- 15 Ağustos 2023
- 101
- 126
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o zaman sorun olmazBende çünkü geçen yıl başladım tedaviye kalp atışı dahil herşey içindeydi o zamanın şartlarına göre imzaladık anlaşma yaptık.kalp atışını duyduktan sonra devam etmek isterseniz muayeneler ücretli devam eder dedi
Eğer çocuğunuz varsa ve normal olduysa aynı özel ücretini istiyorlar die biliyorum çünkü ben ilk sehır hastanesine gittim 57 bın talep etti doktor kendısı ıcın
Bende böyle biliyordum.Ama çocuk yoksa ilk olacaksa 12 bin denildi :) rapor çıkartırız o zaman da ilaçların %10 ödersiniz gibisinden bi 3-5 ay sürer denildi
Amin bizimkiler nazlı sıpalardan :)Allah her birimize maddi manevi güç kuvvet versin bebişlerimize kavuşalım da sağlıcakla inşallah
Evet bide aşılama şartı varmış ama benım tüpler tıkalı olduğu ıcın aşılama konusuna hiç değinilmediBende böyle biliyordum.
espressoc arkadaş 3 yıldır doğum olmaması ve 2 başarısız aşılama şartıyla olabileceğini soyledi
Nazlı ki ne nazlı sorma ben göğüslerim taş kesildi ağladım canının acısından Allahım o günleri göstersin de inşallah bugünleri anlatacağım diyorumAmin bizimkiler nazlı sıpalardan :)
Amin bizimkiler nazlı sıpalardan :)
Vallahi bi umut neler yapıyoruz aman yeter ki tutsun diye Olsun Rabbim canlarımızı sağ etsin böyle böyle çıkacağız düzlüğe alacağız o zafer bayrağını inşallahAma tabi ben bunu bilmiyordum gittim özelde bide 40 bın harcayarak aşılama yaptırdım sonra rahım fılmı cektırdım 5 bın verdim sonra ikna olmadım İstanbul cevat bayrak a gittim salpingohrafi mi neymiş ondan yaptırdım 4 bin de ona verdim yedık içtik yol yaptık diyenin misali 10 bine de o defteri kapattık
10 AralıkTransfer tarihiniz ne zaman
Yok kız bana dur diyen olmadı da ondan tüm tuşlara bastımVallahi bi umut neler yapıyoruz aman yeter ki tutsun diye Olsun Rabbim canlarımızı sağ etsin böyle böyle çıkacağız düzlüğe alacağız o zafer bayrağını inşallah
Evet canım hepsi aynı anda değil biri olsa şartların yetiyor birde 5 6 ay değil rapor çıkarma süresi başvurduğun ay çıkıyorBende böyle biliyordum.
espressoc arkadaş 3 yıldır doğum olmaması ve 2 başarısız aşılama şartıyla olabileceğini soyledi
Sen daha gözü karasın ben hep korkarak el uzattımYok kız bana dur diyen olmadı da ondan tüm tuşlara bastım
Valla iyiymiş bana rapor çıktıktan sonra bile transferi 3 ayda yaparım dedi muhtemelen çok kalabalık olmasıyla alakalı .Evet canım hepsi aynı anda değil biri olsa şartların yetiyor birde 5 6 ay değil rapor çıkarma süresi başvurduğun ay çıkıyor
Bunun bi zaman olduğunu aklından çıkar :) normal hayatına devam et daha kaliteli bir beslenme ve hafif spor :)Kızlar ben bir süre buraya ara vereceğim vermek istediğiniz öneri var mı ? 1 aylık bir dinlenme sürem var bu zaman zarfında neler yapmalıyım?
Hoca hoca gezdim resmen macunlar dualar üffff az daha ilerletsem adamıda kendimi de zehirleyecektimYok kız bana dur diyen olmadı da ondan tüm tuşlara bastım
Abboovv benım koca tövbe de hacı hocaya inanmaz dili dönen kendını kendı okusun der :) sorun olmayınca kocayı pek rahatsız etmedım o firii takıldıHoca hoca gezdim resmen macunlar dualar üffff az daha ilerletsem adamıda kendimi de zehirleyecektim
Çok özür diliyorum eğer inkanın varsa eşinle muhakkak iki günde olsa tatile çık tedaviye başlayana kadar bedenimi ve rahmini dinlendir vitaminnn depola kendini de özletmeKızlar ben bir süre buraya ara vereceğim vermek istediğiniz öneri var mı ? 1 aylık bir dinlenme sürem var bu zaman zarfında neler yapmalıyım?