EYALET 3 ///Berlin Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba

dantel yada şal ördürmek isteyen yada yurtdışında bu konuda bağlantısı olan bana yardım edebilecek bayanlr lütfen benimle irtibata geçermisiniz

Merhaba arkadaslar, bende Berlinde yasiyorum.Reinickendorf´da..Burda dogdum ve büyüdüm. Canakkaleliyim..

selam canlar.. bende berlin kreuzbergden.. dogma büyüme buraliyim ... yinede baya berlinli varmis KK da, hic yokdan iyi:nazar:

Düselldorf, Hannover, Hamburg, Kiel, Dortmund, Frankfurt, München, Berlin, Bremen, Oldenburg, Kassel..vs hepsini gördüm. Hepsi basma kalip sehirler iste..Benim Istanbul`um gibi sehir var mi? Daha dogrusu Türkiyem gibi ülke var mi? Her sehrinde ayri bir güzellik, her sehrinde ayri bir kültür...offf özledim mi ne vatanimi...kolay degil bu senede gitmezsem tam 3 sene dolacak:KK43: Camlica`ya cikip, bogaz köprüsünü seyrederek cay yudumlamayi özledimmmmm.......

slm bende berlin deyim arkadaslar neresinde oturuyorsunuz berlin yazarsaniz cok sevinirim belki tanis cikariz

Merhaba berlinli hanimlar,
ben Tempelhofta oturuyorum, bana yakin olan varmi icinizde?
lalozy30 sen epilasyon diye sormustun, ben schnebergte biryerde
yaptiriyorum. Bi arkadasim önermisti, fiyatlar uygun ve cok seker bi hanim yapiyo. Istersen isim adres verbilirim.

X