Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin durumlar ne oldu bugün pazar yeter yani uzattığı( ben de senin gibi strese girince çabuk kilo veriyorum hasret çektiğim için de kötü etkileniyorum
Kızlaaaaaarrrr bugün nişanlımla görüştük.Daha doğrusu şöyle oldu.ben anneler günü hadiyemi aldım akşama doğru onlara gittim.annesinin birşeyden haberi yok normal konuştuk sohbet felan.nişanlım beni görünce hoşgeldin felan dedi ama pek konuşmadı benimle moralide baya bozuktu yorgun görünüyodu.sonra tıraş oldu üstünü giyindi.hadi dışarı çıkalım dedi.ben kötü bişey dicek sanıyodum.hiç konu açmadı nereye dedim annene hediye alalım veriyim ordan evlere gidelim dedi.hediyeyi aldıktan sonra biraz oturalımmı kahve içelim deyince tamam dedi.konuyu ben açtım konuştuk bana baya kızdı bidaha yapma böyle bişey felan diye.ama sonuç olarak barıştıkhala buraya ait eylül geliniyim :111: Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim kızlar.1 haftayı sizinle sohbet edip rahatlayarak geçirdim
![]()
Sonunda canım, hadi gözün aydın
Hayır bellıydı böyle olacağı bu kadar atla deve birşey değil ki yaptığın çok sevindim tatlım herşey eskısınden daha güzel olur inşallah :)
kızlar bende çok iştahlıyımdır kilo vermem lazım 6 7 kilo civarı:18lates topu aldık aşkmnan hayırlısı olsun bakalım:18:
bu sene çogunluk eylülde evlenecek galiba:):)
Hepimiz güzel huzurlu aşk dolu evlilikler yaparız inşallah ... ay çok heyecanlı yaaaaa![]()
Sende mı eylulde evlenıyorsun yoksaa :)
Ofis arkadaşıma da sipariş vermiştik gelmiş hatta başladı bakalım sonuç alıcak gibi duruyor başta zorlandı ama idare edıyor :)
İnşallah sende istediğin kiloları verırsın , en kotu ıhtımal sağlıklı birşey, vücut esnıyor, vücut direnci ve kondisyonunu sağlıyor, nefes egzersizleri sayesınde doğru nefes alma öğrenılıyor( hamılelıkte çok faydalıymış bu ileriye donuk) bel kemıgı rahatsızlıklarını da tedavi edıyor, yanı spor neticesinde bir de.
Bunca şeyi yaparken bir de kalorılerını yakıyor daha ne :) İnşallah istediğin kılolarını verırsın canım benım :)
oyle diye konuşuyoruz nişanlıyım bnde nişanlım en kısa zamanda olsun diyor eylül uygun güzel bir zaman bnce ama bir çok tanıdıgmz eylülde evlenecekkk:)[/QUO
Canım evet eylül gelini çok bu sene ağutosun büyük kızmı Ramanzan oluca öncesinede yetiştiremeyecekler havalar soğumadan evleniyor.geç olsunda güç olmasın canım![]()
canım senin durumlar ne oldu bugün pazar yeter yani uzattığı( ben de senin gibi strese girince çabuk kilo veriyorum hasret çektiğim için de kötü etkileniyorum
Sana zayıflamak için bir tavsiyede bulunabilirim canım :) ben zayıflamak istemesemde sindirim sorunlarım (çok yavaş) olduğu için yapıyorum.doğadan markasının kayısılı ve mısır püsküllü form çayı var.hergün içme alışkanlık yapar sindiriminde.2 günde bir yatmadan önce iç.sindirimi hızlandıryor bu çay ve zayıflatıyor bu şekildekızlar bende çok iştahlıyımdır kilo vermem lazım 6 7 kilo civarı:18lates topu aldık aşkmnan hayırlısı olsun bakalım:18:
Sana zayıflamak için bir tavsiyede bulunabilirim canım :) ben zayıflamak istemesemde sindirim sorunlarım (çok yavaş) olduğu için yapıyorum.doğadan markasının kayısılı ve mısır püsküllü form çayı var.hergün içme alışkanlık yapar sindiriminde.2 günde bir yatmadan önce iç.sindirimi hızlandıryor bu çay ve zayıflatıyor bu şekilde(elmalı ve limonlusuda var fakat onlar yazdıklarım kadar etkili değil)
ne oldu heee ne olduKızlaaaaaarrrr bugün nişanlımla görüştük.Daha doğrusu şöyle oldu.ben anneler günü hadiyemi aldım akşama doğru onlara gittim.annesinin birşeyden haberi yok normal konuştuk sohbet felan.nişanlım beni görünce hoşgeldin felan dedi ama pek konuşmadı benimle moralide baya bozuktu yorgun görünüyodu.sonra tıraş oldu üstünü giyindi.hadi dışarı çıkalım dedi.ben kötü bişey dicek sanıyodum.hiç konu açmadı nereye dedim annene hediye alalım veriyim ordan evlere gidelim dedi.hediyeyi aldıktan sonra biraz oturalımmı kahve içelim deyince tamam dedi.konuyu ben açtım konuştuk bana baya kızdı bidaha yapma böyle bişey felan diye.ama sonuç olarak barıştıkhala buraya ait eylül geliniyim :111: Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim kızlar.1 haftayı sizinle sohbet edip rahatlayarak geçirdim
![]()
Günaydın şekerler![]()
Günaydın tatlım nasıldı haftasonu![]()
ne oldu heee ne oldudedik sana o kadaar dimi boşuna yıprattın kendini
çok sevindim canım gerçi biliyodum barışıcanıız ama sonunda yüzünün gülmesine çok sevindim
günaydın eylül gelinleriiiiiii hadi uyanın yawwwwww![]()
Ev eşyalarımda belli oldu kızlar...hadi buyrun...
Nasıl kızlar :44::44::44: