• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

iyi geceler kızlar
leylada burdaymış
beklenmeyen adet günlerimiz aynı sende varmı canım bi gelişme benim kasıklarımda ağrı var ama psikolojikmi bilmiyorum

yaa kızlar ben bugün sabahtan beri çok üşüyorum kat kat giydim ama ısınamadım bir türlü hamileler üşürlermiş ama bugün hiç ısınmadım hasta falanmı oluyorumki korktum valla sebebi sadece hamileliktir inşallah

yaa kızlar ben bugün sabahtan beri çok üşüyorum kat kat giydim ama ısınamadım bir türlü hamileler üşürlermiş ama bugün hiç ısınmadım hasta falanmı oluyorumki korktum valla sebebi sadece hamileliktir inşallah
tatlım bugünde hava güzeldi ama...sen hamilelikten üşürsün. kendine dikkat et canım.

ayse ve leyla benimde adet tarihim 27 eylül karnım ve kasıklarım ağrıyor,karnımda şişlik var ve akıntım va.ilk hamileliğimde aynı şeyleri yaşamıştım sizde neler var

arkadaslar bişiy sorucam bir arkadasımdan duymustum erken hamilelik belirtilerinde göbekte çok belirgin olmayan kahverengi bi çizgi oluyormus doğrumu acaba bileniniz var mı?

tatlım bugünde hava güzeldi ama...sen hamilelikten üşürsün. kendine dikkat et canım.

heralde ondan canım ne biliyim. ay o kadar sakınıyorumki herşeyden dikkatli olmak zorundayım ben bebişim için:emir_bebek: :))))) herşey onun için bu korkularda stresde hepsi onun için

ayse ve leyla benimde adet tarihim 27 eylül karnım ve kasıklarım ağrıyor,karnımda şişlik var ve akıntım va.ilk hamileliğimde aynı şeyleri yaşamıştım sizde neler var

canım benim kasıklarımda çok ağrı var batma şeklinde bide inanılmaz şiş ve sert
kendini kaptırma ayşe diyorum ama bilmiyorum işte
akıntı bendede var beyaz kokusuz yoğun ve kaygan bide azda olsa göğüslerim şiş

arkadaslar bişiy sorucam bir arkadasımdan duymustum erken hamilelik belirtilerinde göbekte çok belirgin olmayan kahverengi bi çizgi oluyormus doğrumu acaba bileniniz var mı?

genelde hamileliğin ileriki aylarında çıkıyormuş bu çizgi canım
ama bazı kişilerde hamilelik belirtisi olrak hemen çıkarmış hatta bendede var daha öğrenmeden çizgiyi gördüm ben :))))

canım başka bi topicte okudum ikiz bebeklerini düşürmüşsün çok geçmiş olsun
tedaviylemi ikiz olmuştu

Back