EYALET 3 ///Berlin Paylasim Alani(Tanisma)

hos bulduk canim.allaha sükür berlinden biri cikti sonunda.bende neukölln den.

Son düzenleme:
yok canim benim iki tane oglum var.o sadece internetten indirdigim bir resim sadece.

pardon kilo cizelgesi hazirlamaya calisiyodum gec gördüm.evet bende türkiyeden.11 yil oldu.sen nerden geldin.

ben bursadan geldim.bende tanistigimiza cok memnun oldum.peki alisabildin mi buralara.aile tabi türkiyededir.hasret cekilmiyo demi?

tam anlamiyla ögrendim sayilmaz.dogru düzgün kursa gidememistim.ama son iki yildir vhs nin kursuna gidiyorum.simdi tatildeyiz.5 hafta sonra tekrar acilacak ve bende devam edecegim.arkadas cevrem yok denecek kadar az.kafama uyan cok az insan cikti karsima. sen biraz ögrenebildinmi peki almanca yi.gördügüm kadariyla kücük cocugun var (allah bagislasin)pek firsatin oldugunu zannetmiyorum.

sagol cumlemizinkini ya cnm bende eh isde denilecek kadar az almanca evet cnm bi oglum var 1 5 yasinda benim his yok cnm ark bende baslamak isdiyorum kursa ama once oglumu yuvaya vermem lazim neuköln neresinde oturuyorsun cnm geliyoruz biz oraya arada cnm gittin kurs iiy mi tam olarak adresi yazarmiisn belki bende gideri simdiden tsk ederim aeo cnm

benim gittigim kurs ogullarimin gittigi okul icinde.orda okuyan cocugun olmasi gerekiyo.birde orda sadece bir kurs var ve iki yildir devam ediyo.yani önce seviyene bakip aliyolar.seviye yeterliyse girmek daha kolay oluyo.benim sana tavsiye edebilecegim sey boddin str.de vhs bürosu var.oraya gittiginde senin evine en yakin ve seviyene en uygun yeri buluyorlar.ama burasi sadece neukölln e mi bakiyor bilmiyorum.ben internetten bulursam mittede böyle bir yer varmi diye yazarim sana.

baktim anton str.37 .s bahn hof wedding.de varmis.buralarda cocuklara da bakiyolar ama sana tavsiyem cocugun yuvaya baslamadan sende kursa baslama.zaten cocuk en az 1 sene sonra yuvaya baslar.bence cocugunun bebekligini beraber doya doya yasa.zaten cocuk yuvaya baslayincqa arbeitsamt rak´hat birakmaz.bu zamani iyi degerlendir.

tskederim hakllisin cnm ya berlinden senle benden baska kimse yok galiab:))))))))))))ya herkez tatilde siz gitmediniz bu sen tatile

tsk ederim cnm haklisin gerci ya berlinden kimse yok galiba burda yada herkez tattilde siz gitmedinizmi bu sene tatile

evet canim ya bir sen birde ben.bu sene izine gitmedim,cünkü bu yil para konusunda sinirlari zorladim.7 ay önce ehliyet aldim.malum burda baya pahaliya patliyo.üstüne birde adama araba aldirdim.izine para kalmadi.kismetse seneye.sen demi gitmedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…