acelyaelifcim mlisacim nasilsiniz ? Acelyacim aynen özgüven yerlerde sürünüyo calismayan kadin icin. Ne is oldugu ilk zaman önemli diil ilk adimi atmak icin kafadan daldim bilmiyorum sonra ordada sorun cikarsa cikacak napalim bu dünyada hic biyer sorunsuz diil. Ben haber beklerken burdaki kursun 6 kitabi var actim onlari bastan tekrar yapiyorum cd lerini filan dinliyorum. Zaten karmakarisik oldugu icin gittigim kurslar en sonunda kendim evde calisiyodum ama sertifikam yok. Ya dedim en iyi güven bu sekilde gelir bana bidaha bastan alayim su kitaplari bilipte konusamadigim ne var diye . Iyide oldu bildigim cogu seyi kullanamyorum konusurken ne ise yaradi. Evle kafayi sarmayi biraktim herkes ne hali varsa görsün ya bn kursa gider gibi oturup dersimi calisiyorum oglan yokken. Tamam dedigim zaman gidip sertifika sinavina girerim daha sonraki basvurularimda sertifikada belki bi ise yarar diye düsündüm.Henüz bi is görüsmesine gitmedim ama her an cagrilma ihtimalim üzerine almanca calisiyor olmamda gittigimde isime yarar. Zaten baska ne varki bu memlekette yapacak otur almanca calis hic bisi yapamazsan. Ne kadar biliyorum desen nasil olsa bilmedigin bisi cikiyor dipsiz kuyu gibi. mlisa ne güzel bak calismak kafayi dagitir insallah mahkemedende hayirli sonuclar alirsin buraya geldiginde calismak daha kolay gelir. Cok sanslisin bak geldinmi biz karsilicaz seni hep sansliyim de mahkemeyede yansisin sansin
Burdan sana ne haberler verelim bilmiyorumki agaclarda tek tük yaprak kaldi sonbahar dökülüyor hepsi bana isciksin oturup yayilmiyim diye:) Bende bekliyorum son yaprak düssün temizlik yapicam. Simdi bu sana acayip gelir Tr de kimse sokak süpürmez ya burda bol bol görürsün.Bide sana nacizane tavsiyem orda kullandigin özel neyin varsa yedek bir tane cantana koy gelirken gerci bize sordunmu hemen deriz aynisi nerde hangi dükkanda bulursun diye ama insan ilk geldiginde bir tuhaf oluyor ne nerde diye.Elini attinmi eline gelsin.Mesela ben sac boyami getirmedigime cok pismanim bi türlü istedigim gibi bir boya bulamadim burda. Bir sürü var tabi ama tamam bu olur diyip aldigin olmuyo iste deneye deneye bisiler bulmaktan daraldim burda . Bu ara herseyden bi darladim bakalim sonum ne olacak.
Elifcim bu arada isi olmadigi halde herseye karisip herseye burnunu sokanlar icin argoda güzel bi cümle var mi? Bak cok ihtiyacim var ama bu tür laflari bulamiyorum :)))))) Sansüre girerse özeldende yollayabilirsin söyledikce seni anarim :))
Ben kactim görüsmek üzere iyi bakin canlarim kendinize.