EYALET 3 ///Berlin Paylasim Alani(Tanisma)

Merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum 2yildir Berlin-Britz`de oturuyorum, malesef ki bu paylasim alani cok aktif degil sanirim uye olmadan arada takip etmeye calisirdim, mesajlara geri donusler gunler yada haftalar sonra oluyor

Merhaba Arkadaslar,
Ben Berlinde oturmuyorum ama benim bulundugum sehirden kimse de yok galiba senağlama Sanirim berlinliler toyekun tatilde uyumuyorlardir, donerler yerimseniben

cnm ben mitte de oturuyorum biliyormusun ya cnm benimde tanidigim yok burda berlinli ilk sen oldu

bende berlin neuköllndenim ve bu siteye bu gün üye oldum.umarim hep birlikte iyi vakit geciririz.bu arada bursa liyim.nem berlin´li hem de buirsa´lilari bekliyorum.

bende berlin neuköllndenim ve bu siteye bu gün üye oldum.umarim hep birlikte iyi vakit geciririz.bu arada bursa liyim.nem berlin´li hem de buirsa´lilari bekliyorum.

Şeniz canımın içi hoşgeldinn sen benii bulamadın ama ben seni buldum bakksengözlerimebaksanab

canimin icinin ici.ben seni bulmustum sonra ama mesaj yazamamistim.....baaaaak resim bilen koydum.....senin bulman kolay olsun diye..

hos bulduk ama haklisin hic kimse yok gercekten.almanyada benden baska kimse yok diyodum ama bir kac kisi varmis iyi oldu.

berlinde hic Türk kalmadi mi?hepsi izine mi gitti?alooooo bir ses verin ya.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…