• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

aminnn bi an önce gelsin yaa bi de benim aşkım uzakta ayda bi ancak geliyo daralıyorum iyice ben maraşta o izmirde çatladım öldüm dayanamıyorum 2 eylül bi kelse de aşkımla uyansam artık yaaa artık burda durmak istemiyorum hemen yanına gitmek istiyorum çok seviyorum çooookkkk yokluğu cehennem gibi Allah yokluğunu yaşatmasın :50:

Amin.Maşallah canım :nazar: Allah birbirineze olan sevginizi ebedileştirsin.

guase13

bebeğim sen otel rezervasyonu yaptırmıstın? Şartlar nasıl? Oda standart mı dedıklerı kadar iyi bir oteli mi acaba ya?

ağırdan sattığı kesin.ama huyunu düşünüce bitirse bitirirdi şimdiye kadar.sanırım bidaha yapmıyım diye burnumu sürtüyor.yok canım bi ara konuşuruz derken pazar gününü kasteddi yine.çok yorgun oluyo bazen dinleniyodu gündüzleri, akşam çıkıyoduk o yüzden öyle demiştir.ama üzdü yani çok :43: dayanamadım canım evet yazıverdim msn de görünce.ama durum saçma yani en azından konuşcağımız günü biliyim diye.artık hiç düşmem üstüne kendime söz verdim.sizin çten olduğunuzu biliyorum tatlım çok sağolun.siz olmasaydınız moralmen iyice çökecektim. canım çok sağol rahatsız etmek istemem çok içtensin teşekkür ederim :46:

ne demek canım benim burda birbirimize destek oluyoruz hiçbie çıkarımız yok. ben hepinizi yakından tanıyo gibiyim artık.o yüzden böyle konuşuveriyorum bazen :9:
umarım herşey çok iyi olur. ama 7 sene dile kolay bu olay için biticeni düşünmüyorum. sen gönlünü ferah tut :34:
al bakalım bende çay ykmuş birayla idare edelim :9::7:

ne demek canım benim burda birbirimize destek oluyoruz hiçbie çıkarımız yok. ben hepinizi yakından tanıyo gibiyim artık.o yüzden böyle konuşuveriyorum bazen :9:
umarım herşey çok iyi olur. ama 7 sene dile kolay bu olay için biticeni düşünmüyorum. sen gönlünü ferah tut :34:
al bakalım bende çay ykmuş birayla idare edelim :9::7:

:113: edelim canım :7: :7: :)))))

calista resort hotel var belekte bilen duyan varmı kızlar aşkım onu beğenmiş bende beğendm ama terddutlerm war:47:

Herkeseee iyiakşamlaaaarr kızlar.Umarım pazar güzel şeyler yazarım buraya.Hepinize iyi hafta sonları, hazırlıklarınızda kolaylıklar dilerim :34:

güzel gelinlerrr ben çıkıyorum hepinize iyi bol aşklı hafta sonları :9: pazartesi gldiğimizde 3 gün daha eksilmiş olucak :16:
çok öptüm hepinizi :54:

bende çıkıyorum birazdan kızlar iyi akşamlar hepinizeeee :32: :32: :32: :32: :32:

guase13

bebeğim sen otel rezervasyonu yaptırmıstın? Şartlar nasıl? Oda standart mı dedıklerı kadar iyi bir oteli mi acaba ya?

canım evet yaptırdım adam &eve otel balayı konsepti uygulanıcak satndart oda ultra herşey bedava :1: valla kime desem bilenler biliyor ve süper yere gidiyosun diyorlar ben diğerlerine kulak asmıyorum karalama birazda iyi geççeğine inanıyorum inş. öyle olur

canım evet yaptırdım adam &eve otel balayı konsepti uygulanıcak satndart oda ultra herşey bedava :1: valla kime desem bilenler biliyor ve süper yere gidiyosun diyorlar ben diğerlerine kulak asmıyorum karalama birazda iyi geççeğine inanıyorum inş. öyle olur

Bende istiyorum ama dur bakalım :9

calista resort hotel var belekte bilen duyan varmı kızlar aşkım onu beğenmiş bende beğendm ama terddutlerm war:47:

Belek istiyorum bende, ama otele karar vermedım, bakalım hayırlısı :1:

Kızlar çıktım bende opuyorum kocaman :16: :16:

kimsecikler yokkkkkk :14: :14: :14: c.tesi çalışmaktan nefret ediyorummmm :(

kızlar belek max royal a gidicez inşallah balayına kararımızı verdk gbi salonu tutunca rezervazyonumuzu yaptrcazzz:52:

kızlar belek max royal a gidicez inşallah balayına kararımızı verdk gbi salonu tutunca rezervazyonumuzu yaptrcazzz:52:

hayırlı olsun canım inş çok eğlenirsiz bende belek adam&eve deyim tarihler uyarsa görüşürüz :1::1::1: fiyatı nedir otelin canım?

hayırlı olsun canım inş çok eğlenirsiz bende belek adam&eve deyim tarihler uyarsa görüşürüz :1::1::1: fiyatı nedir otelin canım?

7gece 4500/5000tl arası ama tanıdık var %15 indirim yapıcak bize canım

Back