eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar bende çok iştahlıyımdır kilo vermem lazım 6 7 kilo civarı:18lates topu aldık aşkmnan hayırlısı olsun bakalım:18:

canım senin durumlar ne oldu bugün pazar yeter yani uzattığı ( ben de senin gibi strese girince çabuk kilo veriyorum hasret çektiğim için de kötü etkileniyorum

Canım dışardaydım şimdi geldim hemen burayı açtım. barıştık baya kızdı bana ama.birazcıkta soğuk davranıyor ama düzelcek çünkü evlilik hazırlığı için maddi planlarını anlattı eve bırakırken.bu hafta düğün yerinin parası yatcak gibi :)

Kızlaaaaaarrrr bugün nişanlımla görüştük.Daha doğrusu şöyle oldu.ben anneler günü hadiyemi aldım akşama doğru onlara gittim.annesinin birşeyden haberi yok normal konuştuk sohbet felan.nişanlım beni görünce hoşgeldin felan dedi ama pek konuşmadı benimle moralide baya bozuktu yorgun görünüyodu.sonra tıraş oldu üstünü giyindi.hadi dışarı çıkalım dedi.ben kötü bişey dicek sanıyodum.hiç konu açmadı nereye dedim annene hediye alalım veriyim ordan evlere gidelim dedi.hediyeyi aldıktan sonra biraz oturalımmı kahve içelim deyince tamam dedi.konuyu ben açtım konuştuk bana baya kızdı bidaha yapma böyle bişey felan diye.ama sonuç olarak barıştık hala buraya ait eylül geliniyim :111: Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim kızlar.1 haftayı sizinle sohbet edip rahatlayarak geçirdim

Sonunda canım, hadi gözün aydın

Hayır bellıydı böyle olacağı bu kadar atla deve birşey değil ki yaptığın çok sevindim tatlım herşey eskısınden daha güzel olur inşallah :)

Sonunda canım, hadi gözün aydın

Hayır bellıydı böyle olacağı bu kadar atla deve birşey değil ki yaptığın çok sevindim tatlım herşey eskısınden daha güzel olur inşallah :)

Sağol canımm evet doğru söylüyosun canım dışardan olayı daha net görebiliyo insan ama içinde olunca sıkılıyo bunalıyo işte,oda sıkılmış,üzülmüş görünüşünden anladım, beni özleyip özlemediğini sordum özlemedim dedi ama biliyorum çok özlemişti şımarmayım diye öyle dedi

bu sene çogunluk eylülde evlenecek galiba:):)

Hepimiz güzel huzurlu aşk dolu evlilikler yaparız inşallah ... ay çok heyecanlı yaaaaa

kızlar bende çok iştahlıyımdır kilo vermem lazım 6 7 kilo civarı:18lates topu aldık aşkmnan hayırlısı olsun bakalım:18:

Ofis arkadaşıma da sipariş vermiştik gelmiş hatta başladı bakalım sonuç alıcak gibi duruyor başta zorlandı ama idare edıyor :)

İnşallah sende istediğin kiloları verırsın , en kotu ıhtımal sağlıklı birşey, vücut esnıyor, vücut direnci ve kondisyonunu sağlıyor, nefes egzersizleri sayesınde doğru nefes alma öğrenılıyor( hamılelıkte çok faydalıymış bu ileriye donuk) bel kemıgı rahatsızlıklarını da tedavi edıyor, yanı spor neticesinde bir de.

Bunca şeyi yaparken bir de kalorılerını yakıyor daha ne :) İnşallah istediğin kılolarını verırsın canım benım :)

Sende mı eylulde evlenıyorsun yoksaa :)

oyle diye konuşuyoruz nişanlıyım bnde nişanlım en kısa zamanda olsun diyor eylül uygun güzel bir zaman bnce ama bir çok tanıdıgmz eylülde evlenecekkk:)

inş canım yaa in başarırımbide

canım senin durumlar ne oldu bugün pazar yeter yani uzattığı ( ben de senin gibi strese girince çabuk kilo veriyorum hasret çektiğim için de kötü etkileniyorum

Canım az kaldı eylüle hayırlısıyla kavuşcaksınız az daha sabır

Sana zayıflamak için bir tavsiyede bulunabilirim canım :) ben zayıflamak istemesemde sindirim sorunlarım (çok yavaş) olduğu için yapıyorum.doğadan markasının kayısılı ve mısır püsküllü form çayı var.hergün içme alışkanlık yapar sindiriminde.2 günde bir yatmadan önce iç.sindirimi hızlandıryor bu çay ve zayıflatıyor bu şekilde (elmalı ve limonlusuda var fakat onlar yazdıklarım kadar etkili değil)

bende liptonunkini içiyorum kayısılı form çayı onun da çok etkisi oluyor metabolizma konusunda aslında bir başlasam çok azimliyimdir ama başlamam lazım bir an önce
nestle nesfit 14 gün programına başlıcam platesle beraber 2 hafta sonra işler yoluna girince inşallah sonrası da kolay olur inşalllah

ne oldu heee ne oldu dedik sana o kadaar dimi boşuna yıprattın kendini çok sevindim canım gerçi biliyodum barışıcanıız ama sonunda yüzünün gülmesine çok sevindim
Günaydın şekerler

günaydın eylül gelinleriiiiiii hadi uyanın yawwwwww

Günaydın tatlım nasıldı haftasonu

Buradayım kuzum...hafta sonu nişanlımma birlikteydik...bası sorunlar oldu onları hal ettik..mobilyalarımızı seçtik güzel bir hafta sonu geçirdik

Ev eşyalarımda belli oldu kızlar...hadi buyrun...

BU salonum; salonumdaki koltuklarda küçük yastıklar mürdüm rengli olacak...berjerlerede minik yastıklar gelecek..dikdörtgen şeklinde onlarında rengi mürdüm olacak..kumaşını beğendik
Eki Görüntüle 415179
Eki Görüntüle 415180
Eki Görüntüle 415181
Eki Görüntüle 415182

Yatak odam;Bu yatak odasında gri renkte yatak örtüsü almaya karar verdim..yatak odam gri, beyaz ve pudra rengi döşenecek
Eki Görüntüle 415183

Buda oturma grubum; yanlız sarı olan renkler olmayacak..sarı olan yerlerde turuncu olacak..turuncu ve kahve olarak ayarladık...tamamen nişanlımın zevki
Eki Görüntüle 415184

Nasıl kızlar :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…