ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

ne kadar doz kullanmıştın ben gonalf 150’ye getirip vuruyordum 3 tane 450’lik gonalf bitmişti üstüne bir kaç tane daha 150’lik başka iğne oldum benim pkos yüzünden çok yumurtam oldu ama şu an benimde 1 embriyom var sayıyla da alakası var mı o kadar emin değilim ben çoğunluk nasip 😔 allahım nasibimizi güzel etsin amin üzülme allah sabredenle beraberdir
E2niz kacti

Bu ınsan vücuduna göre farklı olabılır ama çoğu ınsan calısma hayatına devam ederken çoğu ınsan en ufak bi hareketlenmede kanamayla karşılaşabiliyor yine de kimseyı yanlış yönlendirmeyelim vebalden korkarım . Herkesın aklı var fikri var tabi 😀 2 deli kuyuya taş attı die gelmezler ınsallah
Ben gelcem 😂

Bu ay bakmadık temmuz ağustos gibi bakmıştık tam değer olarak bilmiyorum ama doktorum normal bir değer demişti ne için bakılıyor o değere hiç bildiğim bir konu değil
Googleye sordum

Kanda estrodiol yani E2 hormon düzeyinin ölçümü, kadın üreme fonksiyonlarının değerlendirmesi için yapılan temel testlerden biridir.

Adet düzeni (menopoz dışı adet görmeme ya da düzensiz adet görme gibi), kısırlık ve menopoz durumunun değerlendirilmesinde kanda E2 düzeyine bakılır.

Ayrıca tüp bebek veya aşılama yöntemleri gibi yardımcı üreme tekniklerinin uygulandığı anne adaylarında yumurtlama takibi için de yaygın olarak kullanılır.

Bu ay bakmadık temmuz ağustos gibi bakmıştık tam değer olarak bilmiyorum ama doktorum normal bir değer demişti ne için bakılıyor o değere hiç bildiğim bir konu değil
Bildiğim kadarıyla tedaviye başlamadan önce 50 altı olmalı.tedavide yumurta büyürken değerde artıyor.opu oncesi çıkan sonuç kac yumurtanın dolu kaliteli olduğunu söylüyormuş. Çok yumurta vardı dediniz ya o yüzden sordum. Ama şöyle dd bir şey var kimisinde çok yüksek gösteriyor ama daha az kalitede cikabiliyormus. Yumurta başına 150-400 diyorlardı.

Bu ınsan vücuduna göre farklı olabılır ama çoğu ınsan calısma hayatına devam ederken çoğu ınsan en ufak bi hareketlenmede kanamayla karşılaşabiliyor yine de kimseyı yanlış yönlendirmeyelim vebalden korkarım . Herkesın aklı var fikri var tabi 😀 2 deli kuyuya taş attı die gelmezler ınsallah
Sanmam, herkes bizim gibi deli mi 😂

Mecazi söyledim de :) korktum da sonra bahsedince pişmanlık duydum deneyen zarar gören olur die
İyi kötü herkes kendi deneyimini paylaşıyor burda, herkes zaten yine kendi aklınca fikrince hareket ediyor, pişmanlık olarak bakma, deneyim paylaşımı olarak gör. Ben çok şey öğrendim burdan 🥲❤️

İyi kötü herkes kendi deneyimini paylaşıyor burda, herkes zaten yine kendi aklınca fikrince hareket ediyor, pişmanlık olarak bakma, deneyim paylaşımı olarak gör. Ben çok şey öğrendim burdan 🥲❤️
aynı durumdayım 🤣bilmiş bilmiş bide burdan öğrendıklerımı yeni katılıp soran olunca hemen cevaplıyorum 🤣🤣🤣🤣

Kızlar şöyle; süreçte tabii ki doktorumuz nasıl yönlendirirse o şekilde ilerliyoruz. Benim doktorum demişti ki: “Cinsel birlikteliğin kanıtlanmış bir zararı yok abartıya kaçılmadıkça. Herhangi bir olumsuz sonuçta, negatif sonuçta çiftler birlikteliğe bağladığı için biz genelde birlikte istemiyoruz ama
Ay valla belki abartı ama ben normal WC bile kullanmamaya çalıştım klozet kullandım hep. O bölgeyi çok rahatlatirsam embriyo gider gibi düşündüm o yüzden ilişki de olmaz dedim yasakladılar zaten de ama alakalı değilmiş demek ki 😂

ne kadar doz kullanmıştın ben gonalf 150’ye getirip vuruyordum 3 tane 450’lik gonalf bitmişti üstüne bir kaç tane daha 150’lik başka iğne oldum benim pkos yüzünden çok yumurtam oldu ama şu an benimde 1 embriyom var sayıyla da alakası var mı o kadar emin değilim ben çoğunluk nasip 😔 allahım nasibimizi güzel etsin amin üzülme allah sabredenle beraberdir
175 kullandım 9 gün canım daha iyiyim şuan. Yeni süreç için kendimi hazırlayacağım büyük boy kahvemi içtim nargilemi yaktım keyfime baktım yarun spora da başlayacağım 🥰

175 kullandım 9 gün canım daha iyiyim şuan. Yeni süreç için kendimi hazırlayacağım büyük boy kahvemi içtim nargilemi yaktım keyfime baktım yarun spora da başlayacağım 🥰
İşte bu moral bozmak yok. Kendine iyi bakmaya uğraş kafanı rahatlat 🪷 Gönlünü ferah tut.

İşte bu moral bozmak yok. Kendine iyi bakmaya uğraş kafanı rahatlat 🪷 Gönlünü ferah tut.
Bu ay daha free takılacağım ya çok kastım sanurim kendimi hayat çok zorlaştı tedavi sürecinde bilmiyorum sadece bana mı oldu. Bir yandan okul telaşı bir yandan misafir bir yandan hastaneye koşturma. Herkesin böyle zor mu geçiyor. Ben sakin geçsin dedikçe biseyler çıktı

Bu ay daha free takılacağım ya çok kastım sanurim kendimi hayat çok zorlaştı tedavi sürecinde bilmiyorum sadece bana mı oldu. Bir yandan okul telaşı bir yandan misafir bir yandan hastaneye koşturma. Herkesin böyle zor mu geçiyor. Ben sakin geçsin dedikçe biseyler çıktı
Misafir kabul etmeyin gereken ve sık gelenlere durumu izah edin . Bide bu defa alışkanlık diyip her işe yetişmeye çalışmayın :) testte almayın eve kız kardeşide cagırıp bide onun sıkıntısını çekmeyin :) eşinize fifayı boşlatın :) başka sizi geren ne vardı ha kaynana 🤣muhattap olmayın oğluyla konuşsun oğluda mesafe koyamıyorsa oğlunu da anasına yollayın kendınız kalın :KK66:

İlla ki zor geçen var kolay rahat geçen var. Ama ben burdayım hep şeyi gördüm. Denedim denedim olmadı aman diyip saldım o ay doğaldan oldu diye. O yüzden stres önemli faktör. Nasip neyse o olacak. Yarına telaş edip bugünü heba etmemeli. Mutlu zihin mutlu beden mutlu anne mutlu cocuk ilişkisi gibi düşün. O yüzden önce kendin. Millete sakın kafayı takma. Tip tip insanlar vardır belki hayatinda can sıkan. Ama işte sen düşersen onlar daha çok üstüne gelir. Nasip diyip dik durursan kimse de üstüne gelmez. Gelemez.

X