eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

benım tencere takımım bundan yeşil yeşil benım yeşil takıntım vardı bayılıom bu takımıma bıde korkmazın kutusuda ev seklınde evkurdan on taksıtle 300 ytl ye almıstım

benım tencere takımım bundan yeşil yeşil benım yeşil takıntım vardı bayılıom bu takımıma bıde korkmazın kutusuda ev seklınde evkurdan on taksıtle 300 ytl ye almıstım

pedalıza cnm cım sneınkılerde cok hos gule gule kullan

ACİL: bu takımı alan var mı aranızda kızlar.çatal bıçaklarının kalitesini merak ettim.baktım sitede 6 kişilik.benim hem günlük yemek takımım,hemde günlük çatal bıçağım yok.bu takım eğer önerirseniz 12 kişilik yapacağım bari hepsi takım olsun.çok iyi ya.ne olur acil cevap bekliyorum

yemek takımım bu :)

bu da çatal bıcak takımım daha yüklicem

buda kahvaltı takımım

buda tencere takımımhepsini 1.483 YTL ye aldım

deneme amaçlı

oldu sonunda arçelikten aldım 60ytl veya 70 ytl tam hatırlamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

12 kişilik yemek takımım, yıllar önce almıştı annem fiyatını hiç hatırlamıyorum.. güral porselenden
şimdi ki modeller çok daha güzel ama ben seviyorum takımımı inş kullanmak nasip olur :1hug:

uyku setim, pike takımlarım, dantellerim, havlularım fazlasıyla var birgün fotoğraflarını çekebilirsem yüklerim..
henüz tencere takımı, çatal kaşık bıçak seti, nevresim takımları, yatak örtüsü, mutfak eşyaları v.s almadım almayı istiyorum ama yurt dışına gideceğim için götürmekte sıkıntı yaşarım diye almaya korkuyorum fisfisfis

konuyu sürekli takip ediyorum :1hug:
hepinizin çeyizleri çok güzel Allah güle güle, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin a.s.a.s.

kızlar bende bu yemek takımını almayı dusunuyorm.aslında renklı almak ısterdım ama annem mısafırlık ole agır bı renk olur dedı bende bunu begendım

KIZLAR BEĞENDİĞİNİZ MODELİN 4 RENGİ MEVCUT
İSTOÇ TİCARET MERKEZİNE GİTME ŞANSINIZ VARSA ORALARDA GEZİN DERİM.
BU MODEL ASLAN TİC. MERKEZİ / İSTOÇ DA BULUNUYOR.
AMA İSTOÇTA GENEL OLARAK ÇOK ORJİNAL ÜRÜNLERDE VAR. ÇEYiZ HAZIRLIĞI İÇİN GENELLİKLE TERCİH EDİLİYOR SON YILLARDA

ALEVLİ YUMURTALIK 4,50 YTL

KEK SERVİS TABAĞI 50 YTL

SALATA KAŞIK 2'li SET 19,25 YTL

KARE SERVİS TABAĞI 25 YTL

OVAL SERVİS TABAĞI 25 YTL

DİKTÖRTGEN FIRIN KABI 20 YTL

SENİ SEVİYORUM SAATİ 70 YTL

* İthal
* 8 dilde "seni seviyorum" yazıyor
* Camdır, Dekor amaçlı kullanılır
* 1 Yıl garantilidir
* 43 cm çapındadır

Son düzenleyen: Moderatör:
[img=http://img363.imageshack.us/img363/9602/15302020047mx6.th.jpg][img=http://img363.imageshack.us/images/thpix.gif]

kaşıklar karaca kampanyadan almıştım fiyatı yemek takımlarıyla

bunlarda benim çeyizimden bi kaç örnek

eternty 350ytl

karaca 350 ytl

markasını bilmiyorum annem almış 200 ytl

aker günlük kullanım için 90 ytl

assos lily marka annem shoppingtv den almış 6 kişilik 75 ytl

fakir marka 350ytl küçücük çok şeker

king marka 70 ytl

sinbo marka pembe olanı 75 ytl

karaca 260 ytl

özdilek nevresim saten 90 ytl

özdilek 120 ytl

taç nevresim 150 ytl

days in colors pike 90 ytl

hoby 85 ytl netten aldım bunu

gökay uyku seti 90 ytl

sarev yatak örtüsü 200 ytl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…