ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Şuan ne kadar bilmiyorum ama biz iğne ilaçlar hariç 37 bine başlamıştık geçen yıl şimdiki fiyatını sormadım hiç

Eğer çocuğunuz varsa ve normal olduysa aynı özel ücretini istiyorlar die biliyorum çünkü ben ilk sehır hastanesine gittim 57 bın talep etti doktor kendısı ıcın

Ama çocuk yoksa ilk olacaksa 12 bin denildi :) rapor çıkartırız o zaman da ilaçların %10 ödersiniz gibisinden bi 3-5 ay sürer denildi
Bende böyle biliyordum.
espressoc espressoc arkadaş 3 yıldır doğum olmaması ve 2 başarısız aşılama şartıyla olabileceğini soyledi

hanımlar merhaba hepinize hayırlı haberler almak nasip olsun 🤲 Bursa’da gonal f arıyorum yardımcı olabilecek birileri varmıdır 🌸

Ama tabi ben bunu bilmiyordum gittim özelde bide 🤣 40 bın harcayarak aşılama yaptırdım 🤣sonra rahım fılmı cektırdım 5 bın verdim sonra ikna olmadım İstanbul cevat bayrak a gittim salpingohrafi mi neymiş ondan yaptırdım 🤣🤣4 bin de ona verdim yedık içtik yol yaptık diyenin misali 10 bine de o defteri kapattık 🤣🤣🤣@Safransari

Ama tabi ben bunu bilmiyordum gittim özelde bide 🤣 40 bın harcayarak aşılama yaptırdım 🤣sonra rahım fılmı cektırdım 5 bın verdim sonra ikna olmadım İstanbul cevat bayrak a gittim salpingohrafi mi neymiş ondan yaptırdım 🤣🤣4 bin de ona verdim yedık içtik yol yaptık diyenin misali 10 bine de o defteri kapattık 🤣🤣🤣
Vallahi bi umut neler yapıyoruz aman yeter ki tutsun diye 🥹 Olsun Rabbim canlarımızı sağ etsin böyle böyle çıkacağız düzlüğe alacağız o zafer bayrağını inşallah 🙂🫶🏽💓

Kızlar ben bir süre buraya ara vereceğim vermek istediğiniz öneri var mı ? 1 aylık bir dinlenme sürem var bu zaman zarfında neler yapmalıyım?

Kızlar ben bir süre buraya ara vereceğim vermek istediğiniz öneri var mı ? 1 aylık bir dinlenme sürem var bu zaman zarfında neler yapmalıyım?
Çok özür diliyorum eğer inkanın varsa eşinle muhakkak iki günde olsa tatile çık tedaviye başlayana kadar bedenimi ve rahmini dinlendir vitaminnn depola🥰 kendini de özletme 🫶🏽🌸

X