haa kızlar bu arada yukardaki ve asagıdaki setleri karacadan kampanyalı almıstık.sanırım hala devam ediyor.
82 parca porselen yemek takımı
burda pembe gibi cıkmıs ama kırmızı
işte kızlar bu kahvaltı takımı,catak bıcak takımı,porselen takım ve celik tencere setini karacadan ceyiz kampayasından aldık.aklınızda bulunsun fiyatlar makul,secenek çok fazla
sizce hangı yemek takımı guzel benım var aslında ama bıde ozel gunlere alcmda suankı cok sade bısey
bıde kahvaltı takımı alcam porlandtan alcaktım ondada cok şıkları var ama bunu aksam gordum yanı model aynı ama desen farklı benım beğendımde sadece bı tane zambak gıbı bı cıcek vardı o desenı bulamadım sızce nasıl
Mutafağım için aldığım havluluk.. Havlusuyla beraber 15 ytl.. Resimde gördüğünüz gibi yedek havlu bölmesi de var.. Buraya ben peçeteleri elbezlerini vs.. koymayı düşünüyorum..
Bunlarda benim 2ay önce aldıklarım arkadaşlar hepsi 700 Ytl
pratik el süpürgesi,ütü,sert meyve sıkacağı,kettle,tost makinası,ekmek kızrtma makinası,el blender takımı
1ay öncede beyaz eşyalarımı aldım onlarda Beko.. çamaşır makinası,bulaşık makinası,ankastre fırın, davlumbaz bunlarda 3Ytl..
plazma tv ve buzdolabını da nişanlım alacak. diğerlerinide daha sonra eklicem
sarev nevresim takımım yoldan geçerken vitrinde yatağn üstünde görüp vurulmuştm hemen içeri dalıp almıştm 170 ytlydi o zaman 1 yıl önce nerdeyse pamuklu saten siyah beyaz çiçekli yerleri kadife gibi kabartmalı çarşafı lastikli bence rastlarsanz bütcenize de uyarsa alın derim arkadaşlar yatak örtüsü gibi de kullanabilirsiniz
bunlar yemek takımlarım birisini gündelik diğerinide misafirler için aldık ama ben karar weremedim hangisi gündelik olsun die??????
bunların ikisini beraber alınca bu mama setini hediye etmişlerdi:)