kızlar ben daha ceyız almaya baslamadım netten model arastırıyorum.buyuk ıhtımal resımdekılerı alıcam ınsallahkaydirigubbakcemile2sizce sectıklerım nasıl kızlar dusuncelerınızı yazarsanız cok sevınırmkaydirigubbakcemilea.s.
günlük yemek takımım boyenerden aldım 4kişilik kase ve kupa hariç tam set ben 2 takım aldım 8 kişilik olarak tamamladım 178 ytl
bunlara uygun mavi cicekli su bardaklarınıda mudodan aldım
salata kasesi aldım
sadece kayık tabakları eksik kaldı onlarıda alıcam
günlük yemek takımı faslı biticek insallah
bunlarda benim günlük yemek takımın..
şu an tüm züccaciyecilerde var.
tanesini 2 ytl ye almıştım ..hepsini rengarenk yaptım.pasta tabağını da aldım.12 kişilik..
Kızlar bornoz takımımı sanırım 160 YTL ye aldık. Arkadaşım hediye aldı bunu. Diğer çeyizlerimi de koyacağım. Resim eklemeyi yeni öğrendim. Bide sizinki gibi direk gözükmüyor resimlerim illaki tıklayıp açmak gerekiyor, direk ekranda nasıl gözükecek?
hepsını akşam cektım sızın ıcın bakalım begenıcekmısınız..kepçe takımlarıma hastayım hanı demıstım ya gulen kepceler sılıkonlar ve tahta kasık saolsun askım getırdı bana bunların hepsını burda gordugunuz o saklama kabı plastık kapagı olan fırınada gırebılıo borcam gıbı yanı super onu aksam aldım gormesem arabasında vermıodu uyuz
neysekı aldım vee benım oldu..saklama kapları kavanoz olanlarda normalde uclu ama her boyundan ıkı tane aldım
ıyı yapmısım demı
bu arada fıyatlarını bılmıom aşkım paşabahcede calıstıgı ıcın gelıs fıyatından alıo yada kalan numunelerı bana verıo mesela kepce takımlarım kalanlar bellı oluo zaten bırı yesım bırı mavı bırı sarı ama bolesı daha ıyı oldu ben sevıyorum rengarenk takılmayıı