Kizlar merhaba yazilari okudum hepiniz iyimisiniz cok sevindim . Dün arkadasim geldi. Acelyaelifcim senden sonra ikinci netten tanisip evime gelen valla daha dünyada hic birsey istemem cok cok mutluyum. Neyseki acelyaelifle aramiz yakin öbür arkadasimla 3,5 saat genede görüsmek kolay ama acelyaelifi herzaman görebilirim valla moralim düzeliyo böyle arkadsalar dostlar olunca.
mlisa bak o fikramiymis gecen ben hamileyken komsum sekeri almis camin önüne koymus benim oglana bisiler anlatiyor. Esimde buranin adeti cocuga kardes gelecegini böyle anlatiyolar dur dinleyelim dedi. Bizde dinliyoruz benim oglan iyide kardes gelmez belki karinca gelir dedi komsuya. Bende dedim icimden e yani cocuk mu dogru diyor ne geregi var böyle seylerin. Neyse kismet olmadi zaten seker filan bahane ama fikra sekline gelmesi komikmis:))
Merhaba esra hosgeldin sende.Acelyaelif gercek kardesmisiniz ne güzel ya. Esracim ben de o pastalardan bahsediyorum. Yerli yabanci tüm sitelere girmisimdir ama boya sorunum var iste gecen gün buldum ama acayip pahali 14 rengi 133 euro. Demekki o yüzden kimse ilgilenmiyormus dedim. Istanbul a gidince ilk isim ordan almak olacak. Valla o resimler insani bastan cikartir. Bebisin ne kadarlik bilmiyorum ama baska isin yoksa evdeysen oyalarsin kendini bence yap birseyler. Bu tür oyalanmalar iyidir kafayi rahatlatiyor.
Acelyaelifcim arkadasimin esi isvec li birde kizi var arkadasimin kim ne yemek ister bilemedigim icin biseyler yaptim . Bu tavuklu manti cok basit ya ilkkez yaptim aslinda tesadüfen ögrendim ama Hakkari yöresi yemegiymis ama Hakkaride adi kesin baskadir diye düsünüyorum. Cunki manti ile arasindaki tek benzerlik üstüne sarimsakli yogurt dökülmesi :))
Komsumda ameliyat old nihayet gecen hafta doktorlari hastaymis bi salgin geldi gecti gene neyse bu sene alismisim demek viruse hastalanmadim.Derken bu haftayi hareketli kapattim iyide oldu o bozuk moralim gitti. Konusamadikne zamandir msn de rastlarsak aksama konusuruz persembe planimizda degisiklik yok degilmi? Kizlarida kiskandirayim ben persembe acelyaelife kahvaltiya gidiyorum kizlar:))) Aman ne güzelmis böyle birseyi yazmak bile.Kac sene su memlekette bi kahve icecek arkadasim yok diye aglar dolanirdim allah bana en güzel arkadasi yolladi canim benim öptüm seni.
Zilanur arkadasina hayirli dogumlar diliyorum allah bi avazda kurtarsin. Diger sorunda benim oglum kilise kindergarteninda. Ben direk olarak kilisenin para yardimi yaptigini duymadim istersen sorarimda ama bazi annelerin durumu bozuk oldugunda aramizda para topladigimiz yada cocuklarimizin kullanmadigi esyalarini topladigimiz oldu. Kiliseye gidip sorsa bence yardimci olurlar. Bizim kilisenin kimseyi gericevirmeyecegini düsündügüm kadar diger kiliseler icinde gecerli düsüncem.Bazen camilerimizle kiyaslarda üzülürüm. Cünki cok samimi genc iyi aile babasi bir papazimiz var . Ramazanlarda ve bayramlarda bütün müslümanlari kutlar. Ne olsa sohbet ederiz. Daha hic bir cami imamiyla böyle bir sohbetim olmadi benim
Neyse yani ben arkadasinin yerinde olsam bi gider danisirim ne olacakki. Su an dünyanin heryani kötü allah herkese yardi etsin.Simdi aklima geldi eger dinle ilgili bir sorunu varsa hic zannetmem kilise din dil vs hic ayrim yapmadan ve kosul sart öne sürmeden yardimini yapar. Arada kötü insanlar cikmazmi tabikiki cikar .Hic biseye iyi kötü cok garanti konusmamak lazim ama allah korusun arkadasini kötülerden. Birde su var dogum yapinca zaten kimlik cikartirken para alacak arkadasin niye cok acele ediyorki bebek arabasi icin filan. Ayrica flohmarkt lardada bebek esyalari cok ucuza görüyorum yani bozmasin moralini. Ben herzaman örnek veriyorum kayinvaldemle kayinpederim bir devletmemuru maasiyla 11 cocuk+2 torun büyütüp okutup evlendirmislerse herkes cocuk büyütür
Önemli olan cocugu sevmek.