tatlı tabağını, çatal, bıçağını ve fincanlarını kahwaltı tk olarak kullanmayı düşündüğün yemek takımım... amerikan serwisleride war tam 60 parça hemde 141 ytl:)
özel günlerde yatak örtüsü olarak kullanmayı düşündüğüm kokoş pike takımım... coton saten nevresim takımı ile birlikte 365 ytl... picnic collection markası... merak edenler için: pembesi, moru, siyahı, kırmızısı, bal köpüğü rengi de war...
daysinsolourstan aldığım pikeli nevresim takımı:) 75ytl almıştım geçen sene kampaya wardı:) bu sene sanırım 116 ytl...
bu da yataştan, çok beğenmiştim ama kalmamıştı hiçbi yerde sevgilimin kuzeni yataşta çalışıyor, arayıp bulup almış bana hediye canım yaa ne tatlı...
bunuda geçen sene yataştan aldım. 155ytl. aslında benimki mor kenarlarıda turuncu ama onun fotosun bulamadım:) nevresimli pike...
nevresimlerim bu kadar. bikaç tanede dandirikler var... bi kaç tanede çeyizciden alınmış. bu kadar nevresimim... yeter sanırım:) bana kalsa 250 tane daha beğendiğim model var ama neyseeee...
bu da ütüm philips azur 4640i... en iyi ütü markasını mı tabiki philips üstüne tanımam ikinci sırada braun... philipsin azur seri mükemmel... ne kadara aldığımı hatırlamıorum daha yeni aldım ama sanırım 300küsürdü...
philips rondom. 50ytl aldım. düşünenler için teknosada kampanyada 50 alabilirsiniz...
philips marathron elektrik süpürgem, çok araştırdım umarım pişman olmam... bu da sanırım 400 küsürdü...
erzak saklama kavanozlarımda buna benziyor koyu ahşap kapaklı cam, ilk çeyiz alışwerişim bu kavanozlarla başlamıştı... baya dalga geçmiştim... çeyizime ilk 4 tane saklama kavanozu aldım diye:)
2 sene önceydi tanesini 4.5ytl almıştım...
rendemde buna benziyor, ama tutma yeri yeşil:) geçen sene yakın bi arkadaşım sürekli onu hatırlamam için hediye olarak aldı... rende yaptıkça onu hatırlayıp arayım diye:)
bu da günlük kullanmalık yemek tk benziyor benimki 24 parça geçen sene 39ytl almıştım kütahya porselen. bu desene benziyor renkleri böyle ama aynısını bulamadım netten...
birde gene kütahya porselenin klasik sarı çizgili modelinden war günlük kullanmak için:)