ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bizde yasaktı canım

Doktor karar veriyor ama tüp bebekte yasak diye biliyorum

Kızlar şöyle; süreçte tabii ki doktorumuz nasıl yönlendirirse o şekilde ilerliyoruz. Benim doktorum demişti ki: “Cinsel birlikteliğin kanıtlanmış bir zararı yok abartıya kaçılmadıkça. Herhangi bir olumsuz sonuçta, negatif sonuçta çiftler birlikteliğe bağladığı için biz genelde birlikte istemiyoruz ama

Kızlar şöyle; süreçte tabii ki doktorumuz nasıl yönlendirirse o şekilde ilerliyoruz. Benim doktorum demişti ki: “Cinsel birlikteliğin kanıtlanmış bir zararı yok abartıya kaçılmadıkça. Herhangi bir olumsuz sonuçta, negatif sonuçta çiftler birlikteliğe bağladığı için biz genelde birlikte istemiyoruz ama
😀o zaman yasak değil 🤣

Biz transferden sonra 5. gün ve 9. gün birlikte olduk. Henüz kan sonucumuz da yoktu, bizdeki de deli cesareti işte 😂 Tabi dikkatli idik. Ve sonucumuz çok şükür pozitif 😍🥹🙏🏻 Demem o ki gerçekten etkilemezse etkilemiyormuş. Mesele birliktelik değilmiş yani rahat olun bence
Vallaha bizde zaten sonucu alınca eve geldık bi ufaktan kutladık :) opuya gitmedende olmustu 🙈🙊 kimseyı yanlış yönlendirmek istemem bu arada doktoru dınlemek isteyen dinlesin 🙈 bize yasak denilince ters tepti 🙊🙈

Vallaha bizde zaten sonucu alınca eve geldık bi ufaktan kutladık :) opuya gitmedende olmustu 🙈🙊 kimseyı yanlış yönlendirmek istemem bu arada doktoru dınlemek isteyen dinlesin 🙈 bize yasak denilince ters tepti 🙊🙈
Opu’dan birkaç gün önce zaten özellikte birliktelik istiyorlar taze transferde spermler yenilensin diye. Ama 3-4 gün kala kesinlikle istemiyorlar. Opu günü kaliteli olsun diye

Tabi öyle bam bam da değil, sınırlarımız var eskiye göre çok daha dikkatliyiz. Kasmamak lazım, inanın her iki taraf için de iyi geliyor bence

Evet benim yumurtam çok azdı o da canımı sıktı ilacı çok düşük doz kullandım ondan mı bilmiyorum
ne kadar doz kullanmıştın ben gonalf 150’ye getirip vuruyordum 3 tane 450’lik gonalf bitmişti üstüne bir kaç tane daha 150’lik başka iğne oldum benim pkos yüzünden çok yumurtam oldu ama şu an benimde 1 embriyom var sayıyla da alakası var mı o kadar emin değilim ben çoğunluk nasip 😔 allahım nasibimizi güzel etsin amin üzülme allah sabredenle beraberdir

Bu ınsan vücuduna göre farklı olabılır ama çoğu ınsan calısma hayatına devam ederken çoğu ınsan en ufak bi hareketlenmede kanamayla karşılaşabiliyor yine de kimseyı yanlış yönlendirmeyelim vebalden korkarım . Herkesın aklı var fikri var tabi 😀 2 deli kuyuya taş attı die gelmezler ınsallah

X