slm kızlar albüm ekledim ama olmadı sanıyorum( resimlerimi görebiliyomusunuz ??
laelaelaelaelaeokadar baktim ama göremedim canim ya gana dene sen istersen[/şimdi bakın bi canlarım oldu gibi ama kaydirigubbakcemile2
aferin sana ayseyildizcim hep böyle ol hep pozitif insanlarin mutlu olmalari kendi ellerinde icindeki dert elbette icinde kaliyor ama dostar var paylasmak rahatlamak icin yüzün hep gülsün belki baskalari der aaaaa kadina bak o kadar derdi var kendi hahaha hihihihi diye birak desinler hic birimiz baskalari icin yasamiyoruz sen sagligini kaybedince onlar sana sagligini geri vermiycek. benim annemlerde altindag da oturuyorlar bucayi biliyorum biraz eski esimle ev yaptiriyorduk orda seneler önce ayrilinca ev de dükkanda gitti. neyse canim insallah seninlede tanisirim burda olmazsa izmirde kimbilir? hoscakal simdilik
walla yaaa o neydi öle bende anlamadım şükür kavuşturana alışmışım walla 2-3 gündür bi boşluk warmış gibi hissettim kendimde öpüyorum sizleriohhh be! slm. kizlar! kac gündür giremiyordum kulube tasiniyoruz falan yaziyordu. özlemisim burayi. sizlar nasilisniz? neler yaptiniz.