)) dün ara ara baktım buraya belki bir haber verirsin diye :)

mmousee cnm iyi günlerde kullan cicilerini :))

liberte11 cnm senin mobilyaların da hayırlı olsun. yatak odası tkmına bayıldım. yalnız kızma bana ama koltuk tkmını farklı reknlerde, diğer odalarına uyumlu renklerde mi yaptırsaydın acaba? birde koltuk kenarları olmayan tkm almışsın umarım ilerde kullanımda sıkıntı çekmezsin? yinede senin içine sindiyse kocişinle birlikte mutlu günlerde kullanmanı dilerim :)

ee herkes bir şeyler yaparda ben yapmaz mıyım ayol. bizde aşkımla evimize ufak tefek eşyalar aldık. dekoratif mumlar, peçetelik, temizlik bezi vs falan :)))

günaydın eylül'ün en güzel gelinleri :)))

liberte11 cnm senin mobilyaların da hayırlı olsun. yatak odası tkmına bayıldım. yalnız kızma bana ama koltuk tkmını farklı reknlerde, diğer odalarına uyumlu renklerde mi yaptırsaydın acaba? birde koltuk kenarları olmayan tkm almışsın umarım ilerde kullanımda sıkıntı çekmezsin? yinede senin içine sindiyse kocişinle birlikte mutlu günlerde kullanmanı dilerim :)

ee herkes bir şeyler yaparda ben yapmaz mıyım ayol. bizde aşkımla evimize ufak tefek eşyalar aldık. dekoratif mumlar, peçetelik, temizlik bezi vs falan :)))

Tatlım çok haklısın...bende dedim nişanlıma ama vazgeçiremedim...o hep böle bir takım istedi...kıramadım..renklerinide o beğendi...turuncuyu seviyor...yatak odası, salon, mutfak hepsini ben beğendim..hiç karışmadı...oturma odasıda benim istediğim olsun aşkım dedi...bende ona karışmadım...içimede sindi...ilerde durumumuz iyi olursa daha güzellerini alırız :16::16::16:

Back