bornoz seti 180e geldi yanlış hatırlamıyosam 6 ay taksitle
bu arada yemek takımımın resmini bulamadım onu da kütahyaya gittiğimde almıştım kütahya porselenden 240 gelmişti...
bu arada alacağım çoğu şeyin de markaları hatta modelleri bile hazır, bi eksiğim var para mirmirmirmir[/QUOTE]
canm herseyın cokkk guzel gule gule kullan ama ben bornozunu sormak ıstıyorum
ben bu bornozun beyaz uzerı topurcuk gul işlemelı olanını almak sıtıyorum nyse
sormak ıstedıgım resımdekı kadar bornoz sık mı sırnaşık şey bazen alınan urunler resme hıc benzemıyoda o yuzden soryorum a.s.
Kızlar site durmuştu bikaç gündür giremedim.. Şimdi hepinizin koyduklarını inceledim çok güzel şeyler koyulmuş..Hepiniz güle güle kullanın inşallah.. Özellikle sarevin o mor nevresimine bayıldımmmm.. Bana da işlediniz artık bi tane sarev olmazsa olmaz :))
Lunart cat collection 'dan kavonoz setim..Aslında bu kedi serisinin herşeyi mevcut.. Kahvaltı setinden servis tabaklarına banyo setinden vazolarına kadar aklınıza gelen herşey.. Ben kavonozlarından başladım almaya çok hoşuma gittiler.. Benim gibi kedi hastaları için tavsiye ederim hihoyyyt
kızlar arçelik çay mak almayı düşünüyorum kullanan var mı?
170ytl.
kettle almayı düşünmüyorum. çayıda pek sevmem sevgilimde sevmez. misafir gelince çay mak olarak normal zmnda kettle olarak kullanmayı düşünüyorum. nasıl ama:)
teyzem kullanıyor baya uzun süredir çok memnun olduunu söyleyip tavsiye etti.