Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)
iyi akşamlar kızlar
bunu bugün annem bana almış sağolsun.bende hemen sizlerle paylaşıyorum :) pike ve nevresim takımı aynı model. pikesi ve nevresimi ayrı ayrı kullanılabiliyor.pikesini günlük yatak örtüsü olarakta kullanmayı düşünüyorum.
Bu da blenderım:) Evde annem kullanıyor aynısını. Bayılıyorum buna, kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Nette de çok ucuza buldum. Anneme 20 yıl önce 250 YTL ye almıştık. Şimdi mağazalarda 290 YTL. Ben 210 a aldım:)
bu arada kızlar direk kendi evinize geçiyosanız ankastrelerinizi alırsınız fırın falan ama biz de dediğiniz gibi yapmayı düşünüyoruz kiralardan kurtulana kadar.. gerçi biz arçeliğe ayırttık eşyaları, taksidini ödüyo müstakbel kocişim ama çıkarken değiştirme imkanımız olacakmış.. ben fırını bırakıp set üstü almayı düşünüyorum.. hatta şimdiki evimde kullandığımı geçiriverebilirim kendi evimize geçene kadar kullanırız..
kızlar bunlarda benim çeyizimden
çatal bıçak takımımın modelini hatırlamıyom o yüzden detaylı koymadım bide bunlara ek olarak çay seti var resmini bulamadım yemek takımımla aynı deseni var hepsini yanlış hatırlamıyorsam 1100 ytl civarında bi fiyata almıştım