eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

fritozum

arkadaslar fiyatı biraz tuzlu ama gercekten tavsiye ediyorum kullananlar çoook memnun.evde tozdan eser kalmıyormus

Son düzenleyen: Moderatör:

mikrodalgam
annem yıllardır kullanıyor tık demedi daha.su anda kampanya da 220 den 130 a dusmus...

fırınım

kilomda buna dusse keske :))))

kahvaltı takımım

catal bıcak takımım..

haa kızlar bu arada yukardaki ve asagıdaki setleri karacadan kampanyalı almıstık.sanırım hala devam ediyor.

82 parca porselen yemek takımı

burda pembe gibi cıkmıs ama kırmızı

işte kızlar bu kahvaltı takımı,catak bıcak takımı,porselen takım ve celik tencere setini karacadan ceyiz kampayasından aldık.aklınızda bulunsun fiyatlar makul,secenek çok fazla

kahve makinam

tac doğa

ozdilek

battaniyem

39 ytl :) storway

ortanca 64 ytl

sizce hangı yemek takımı guzel benım var aslında ama bıde ozel gunlere alcmda suankı cok sade bısey

bıde kahvaltı takımı alcam porlandtan alcaktım ondada cok şıkları var ama bunu aksam gordum yanı model aynı ama desen farklı benım beğendımde sadece bı tane zambak gıbı bı cıcek vardı o desenı bulamadım sızce nasıl

Taze taze resimler :teytey:

Bunları dün mudodan aldım outlet mağazasından fiyatlar çok uygundu toplam 30 ytl tuttular..

Çerezlikler, meşrubat bardakları, yumurtalıklar, çay tabakları ve tuzlukla şekerlik içinde kendi kaşıkları da var görünüyor sapları zatii

ütüm bu tefalden 120 ytl ye almıştık

bu su ısıtıcısını da sanırım 55 ytl ye aldık

bunuda bir arkadaşım hediye aldı 60 ytl

bu da çaydanlığım

baharat takımım bu tip ağzı ahşap kendisi porselen
3 büyük 4 küçük ve bunların yerleştirildiği aparatıyla 50 ytl arkadaşım hediye almıştı yine

çatal kaşık bıçak takımımın resmini bulamadım ama karacanın düz bir model hafif S şeklinde kulbu 250 ytl ye almıştım

porselen takımımda kütahya onunda resmini bulamadım 300 ytlye almıştım

Mutafağım için aldığım havluluk.. Havlusuyla beraber 15 ytl.. Resimde gördüğünüz gibi yedek havlu bölmesi de var.. Buraya ben peçeteleri elbezlerini vs.. koymayı düşünüyorum..

Bu da evim için yaptığım rölyef tablom.. Buna fiyat biçemicem çünkü tamamen kendi el emeğim..

Bunlarda benim 2ay önce aldıklarım arkadaşlar hepsi 700 Ytl
pratik el süpürgesi,ütü,sert meyve sıkacağı,kettle,tost makinası,ekmek kızrtma makinası,el blender takımı
1ay öncede beyaz eşyalarımı aldım onlarda Beko.. çamaşır makinası,bulaşık makinası,ankastre fırın, davlumbaz bunlarda 3Ytl..
plazma tv ve buzdolabını da nişanlım alacak. diğerlerinide daha sonra eklicem

Kızlar bunlar çok hoşuma gitti. Markası blue house.. Hiç duymamıştım ben bu markayı kullanan veya bilen var mı? iyi midir sizce?

bende bunu alcam cnm saklama kaplarıyla bırlıkte hem kalıtelı hemde cok ucuz suankı fıyatı 165ytl

arzum yeni cıkarmıs bu robotu degisik digerlerine göre dikey kullanımı nasıldır acaba

bide bu var king fiyatida uygun 70 ytl
kullanan varmı

ben hala philipsi almayi düsünüyorum ama

Son düzenleme:
sarev nevresim takımım yoldan geçerken vitrinde yatağn üstünde görüp vurulmuştm hemen içeri dalıp almıştm 170 ytlydi o zaman 1 yıl önce nerdeyse pamuklu saten siyah beyaz çiçekli yerleri kadife gibi kabartmalı çarşafı lastikli bence rastlarsanz bütcenize de uyarsa alın derim arkadaşlar yatak örtüsü gibi de kullanabilirsiniz

bunlar yemek takımlarım birisini gündelik diğerinide misafirler için aldık ama ben karar weremedim hangisi gündelik olsun die??????
bunların ikisini beraber alınca bu mama setini hediye etmişlerdi:)

bu tencere setim bunlara uygun olsun diye baharat takımı we cezwemide aldım

ıns olur ılk defa yukluyorum klozet takımım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…