EYALET 3 ///Berlin Paylasim Alani(Tanisma)

ben gittim geldim ama his gitmemism gibi:))))))) bide ark cevremde yok ya insan isder isdeme bunaliyor evde cnm 3 hafta oldu hayirli olsun araban ve ehliyetin

tesekkür ederim.dogru söylüyorsun arkadas olmayinca cekilmiyo buralar.benim de tam kafama uygun iki arkadasim vardi onlarda türkiye ye gitti.bunaliyorum burda

ahhh ah tegel dedin beni bitirdin yani.bu gün tegele gemiyle gezmek icin gelecektik ama havaya bakarmisin ya. sinirden ölüyorum.

merhabalar ben özlem forumda kolayca hakkında bilgi edinebileceğiniz bir rahatsızlık olan lupus hastalığı şikayetim.. türkiyede yaşıyorum burada bulmakta zorlandığım bir iğne var ismi timus iğnesi fiyatını öğrenme imkanınız var mı diye soracaktım bana yardımcı olursanız sevinirim bu ilaç nasıl bulunur kaça mal olur ? şimdiden teşekürler

Merhaba,
Mesajinizi yeni gordum, Tip fakultesinde arastirma gorevlisiyim yardimci olmaya calisirim ama hala yardima ihtiyaciniz var mi?
Gecmis Olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…