ohooooo takma kafana yahu hadi git kendine benden bir çay ısmarlaneşelen bak şuraya yazıyorum pazartesi senin için güzel olacak
![]()
![KK68 :68: :68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohooooo takma kafana yahu hadi git kendine benden bir çay ısmarlaneşelen bak şuraya yazıyorum pazartesi senin için güzel olacak
![]()
aminnn bi an önce gelsin yaa bi de benim aşkım uzakta ayda bi ancak geliyo daralıyorum iyice ben maraşta o izmirde çatladım öldüm dayanamıyorum 2 eylül bi kelse de aşkımla uyansam artık yaaa artık burda durmak istemiyorum hemen yanına gitmek istiyorum çok seviyorum çooookkkk yokluğu cehennem gibi Allah yokluğunu yaşatmasın![]()
ağırdan sattığı kesin.ama huyunu düşünüce bitirse bitirirdi şimdiye kadar.sanırım bidaha yapmıyım diye burnumu sürtüyor.yok canım bi ara konuşuruz derken pazar gününü kasteddi yine.çok yorgun oluyo bazen dinleniyodu gündüzleri, akşam çıkıyoduk o yüzden öyle demiştir.ama üzdü yani çokdayanamadım canım evet yazıverdim msn de görünce.ama durum saçma yani en azından konuşcağımız günü biliyim diye.artık hiç düşmem üstüne kendime söz verdim.sizin çten olduğunuzu biliyorum tatlım çok sağolun.siz olmasaydınız moralmen iyice çökecektim. canım çok sağol rahatsız etmek istemem çok içtensin teşekkür ederim
![]()
ne demek canım benim burda birbirimize destek oluyoruz hiçbie çıkarımız yok. ben hepinizi yakından tanıyo gibiyim artık.o yüzden böyle konuşuveriyorum bazen
umarım herşey çok iyi olur. ama 7 sene dile kolay bu olay için biticeni düşünmüyorum. sen gönlünü ferah tut
al bakalım bende çay ykmuş birayla idare edelim![]()
güzel gelinlerrr ben çıkıyorum hepinize iyi bol aşklı hafta sonlarıpazartesi gldiğimizde 3 gün daha eksilmiş olucak
çok öptüm hepinizi![]()
guase13
bebeğim sen otel rezervasyonu yaptırmıstın? Şartlar nasıl? Oda standart mı dedıklerı kadar iyi bir oteli mi acaba ya?
canım evet yaptırdım adam &eve otel balayı konsepti uygulanıcak satndart oda ultra herşey bedavavalla kime desem bilenler biliyor ve süper yere gidiyosun diyorlar ben diğerlerine kulak asmıyorum karalama birazda iyi geççeğine inanıyorum inş. öyle olur
calista resort hotel var belekte bilen duyan varmı kızlar aşkım onu beğenmiş bende beğendm ama terddutlerm war![]()
Amin.Maşallah canımAllah birbirineze olan sevginizi ebedileştirsin.
teşekkür ederim canım benim inşallah siz de bir an önce eski günlerinize dönüp çok mutlu olursunuz![]()
kimsecikler yokkkkkk![]()
![]()
c.tesi çalışmaktan nefret ediyorummmm
![]()
kızlar belek max royal a gidicez inşallah balayına kararımızı verdk gbi salonu tutunca rezervazyonumuzu yaptrcazzz![]()
hayırlı olsun canım inş çok eğlenirsiz bende belek adam&eve deyim tarihler uyarsa görüşürüzfiyatı nedir otelin canım?