eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

arzum blender seti105 ytl

saklama kaplarım 3 lü bir takım 10 ytl.

çay bardaklarım tanesi 5 ytl den 60 lira 12 adet (bunları baya pahalı aldım )

misafir için kahe fincanlarım aynı modelin nescafe için olanlarını da aldım ikisi 35 40 ytl sanırım.

su bardakları 12.5 ytl

yağlık sirkelik tuzlugum çok severek aldım 15 ytl
..

rendem

büyükler depoda oldugu için evdekileri koydum :)

Son düzenleme:
bende bugun bunlari aldimm hepsi toplam 600ytl tuttu

tefal 8 parca tenceri seti

1 Adet 22 cm.tava
1 Adet 26 cm. tava
1 Adet 26 cm. kısa tencere
1 Adet 22 cm. derin tencere
1 Adet 24 cm. derin tencere
3 Adet cam kapak

TEFAL CLIPSO CONTROL PLUS 6 LT. DÜDÜKLÜ TENCERE

TEFAL PREFERENCE WOK TAVA

ve bu
benimkinde kepçe fln başka aparatlarda var

Son düzenleme:
sanırım resmı cıkmadı tekrar koydum ama:1no2:

bu da sımaxın kalplı kek kalıbı çeyızıme koydum cok guselll

bu da çay fıncanı camdan ortasında kupta delıkler var ordan sızıyo cay demı ama super yanı

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben daha ceyız almaya baslamadım netten model arastırıyorum.buyuk ıhtımal resımdekılerı alıcam ınsallahkaydirigubbakcemile2sizce sectıklerım nasıl kızlar dusuncelerınızı yazarsanız cok sevınırmkaydirigubbakcemilea.s.

Resim çıkmadı sanırım tekrar deniyim..

Meyvelik..6 ytl

Bunlar da 6 kişilik günlük yemek takımım.. 6 adet çerezlik.. Açacak, kürdanlık, peçetelik ve el bezi asacağı..

Ymeke takımı 27 ytl tuttu.. Çerezliklerin tanesi 1 ytl.. Diğerleri toplam 10 ytl tuttu..

günlük yemek takımım boyenerden aldım 4kişilik kase ve kupa hariç tam set ben 2 takım aldım 8 kişilik olarak tamamladım 178 ytl
bunlara uygun mavi cicekli su bardaklarınıda mudodan aldım
salata kasesi aldım
sadece kayık tabakları eksik kaldı onlarıda alıcam
günlük yemek takımı faslı biticek insallah

bunlarda benim günlük yemek takımın..
şu an tüm züccaciyecilerde var.
tanesini 2 ytl ye almıştım ..hepsini rengarenk yaptım.pasta tabağını da aldım.12 kişilik..

buda almayı düşündüğüm yatak örtüsü 400 ytl harika bişey ya :)

nasıLLar kızlar :) ben bayıldım ya 3 lü Mutfak Seti, Önlüğü, tutacağı ve eldiveni ile beraber mutfak seti 47 ytl

en çok lazım olan şeyler kızlar gecelikler :)
ayyıldız pijama takımları harika

29 ytl

19.5 ytl

27 ytl

40 ytl

29 ytl

bunlar tabi masum oLanLar :) :)

ayyıldızda 180 ytl aynısını kompedandan aldım 30 ytl :)

dün akşam evkurdan aldığım nevresımlı örgü battaniye normalde 185 ytl ama ben ındırımlı aldım 140 ytl ye aldım

artıı iki tanede normal nevresim takımı aldım hihoyyyt
bunlarda normal 67 ımış ben yıne ındırımlı aldım 55 ten aldım :dance:

veee tüm bunlar 250 tuttu hepsınede 10 taksıt yaptılar 25 ödicem her ay

slmm arkadaşlar
söz verdiğim gibi çeyizimden resimleri ekledim
bakalım begenecekmisiniz kaydirigubbakcemile2

Kızlar bornoz takımımı sanırım 160 YTL ye aldık. Arkadaşım hediye aldı bunu. Diğer çeyizlerimi de koyacağım. Resim eklemeyi yeni öğrendim. Bide sizinki gibi direk gözükmüyor resimlerim illaki tıklayıp açmak gerekiyor, direk ekranda nasıl gözükecek?

KIZLAR GÜRAL PORSELENDEN
PORSELEN TAVA OCAKTA FIRINDA MİKRODALGA DA KULLANILABİLİYOR. FİYATI KISA BİR SÜRE İÇİN 20 YTL ( Bilginize )

hepsını akşam cektım sızın ıcın bakalım begenıcekmısınız..kepçe takımlarıma hastayım hanı demıstım ya gulen kepceler sılıkonlar ve tahta kasık saolsun askım getırdı bana bunların hepsını burda gordugunuz o saklama kabı plastık kapagı olan fırınada gırebılıo borcam gıbı yanı super onu aksam aldım gormesem arabasında vermıodu uyuz
neysekı aldım vee benım oldu..saklama kapları kavanoz olanlarda normalde uclu ama her boyundan ıkı tane aldım
ıyı yapmısım demı
bu arada fıyatlarını bılmıom aşkım paşabahcede calıstıgı ıcın gelıs fıyatından alıo yada kalan numunelerı bana verıo mesela kepce takımlarım kalanlar bellı oluo zaten bırı yesım bırı mavı bırı sarı ama bolesı daha ıyı oldu ben sevıyorum rengarenk takılmayıı​

KIZLAR BEĞENDİĞİNİZ YEMEK TAKIMI
Schafer SHF-251D 60 Parça Kare Porselen Yemek Takımı[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…