eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

bornoz seti 180e geldi yanlış hatırlamıyosam 6 ay taksitle

bu arada yemek takımımın resmini bulamadım onu da kütahyaya gittiğimde almıştım kütahya porselenden 240 gelmişti...

bu arada alacağım çoğu şeyin de markaları hatta modelleri bile hazır, bi eksiğim var para mirmirmirmir[/QUOTE]

canm herseyın cokkk guzel gule gule kullan ama ben bornozunu sormak ıstıyorum
ben bu bornozun beyaz uzerı topurcuk gul işlemelı olanını almak sıtıyorum nyse
sormak ıstedıgım resımdekı kadar bornoz sık mı sırnaşık şey bazen alınan urunler resme hıc benzemıyoda o yuzden soryorum a.s.

Kızlar bu benim yatak odası halım....

Fiyatı da 3 parça 300 ytl

ve bundan var kızlar mutfak seti mi ne oluyo ama bence çay tepsisi ve bardakları da vardı 12 kişilik...330 ytl ye almıştım....

bununda 3 yolluk olarak yatak odama almıstım fakat fıkır degıstım hole serıcem dıgerınıde mutfaa:)yatak odasıan yenı alıcam

iste süpürke

[/IMG]

Son düzenleme:
günlük yemek takimim

[/IMG]

[/IMG]

buda allahin izniyle alacak oldugum blender robot ayni zamanda rende filan da yapiyor

[/[/IMG]

Kızlar site durmuştu bikaç gündür giremedim.. Şimdi hepinizin koyduklarını inceledim çok güzel şeyler koyulmuş..Hepiniz güle güle kullanın inşallah.. Özellikle sarevin o mor nevresimine bayıldımmmm.. Bana da işlediniz artık bi tane sarev olmazsa olmaz :))

Lunart cat collection 'dan kavonoz setim..Aslında bu kedi serisinin herşeyi mevcut.. Kahvaltı setinden servis tabaklarına banyo setinden vazolarına kadar aklınıza gelen herşey.. Ben kavonozlarından başladım almaya çok hoşuma gittiler.. Benim gibi kedi hastaları için tavsiye ederim hihoyyyt

Bunlar da cezve takımım. Hisar - 80 ytl aldım. 4 parça. Karıştırmak için uzun kaşık da var içinde..

Kızlarrrrrrr işte çeyizlerimden küçük ev aletlerim yorumlarınızı bekliyorum sositososito

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:

buda 15 ytl okadr kutudan cıkardım cektım ha sızın ıcın

Son düzenleme:

kızlar arçelik çay mak almayı düşünüyorum kullanan var mı?
170ytl.
kettle almayı düşünmüyorum. çayıda pek sevmem sevgilimde sevmez. misafir gelince çay mak olarak normal zmnda kettle olarak kullanmayı düşünüyorum. nasıl ama:)

teyzem kullanıyor baya uzun süredir çok memnun olduunu söyleyip tavsiye etti.

Bunuda Yukardaki İle Beraber Almıştım.

Bunuda Annem Almış

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…